2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok az degıl mı kılo alımın dr ne dıyor 2.5 kıloda kılonuza gore cıddı az
Doktor bilmiyoki kilomu her defasında gebe okuluna uğra tansiyon kilo takibin yapılsın diyo.ben gidemedim daha hiç. sağlık ocağındaki hemşire hep kızıyor toparlanmn lazım falan diye de bende bebek sağlıklı diye sorun etmedim. Sende kilo almadin diye hatırlıyorum ben senin doktor be diyo

Benım baslangıc kılom boyuma gore orta canım benım bebıs bır hafta gerıden gelıyor ondan bastırdım. 3 kıloya yakın vermıstım toplam 6 kılı aldım baslangıva gore 3 kılo. Suan 66 kıloyum.Ben alıyorum sımdı hızlı bır sekılde boyun kılo oranı onemlı fazla kılolular kılo almadan bıle dogurabılıyor.

27.hafta +2.5 kilo bundan sonra en fazla ne kadar alırız acep bı sınır var mı
Ben 11 kilo aldım
Onu nasıl basardın ya?
Sigara mi kullanıyorsn?
Bi arkadsımla 15 gun var aramızda,sigara içiyor günde 2-3 tane diyo ama bence daha fazladır.
5 kilo aldı simdiye kadr.
Ben yine 11 kilo

Ben 11 kilo aldım
Onu nasıl basardın ya?
Sigara mi kullanıyorsn?
Bi arkadsımla 15 gun var aramızda,sigara içiyor günde 2-3 tane diyo ama bence daha fazladır.
Ben yine 11 kilo
Sigara içmiyorum canım hiç kullanmadım daha öncede.4 ay bişey yiyemedim ben çıkardım falan sürekli şimdi iki aydır yemeye başladım ondan daha yeni kilo almaya da başladım yani niye skandal olsun benim arkadaşımda benden iki ay sonra hamile kaldı şuan 7kilo almış ben onada diyorum hep keşke yiyebilseydim bulantim olmasaydı da 10 kilo alsaydım diye çok zor geçti çünkü o günler

Ben 11 kilo aldım
Onu nasıl basardın ya?
Sigara mi kullanıyorsn?
Ben yine 11 kilo
Ben ben ben 9.2 uzulme.tatlim

Aynı ben, 4 ay kustum keşke 10 kilo alsaydım da o günleri yaşamasaydım, 5 kilo aldım bende 2 aydın doğru düzgün yiyebiliyorum

Ne hava atiyon yaa anladik fit seksi hatunsun masallah sınırın altindayim bende altındayım
cok tatlisin sennnnn.
27.hafta +2.5 kilo bundan sonra en fazla ne kadar alırız acep bı sınır var mı
masallah kuzu. ama sen cok k..tun di mi... sinir nedir tam bilemiyorum. ama ayda 4-5kg almaman lazim..o sagliksiz kilo alimi. ayda 1-1.5kg diyr benim dr.
Gelen hastaneye gelsin canım, eve gelmek isteyene de 40 mevlüdüne buyrun gelin desin kv. Altınlarınıda getirsinler topluca gelip gitsinler. Lohusayken misafir ne iş
laf anlamayan kv zaten cnm. o laf anlada gerisi gelemez.

Bide zaten benim fazla kilom da vardi 170 boy 86 kilo ile hamile kaldim . Ama artik heralde bi en az 5-6 alırım almam lazim
Benimde boy 180 80kilo ile başladım inşallah 10kiloyu geçmez toplam olsun canım herkesin ki farklı ben kendi kendime gelin güvey olmuşum sizden haberim yoktu valla

cok tatlisin sennnnn.
masallah kuzu. ama sen cok k..tun di mi... sinir nedir tam bilemiyorum. ama ayda 4-5kg almaman lazim..o sagliksiz kilo alimi. ayda 1-1.5kg diyr benim dr.

laf anlamayan kv zaten cnm. o laf anlada gerisi gelemez.
Eşine söyle canım o uğraşsın sen uğraşma boşver

mommy’s and mommy’s to be hellooow

bebek arabamizi siparis verdik, araba sandalyemizide (puset mi diyosunuz adina), oturma odasina koyacagimiz boxu da
10 hafta sonra elimize ulasicak hepsi, sadece araba sandalyemizi hemen alabildik :))
sukur yatak odasindan sonra onlarda artik cepte

cantasini almadim cok kucuk. kenar demirlerini de roze sevmedim, siyah demir sectik.

rengi belli olmuyor sorry kizlar gri oldu rengi ( Efelihayat valla esim secti ahah).

boxun fotosunu cekmeyi unutmusum kizlar ama webshoplarinda buldum;

buyuk alisverislerimiz bitti sukur. kaldi ufak seyler, iste yok biberondu agiz bezleriydi ates ölcerdi banyo setiydi falandi filandi. onlar bir günde halledilecek.

oh, bi nebze rahatladim:) Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hepimize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…