2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kurulus yukselme ve cokus sanirim.çöküşe geçtim ben ALLAHa şükür bin şükür hamdolsun ama enerji bitti agrilar artiyor

size enerjinizin geleceginin garantisini verebilirim. ama zamanini bilemiyorum ..

ya bi de ben de itici guc 5 yasindaki oglum var ya. mecburum bazi seylere.

Çekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beni parol kullanabilirsin sadece diyorlar
Cnm çok geçmiş olsun sensodyne’in hızlı rahatlama diye bir diş macunu var. En fazla 2.gününe ağrıyı acıyı kesiyor. Diş doktorumuz önermişti bana da, ağrın olduğunda bunu kullan diye. Bir dene istersen çok zorlanırsan.

İkinci.geliyor olmasingecmis.olsun iyi.dusun vucudunu dinleme dinledikce.kotulesiyoruz
I ikuayko ya aynısı bana da olmaya başladı son günlerde. Arada bulantı , halsizlik, uyku hali. Yemek yerken yoruluyorum mesela ağzımda lokmayla bekliyorum öyle. Son trimester böyle geçiyor demek ki.

Teşekkür ederim cnm hemen gidip alicam ne olsa deneyeceğim dayanılmaz halde çünkü

Rakıya alternatif olarak kolanya da döküp koyardık pamuğa ama o iyice tahriş ediyor cnm genede tsk ederim önerin için

Bu böyle olmaz dedim aldım kovayi disardan camlari temizlemeye basladim. Yerle ayni seviyede olunca cam silmek degil de disardan yikamak suretiyle başlanıyor
Toz toprak herşey bizde gel vatandaş
Allah seni netmesin butun camlarimi sildin yok evin hepsini

Disariyi yikadim da silmeye yeni basladim. İki oda bitti mola. Hamileligin en garip tarafi nefesi her zaman agizdan almiyor olusumuz
Bosver fazla da yoema aman diim belin sana lazim yalniz sadece disi silmek iyi akil ben de oyle yapim ama sadece disariyi goremedihim camlarinsilim yoksa altindan kalkamam

Bosver fazla da yoema aman diim belin sana lazim yalniz sadece disi silmek iyi akil ben de oyle yapim ama sadece disariyi goremedihim camlarinsilim yoksa altindan kalkamam
Camlar yerde olmasa kurtarır da benimkiler toz toprak resmen. İşlek bi sokaktayim, aylardir da vasisdas şeklinde bütün camlar açık (hamileler yaniyordu).
Bilgisi olan yokmu
Hic bi fikrim yok, dediklerinin ne olduğunu bile bilmiyorum

İnşallah sizin de içiniz ferahlar her şey de yolunda gider hiç stres yapmayın Rabbime emanet bebişler..

Yazık ya yanmışssın cayır cayır geçmiş olsun canım yaa

Çok geçmiş olsun canım yaa valla diş kabus gibi ödüm kopuyor benim de her an başlicak diye delinmiş benim de bitane.. Ağrıyı dindirmek çok zor sarımsak iyi geliyo demişti Bi arkadaş bas üzerine Allah şifa versin olmadı Bi doktora görün böyle dayanamazsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…