Çekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beni parol kullanabilirsin sadece diyorlar
Çekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beni parol kullanabilirsin sadece diyorlar
2 gundur icime bisi kacti . bu denli enerjik olmuyorum normalde. sabah iftar icin 3cesit yemek yaptim. utuyu de yaptim ciktim. simdi gelin hanimin deneme sac provasindayim .
2 gundur icime bisi kacti . bu denli enerjik olmuyorum normalde. sabah iftar icin 3cesit yemek yaptim. utuyu de yaptim ciktim. simdi gelin hanimin deneme sac provasindayim .
Günaydın kızlar geceden beri uyuyamadım düzgün hamileliğin başında ağrıyan bi diş im vardı çok şükür agirmadi geçti diyordum ki dün bir başladı ağrısı sabaha dek uyutmadı ağrı kesici parol aldım karanfil koyfum sabaha dek yarim saatte bi fircaladim ama hiçbişi fayda etmedi gecmezse napicam bilmiyorum mahvetti bu dis beni bebisler bi doğsaydı hiçbişi dinlemiycem gidip cektircem illallah ettirdi beni bi tane dış
Belki bu haftalarda ister canım sağlık ocağı arıyor zaten eğer yapıldıysa sonuç götürüyorsun veya orda yaptirabiliyorsun yaptırmak istemiyorsan da imza atiyorsun
kızlar merhaba bebek arabası ne aldınız acaba?
okadar kararsızım ki mamas papas armadillo flip xt 2 alacaktım dün şikayet var da yorumları okudum derisi hep soyulmuş ve vazgeçtim.
Canım bulursan yaz olur mu dert oldu bana da araba olayı. En fazla 1200 1500 vermek istyrm ana kucakli mecbur basta kullncm 1 yaş sonra bastona geccm o yüzden bütçem bu. Pierre cardin görmüştm n11de bakmaya da mağazada gidemdm kaldi
Zeki Muren' de bizi gorecek mi?
Ben başa döndüm sanki dün; mide bulantisi, yemekten zevk almama agzimda lokmalar buyumesi, sadece tost istemek ve halsizlik.
Rakili pamuk koyardik eskiden, ramazan ramazan kızlar sarhoş olmasın simdi ama aklima bir tek o geldi
Zeki Muren' de bizi gorecek mi?
Ben başa döndüm sanki dün; mide bulantisi, yemekten zevk almama agzimda lokmalar buyumesi, sadece tost istemek ve halsizlik.