2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
olsun cnm. sen dr.una guven.

gecmis olsun cnm. dr.una desen belki gecici bisiler yaptirmana izin verir.
Çekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beni parol kullanabilirsin sadece diyorlar

Çekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beni parol kullanabilirsin sadece diyorlar
Çok zor cnm çaresi olmaması ağrıyı uyusturcak bisey olsa bari çok Geçmiş olsun

iltihaplanmis olabilir cnm. benimde gebeligin basinda agriyordu. idrar kulturundeki enfeksiyona verdikleri antibiyotikle gecti sukur. keske dis hekimi bu durumu dusunerek birseyler yapsa.

iltihaplanmis olabilir cnm. benimde gebeligin basinda agriyordu. idrar kulturundeki enfeksiyona verdikleri antibiyotikle gecti sukur. keske dis hekimi bu durumu dusunerek birseyler yapsa.
Ben de antibiyotik kullandim hemde bilinen a..n ile olandan b grubu kullanilabiliyor aslinda

2 gundur icime bisi kacti . bu denli enerjik olmuyorum normalde. sabah iftar icin 3cesit yemek yaptim. utuyu de yaptim ciktim. simdi gelin hanimin deneme sac provasindayim .
Sen. Sus bence nazar degdircen.zorla kendine masallah masallah kiz Allah korusun nazardan

arada bi sirkeli su ile garagara yap canim benimde iok hamilelikde vardi biraz iyusturuyo iyi oluyo

kızlar merhaba bebek arabası ne aldınız acaba?
okadar kararsızım ki mamas papas armadillo flip xt 2 alacaktım dün şikayet var da yorumları okudum derisi hep soyulmuş ve vazgeçtim.
Canım bulursan yaz olur mu dert oldu bana da araba olayı. En fazla 1200 1500 vermek istyrm ana kucakli mecbur basta kullncm 1 yaş sonra bastona geccm o yüzden bütçem bu. Pierre cardin görmüştm n11de bakmaya da mağazada gidemdm kaldi

Senin doktor kim yaaa cok merak ettim sulalesi rahatt
Medivia bashekimi Serpil hanim
Rakili pamuk koyardik eskiden, ramazan ramazan kızlar sarhoş olmasın simdi ama aklima bir tek o geldi
amin cnm amin.
ne zamandir bekledigim enerji gelince patlama yasiyorum
Zeki Muren' de bizi gorecek mi?
Ben başa döndüm sanki dün; mide bulantisi, yemekten zevk almama agzimda lokmalar buyumesi, sadece tost istemek ve halsizlik.

İkinci.geliyor olmasingecmis.olsun iyi.dusun vucudunu dinleme dinledikce.kotulesiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…