2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Japonyada hamileler sadece onu yiyormus belgeselde görmüştüm
Canım her sabah 2 koy yumurtasi tereyagnda kırıp yiyorum haşlama skldm ama arada degsklk yapıp yiyorum. Karatay doğal köy yumurtası bulun sabah yiyebldgnz kadar yiyin diyor benim 2 sınırım.

Ya birakin kiloyi yahuuu ben sultanlık donemindeyim saglikli besleniyorum hayatimda ilk defa asitli icecek icmiyorum paketli gida yemiyorum fast food yok ekmek yok pasta isleri nadir meyve yemezdim.yiyorum yoğurt ceviz lakin kilo aliyorum bu tamamen bunyesel yuruyus yapıyorum

ya deli etti beni kadin..sonra. Efelihayat diyorki ama sen seversin kv yi dimi . ifsa olmayim.diye...

oglumda istemedigim halde evi doldurdu tasirdi misafirle. oysa 1 hafta gelmesin kimse demistin. simdi yine diyr. yok dedim.oglumda lohusayken cok hastalandjm. ameliyat bu dinlenmek istiyorum..gelmesin kimse oyle..gelen hastaneye gelsin tamam dedim. kadin daha diyr ki o zaman topluca degil 1-2 gelsinler... ben ne anlatiyorum hu hu... dedigim dedik caldigim duduk kadin he

Canım her sabah 2 koy yumurtasi tereyagnda kırıp yiyorum haşlama skldm ama arada degsklk yapıp yiyorum. Karatay doğal köy yumurtası bulun sabah yiyebldgnz kadar yiyin diyor benim 2 sınırım.
Ben de günde 2 yumurta yiyorum köy yumurtası alıyorum.. Ama ekmeği banıp yiyorum hahha karatay teyze şok

Ben organık buluyorum ama cok ya o kadar yumurta bende bazen yagda yıyorum ama beyazı ıle sarısı karısmadan yemek saglıklıymıs. Karısınca verımı düşüyormus

Millete teker teker gelin len mi dicek ayy çok komik

Ver şu sırrı artık merak ettim iyice da vincinin şifresini çözmüş gibi olcam o derece
Canım sırrı kendi bedenmi dinlemek ne iyi geldgni ne istdgni dinledm metablk guatr rahstszlgmi çok iyi inceledm sonra sansima karatay ile tanıştım 4 kitabını satır satır okudum youtube nerdeyse tüm progrmlrini izledim. Işın bilimsel yönüyle doldum ve sonra şema terapi egitimi aldm kitaplar okudum derken kafamda ilk kez bitti bazı şeyler kendimi tanımış oldum 30 yaşında.

ben terayag hayatimda yemedim kaymakta zuhahah yumurta 1 tane yiyorum.gunluk

Dili surctu cok seversin tabii kv annem.dersin anladim seni yalniz bekliyorsun kv tek gelsin vallahi akli var.fikri yok deseydin kocana pasla sakin polemige girme yalniz kalcaz 40 i cikana kadar desin

Kız sen okul okumuş kadar olmuşsun yaa ben kestirmeden Bi yol göstercen sandım ben kendimi dinlemedim hiç midemi dinledim o ne istediyse onu verdim

Ben de günde 2 yumurta yiyorum köy yumurtası alıyorum.. Ama ekmeği banıp yiyorum hahha karatay teyze şok
Şu var bende başlarken ekmek yiyrdm karatay beslenmesinde eskiye göre nerdeyse hiç yok deneck kadar az yedim eşimin yemek kültüründe ekmek.olmamsi da beni motive etti.

Şu var bende başlarken ekmek yiyrdm karatay beslenmesinde eskiye göre nerdeyse hiç yok deneck kadar az yedim eşimin yemek kültüründe ekmek.olmamsi da beni motive etti.
Ya ben de bi kahvaltıda ekmek yiyorum zaten yemekle ekmek yemem pilav makarnadan soğudum zaten başlarda tiksindim yani pilav desen çok az 4 5 kaşık yerim amma hamur işi beni bitirdi ekmek yemiyorum ben pasta yiyorum ahahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…