2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ekmek yaptım yoğurt mayaladım bugün çocukları parka götürdüm çok yoruldum hepsi de bugüne girdi oy ben Pert bu aradaa sabah tartıldım kız 70 kiloyum ben şok hızla ilerlemeyi beklerkene aynı kilodayım çok happy ben zayıf arkadaşlar şimdi buna sevinilir mi dicek 50 60 kilolar geçti benden buna da seviniyorum mecbırr

Öyle gezmek yok bize artık valla 2 saat yürümek mümkün değil ben markete gidip gelene kadar perişan oluyorum ki 5 dklık yol yani.. Yürüyüş yapın diyolar nasıl yapcaz ki yaa
Karnim sertlesip batmaya basliyor ayakta kalinca yuruyus yapiyordum kanamadan.sonra biraktim biraz ama.dinlene dinlene baslamam.lazim.yine yoksa yata yata gecicek uc ay

Orası öyle Bi de günde 2 kez okula gidip geliyorum merdiven çıkıyorum 4 kat bana yeter bu yürüyüş hahaha yatmaya yer arıyorum zaten
Sen oldun ya daha ne ortalik.topla yemek banyo ders vb vb tamamsin benim.gozler kapaniyor hadi iyi geceler sabah gorusuruz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…