Bende claxane kullanyrm cnm ben koldan vuruluyorm göbeğim dha çok acıyor bide kol bacak göbek farketmez değişim yaparak vurulabilirsin
bide benmde mthfrx 677 heterozigot ama diğeri neydi hatırlamıyorum ama folik asit kullanılması gerektiğini senden duyuyorum
biliyrm cnm. kol bacak daha cok aciyor bende. gobek işime geliyor.
gold-heart ile ortak cevap yazayim size. her dr farkli tedavi izliyor. siz kafanjzi karistirmayjn. oglumda da biliyrdum folik asit devam etmeli diye. o zamanki dr 3 ay sonra kesmisti. sizinde ben gibi multivitaminlerinizde folik asit var. ben ek olarak yuksek doz aliyrm..netten bakin yazar bu konu..ama dedigim gibi dr.lariniza guvenin
Bnde ilkkez duydum bn ilk 3 ay kullandım folik asit hatta ilk 3 ay aspirinde kullandım 3 ay sonunda bıraktırdi folik asiti şimdi iğneye devam birde decavit ile demir hapina devam gerekiyorsa niye bıraktırdi ki doktor her doktor ayrı ayrı tedavi veriyor bi standarti yok anlaşılan
Dr yönlendirmedikten sonra nerden bileceksin zaten cnm.insan başına gelince anlıyor bazı şeyleri.. ne diyelim.yiyecek ekmekleri yokmuş.. allah evlatlarımıza uzun ömürler versin inşalah