2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde boy 180 80kilo ile başladım inşallah 10kiloyu geçmez toplam olsun canım herkesin ki farklı ben kendi kendime gelin güvey olmuşum sizden haberim yoktu valla
Amin inşallah geçmez tabi bide süt olsun diye doğumdan sonra yiyip durmazsak çok kolay gider alinan kilolar. Saglikla kavusalim da onemli değil

Ohhhh kuzum.gecmis olsun.cok.guzeller griyi esinede asilamissin hayirli guzel mutlu saglikli.günlerde kullaninn.insallah

Sağlıkla kullansın bebiş hayırlı olsun cnm

Güle güle kullanın çok güzeller

Kızlar balkonuma misafir gelmiş kombimin üstüne piknik sepetini koymuştum kuş yuva yapmış canım ya belli ki yumurtlamış girip çıkıyorum balkona görüyo beni ama gitmiyor eşime de tembihledim el vurmasın diye nasılsa yavrular çıkınca giderler

Eklentiler

• 20190518_201709.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 56
amannn
biz boyle olunca "torunlarin olacak" deriz kuslardan icin

Hepsi çok güzel cnm sağlıkla kullanın inşallah

seker testi yaptiranlar..
benim dr demedi ama yarin 26+6 ve kontrol var. muhtemelen yapar sonrasi gecikiyor cunku. testten once kac saat ac ve susuz kalmamiz gerekiyordu unutmusum. 8 mi 12 mi?
Ben 10.30dan sonra bişey yemedim 8.30 da hastanedeydik sabahtan 100 mg içtim çok midem bulandı aç olduğum için içeceği içmeden 1 kez kan aldı içecekten sonra saatte bir kan aldılar damar yolu açtılar allahtanda delik deşik olmadık pazartesi çıkacak sonuclar

Kızlar iyi geceler herkese bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama kafam karıştı hastaneye gittik 50 mg lık gazozdan içtim 1 saat sonra kan verdim 135 çıktı sınırda dedi dikkat edelim dedi açken falan kan alınmadı sadece 1 kere alındı oda gazozu içtikten 1 saar sonra böyle mi oluyor şeker yüklemesi anlayamadım netten bakıyorum açken bi alınıyo içtikten sonra bi alınıyo falan yazıyordu

Bugün hamileligin ilk aylari gibi akşam üstü bir yorgunluk, elimi kaldıramıyorum. Ayaklarimi suruyerek yurumeler falan. Uyuya kaldim zaten 2 saat uyumusum yeni uyandim. Ne zamandır olmamisti.

Ama ne uyudum hea
Yarasın ya vücut ihtiyacı artıyor artık bebişe yetişeyim derken yoruluyor son aylarda uyku hali artıyormuş yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…