Ekmek yaptım yoğurt mayaladım bugün çocukları parka götürdüm çok yoruldum hepsi de bugüne girdi oy ben Pert bu aradaa sabah tartıldım kız 70 kiloyum ben şok hızla ilerlemeyi beklerkene aynı kilodayım çok happy ben zayıf arkadaşlar şimdi buna sevinilir mi dicek 50 60 kilolar geçti benden buna da seviniyorum mecbırr
Her hafta sonu böyle sakin geçiyor form bende sıkılıyorum ondan sonra...herkezin izni hafta sonu tabiki geziyorsunuz..esimin izni pazartesi ve salı..siz çalışırken ben gezicem o zaman da hihhhhhhh
Her hafta sonu böyle sakin geçiyor form bende sıkılıyorum ondan sonra...herkezin izni hafta sonu tabiki geziyorsunuz..esimin izni pazartesi ve salı..siz çalışırken ben gezicem o zaman da hihhhhhhh
Zeytinliiiperidrol84
valla her haftasonu boylemi ben.neden fark etmedim yahuu
Ohhh hamarat hatun calismissin.masallah Zeytinliii peridrol84
sizin izinler.kotu zamanda ya
Zeytinliiiperidrol84
valla her haftasonu boylemi ben.neden fark etmedim yahuu
Ohhh hamarat hatun calismissin.masallah Zeytinliii peridrol84
sizin izinler.kotu zamanda ya
Öyle gezmek yok bize artık valla 2 saat yürümek mümkün değil ben markete gidip gelene kadar perişan oluyorum ki 5 dklık yol yani.. Yürüyüş yapın diyolar nasıl yapcaz ki yaa
Öyle gezmek yok bize artık valla 2 saat yürümek mümkün değil ben markete gidip gelene kadar perişan oluyorum ki 5 dklık yol yani.. Yürüyüş yapın diyolar nasıl yapcaz ki yaa