Kurulus yukselme ve cokus sanirim.çöküşe geçtim benALLAHa şükür bin şükür hamdolsun ama enerji bitti agrilar artiyor
Medivia bashekimi Serpil hanim
Rakili pamuk koyardik eskiden, ramazan ramazan kızlar sarhoş olmasın simdi ama aklima bir tek o geldi
Zeki Muren' de bizi gorecek mi?
Ben başa döndüm sanki dün; mide bulantisi, yemekten zevk almama agzimda lokmalar buyumesi, sadece tost istemek ve halsizlik.
Cnm çok geçmiş olsunÇekilmesi gerekiyor canım bu dışın sorunlu bir dış kanal tedavili ama agiriyor anlamadım ki kanallı dış agirmamasi lazım normalde ama bnmki ağlatıyor acıdan beniparol kullanabilirsin sadece diyorlar
Teşekkür ederim cnm hemen gidip alicam ne olsa deneyeceğim dayanılmaz halde çünküCnm çok geçmiş olsunsensodyne’in hızlı rahatlama diye bir diş macunu var. En fazla 2.gününe ağrıyı acıyı kesiyor. Diş doktorumuz önermişti bana da, ağrın olduğunda bunu kullan diye. Bir dene istersen çok zorlanırsan.
Pierre cardin twist aldimkızlar merhaba bebek arabası ne aldınız acaba?
okadar kararsızım ki mamas papas armadillo flip xt 2 alacaktım dün şikayet var da yorumları okudum derisi hep soyulmuş ve vazgeçtim.
Rakıya alternatif olarak kolanya da döküp koyardık pamuğa ama o iyice tahriş ediyor cnm genede tsk ederim önerin içinMedivia bashekimi Serpil hanim
Rakili pamuk koyardik eskiden, ramazan ramazan kızlar sarhoş olmasın simdi ama aklima bir tek o geldi
Zeki Muren' de bizi gorecek mi?
Ben başa döndüm sanki dün; mide bulantisi, yemekten zevk almama agzimda lokmalar buyumesi, sadece tost istemek ve halsizlik.
Guzel araba kuzum.gule gule kullaninn saglikla bordosu cok guzeldiPierre cardin twist aldim
Yorma kendiniBu böyle olmaz dedim aldım kovayi disardan camlari temizlemeye basladim. Yerle ayni seviyede olunca cam silmek degil de disardan yikamak suretiyle başlanıyor
Toz toprak herşey bizde gel vatandaş
Teşekkür ederim canım füme aldim bende insallah kızımın icinde sağlıkla olduğu günleride görürümGuzel araba kuzum.gule gule kullaninn saglikla bordosu cok guzeldi
Allah seni netmesin butun camlarimi sildin yok evin hepsiniBu böyle olmaz dedim aldım kovayi disardan camlari temizlemeye basladim. Yerle ayni seviyede olunca cam silmek degil de disardan yikamak suretiyle başlanıyor
Toz toprak herşey bizde gel vatandaş
Disariyi yikadim da silmeye yeni basladim. İki oda bitti mola. Hamileligin en garip tarafi nefesi her zaman agizdan almiyor olusumuzAllah seni netmesin butun camlarimi sildin yok evin hepsini
Bosver fazla da yoema aman diim belin sana lazim yalniz sadece disi silmek iyi akil ben de oyle yapim ama sadece disariyi goremedihim camlarinsilim yoksa altindan kalkamamDisariyi yikadim da silmeye yeni basladim. İki oda bitti mola. Hamileligin en garip tarafi nefesi her zaman agizdan almiyor olusumuz
Camlar yerde olmasa kurtarır da benimkiler toz toprak resmen. İşlek bi sokaktayim, aylardir da vasisdas şeklinde bütün camlar açık (hamileler yaniyordu).Bosver fazla da yoema aman diim belin sana lazim yalniz sadece disi silmek iyi akil ben de oyle yapim ama sadece disariyi goremedihim camlarinsilim yoksa altindan kalkamam
Hic bi fikrim yok, dediklerinin ne olduğunu bile bilmiyorumBilgisi olan yokmu
İnşallah sizin de içiniz ferahlar her şey de yolunda gider hiç stres yapmayın Rabbime emanet bebişler..Benim de en son karın ve bacak kısmı başu kısmına göre ufak çıkmıştı. Şu an aspirin kullanıyorum bir de pekmez içmeye başladım belki kilo aldırır bebeğe diye. Haftaya pazartesi kontrole gideceğim bakalım çentik ne durumda. 32. Haftadan sonra aspirinı bırakmak lazım o zaman gerilim baslayabiliyormus ama limon yemek de iyi olur kanı sulandirir dediler kan akimi iyi gitsin diye bakalım inşallah düzelir bu çentik benim de çok aklıma takılıyor
Yazık ya yanmışssın cayır cayır geçmiş olsun canım yaaBu arada dün kayınvalidem iftara misafir çağırdı. Ben de inip istersen oturduğum yerden doğranacaklarını doğrayabilirim dedim. Yoğurtlu biber yapacakmış ( bulması kolay diye yazdım kızlar). Biber doğrar mısın dedi. Dedim getir. 2 kilo biberi aldım önüme. Çatır çatır doğradım bi güzel. Sonlara doğru elimi kesmişim gibi hissettim ama bakıyorum bişey yok. Bitirdim yıkadım ellerimi. Zaman geçtikçe o kesik hissi yanık hissine dönüşerek, parmaklarımdan avcuma kadar yayıldı. Avcuma bakıyorum sanki sobaya değmişim gibi kızarıklık. Tekrar tekrar yıkadım ama yok tırnak içlerim bile yanmaya başladı. İftardan sonra dayanamadım. Eczaneye gittik. Eczacı hamilesin yanık kremi kullanamazsın dedi. Vereyim ama önermem dediHamilelik çok zor arkadaş diyip çıktık eczaneden. Eve gelince önce macır kremi sürdüm. Bebek popolarındaki başarıya inanarak Fayda etmedi. Sonra zeytin yağı sürdük. Kayınpederim yumurta akı dedi. Onu sürdüler. En son bebiş için aldığım pişik kremini açtık ve sürdüm. O biraz iyi geldi ki uyumuşum.
Bu esnada elime yumurta falan sürerlerken eşim de şakalaşıyor benimle. Sürekli sizi okuduğum İçin gece gündüz. Kızlara yazarsın hemen bunu dedi. Dedim hangi kızlara
İnsanlara açıklama yapıyor. “Ağustos ayında doğuracak olan anneler toplanmışlar herkes başına geleni yazıyor “diyor. Kocamın bizim forum grubuna bakış açısıbu grup artık ailemizin bir parçası oldu. Bazen Kızlar ne yazmış , bugün ne konuştunuz diye soruyor
Velhasıl kelam biber deyip geçmeyin kızlar. Cayır cayır yaktı beni. Eldiven kullanın. 18 saat falan sürdü acısı. Uyanınca hafiflediğini hissettim. Hamile olduğumuz İçin de ilaç namına krem bile vermiyorlar.
Çok geçmiş olsun canım yaa valla diş kabus gibi ödüm kopuyor benim de her an başlicak diye delinmiş benim de bitane.. Ağrıyı dindirmek çok zor sarımsak iyi geliyo demişti Bi arkadaş bas üzerine Allah şifa versin olmadı Bi doktora görün böyle dayanamazsın kiGünaydın kızlar geceden beri uyuyamadım düzgün hamileliğin başında ağrıyan bi diş im vardı çok şükür agirmadi geçti diyordum ki dün bir başladı ağrısı sabaha dek uyutmadı ağrı kesici parol aldım karanfil koyfum sabaha dek yarim saatte bi fircaladim ama hiçbişi fayda etmedi gecmezse napicam bilmiyorum mahvetti bu dis benibebisler bi doğsaydı hiçbişi dinlemiycem gidip cektircem illallah ettirdi beni bi tane dış
Oh maşallah daim olsun.. E düğün telaşı heyecanı da başka yaa kardeş candır2 gundur icime bisi kacti. bu denli enerjik olmuyorum normalde. sabah iftar icin 3cesit yemek yaptim. utuyu de yaptim ciktim. simdi gelin hanimin deneme sac provasindayim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?