4.aylarda çok süt geliyordu şimdi çok azaldı belki ayda 1kez azıcık. Ama hiç krem kıvamında gelmedi. Sarı yapış yapış tişörtte iz bırakan şekildeydi. Krem gibi donuk olmasını ilk kez duyuyorumSelam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
dr.a gitmelisin canim.Kızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım?
cnm ben besinden zehirlendim. ilk gun fena haldeydim. yerimden bile kalkamjyrdum. ishal vardi hic kus..dim. ertesi gun dr.a gittim zehirlenmissin deyip serumla ilac verdiler. demem o ki ille kus...ak gerekmjyor.Belkı kuruntu yapıyor olabılırsın. Zehırlensen kusmaya baslamıs olman lazım galıba bol su ıc vucudun sındırsın. Cıkarırkeb daha cok zorlarsn. Istek yoksa. Dr gıt canm
sinir degeri kac ki cnm? ama iyi sanirim.Kızlar yeni doktorum 50grlık şeker yükleme sonucumu biraz yüksek buldu.Pazartesi kahvaltıdan 1saat sonra gel tokluk şekerine bakalım demişti sonucum 92 çıkmış.İyi mi sizce?
benim kizda dayiyor ayaklarini ellerini sag kaburgama. yurutmuyor acisindan. kasiyor kendini oraya resmen. ben de gidikliyorum cekil annem ordan diyebende ayni durumdan sıkıntı yasiyorum doktora sordum kaburga batması dedi geri dogru yaslanarak otur dedi ama acı veriyor sanki kesilmiste kiyafet sürtünce aciyor gibi oluyor
Malesef en fazla 6 ay tırmanmaya başladığı an kullanmıyosun ben birincide kullandım sonra odasına geçtik ama beşiğin konforu daha iyi,park yatakları bi türlü sevemedim yine ben sepet beşik kullanıcam 6 ay sonra odasına :)
Ben çilekten 60x120 beşik aldım canım. Korkuluklu asansörlü. 3 yaşına kadar rahat yatar dediler.
canım bende de sanki iltihap gibi göğüs ucumda nokta nokta var gibi ben temizliyorum inan ama bilmiyorum. süt gibi de durmuyor iltihap mı acaba diyorumSelam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
Elinde güzelce citileyip makinaya at cnm çıkıyor..benim oglumunda bazı şeyleri beklemekten sararmış öyle yapıp yıkadım cıktı hepsiVe yine bir sorunla karşı karşıyayım bana bolca kıyafet geldi ama üzerinde sarı lekeler var bu lekeler nasıl çıkar
Kızlar yeni doktorum 50grlık şeker yükleme sonucumu biraz yüksek buldu.Pazartesi kahvaltıdan 1saat sonra gel tokluk şekerine bakalım demişti sonucum 92 çıkmış.İyi mi sizce?
O normal ya sertleşme oluyor artık yorulunca özellikle hiç düşünme öylece şeyler sağlıkla sıhhatle inşallahBnde sertleşiyor cuma günü asi oldum ebe korkuttu beni doktora gidince söyle rahim boyuna baksın erken doğumu engellemek için ila c kullaniyon mu fln dedi sonrada belki ikiz diye böyledir yaptı gıcık oldum kadına herşey normal şükür o yüzden hiç takmadım kafaya ebe nin dediklerini biraz yürüyünce yada ayakta kalınca oluyor genelde
Hadi gözün aydın.. Tüm gebelere şekersiz sonuçlar diliyorumBu arada sabah yapılan 50 ml lik şeker yüklemesi sonucum güzel çıkmış sorun yok diye mesaj attı dr..
Allah korusun ya iyi misin şimdiKızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım?
Benim oğlumda sağ kaburgam uyuşmuştu artık resmen kaburgamın altına girmişti ya batma ağrı oluyor valla doğurana kadar dayancan.. Ama kızlarda kaburga ağrısı olmadı bende kızlar daha aşağıdabende ayni durumdan sıkıntı yasiyorum doktora sordum kaburga batması dedi geri dogru yaslanarak otur dedi ama acı veriyor sanki kesilmiste kiyafet sürtünce aciyor gibi oluyor
Esime soyledim bugun yetisebilirse is cikisi maskoya gidecegiz inş kafamıza gore biseyler buluruz. Bebek odasi almadan alışveriş bile yapasim gelmiyor.
Aaaa ben size yazmayı unuttum.Benim sürekli kanamam oluyordu. Doktorumu değiştirmiştim de birden beni o ayaklarımızı kaldırdığımız masaya alıp, rahim ağzından polip almıştı. Doktora çok bilenmiştim o operasyonu yaptı diyeAmma velakin bir aydır hiç kanama olmadı. Ben şok. Doğru teşhismiş.
Selam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
Kızlar ben holmer park besik aldım 60 120 fiyat olarak ta uygundu kaliteside fena dgl kapılardan fln da kolay geçiyor kullanışlı geldi bana güzel duruyor şimdilik birini kurdum odama 3 4 aylık olana dek beraber yatircam ztn sonra diğerini de yanına kurarım
Bende öyle yapıyorum bakalım, 10 sonra doktora gideceğim, sorarım. sağol canımBende var o dediğinden hemde 2 3 ay olcak. Kurumus süt gibi. hic ellemiyorum bisey misey olur.
Ben hep arkama yastık koyarak oturuyorum. Yoksa rahat edemiyorum. Son iki haftadır var bu. Sanırım Karnımız büyüdükçe organlar yer değiştiriyor ya ondan oluyor bu ağrılar.bende ayni durumdan sıkıntı yasiyorum doktora sordum kaburga batması dedi geri dogru yaslanarak otur dedi ama acı veriyor sanki kesilmiste kiyafet sürtünce aciyor gibi oluyor
Refaransim ve masaustu resmim hala.sinirlardayim yavrummmm gerisi.boshaftaya kilo almamamiz lazim
O herkes ben değilim bacım bende sendenim eşimin izni ya pazartesi oluyor ya salı şu haftasonu keyfini hiç yaşayamadımm
Bu arada dün kayınvalidem iftara misafir çağırdı. Ben de inip istersen oturduğum yerden doğranacaklarını doğrayabilirim dedim. Yoğurtlu biber yapacakmış ( bulması kolay diye yazdım kızlar). Biber doğrar mısın dedi. Dedim getir. 2 kilo biberi aldım önüme. Çatır çatır doğradım bi güzel. Sonlara doğru elimi kesmişim gibi hissettim ama bakıyorum bişey yok. Bitirdim yıkadım ellerimi. Zaman geçtikçe o kesik hissi yanık hissine dönüşerek, parmaklarımdan avcuma kadar yayıldı. Avcuma bakıyorum sanki sobaya değmişim gibi kızarıklık. Tekrar tekrar yıkadım ama yok tırnak içlerim bile yanmaya başladı. İftardan sonra dayanamadım. Eczaneye gittik. Eczacı hamilesin yanık kremi kullanamazsın dedi. Vereyim ama önermem dediHamilelik çok zor arkadaş diyip çıktık eczaneden. Eve gelince önce macır kremi sürdüm. Bebek popolarındaki başarıya inanarak Fayda etmedi. Sonra zeytin yağı sürdük. Kayınpederim yumurta akı dedi. Onu sürdüler. En son bebiş için aldığım pişik kremini açtık ve sürdüm. O biraz iyi geldi ki uyumuşum.
Bu esnada elime yumurta falan sürerlerken eşim de şakalaşıyor benimle. Sürekli sizi okuduğum İçin gece gündüz. Kızlara yazarsın hemen bunu dedi. Dedim hangi kızlara
İnsanlara açıklama yapıyor. “Ağustos ayında doğuracak olan anneler toplanmışlar herkes başına geleni yazıyor “diyor. Kocamın bizim forum grubuna bakış açısıbu grup artık ailemizin bir parçası oldu. Bazen Kızlar ne yazmış , bugün ne konuştunuz diye soruyor
Velhasıl kelam biber deyip geçmeyin kızlar. Cayır cayır yaktı beni. Eldiven kullanın. 18 saat falan sürdü acısı. Uyanınca hafiflediğini hissettim. Hamile olduğumuz İçin de ilaç namına krem bile vermiyorlar.
Haber ver bakalim bende bakiyim ucreti.nasil.gecen sordum 200 tl
32 yildir.bos yaşadığımi.fark ettimben neden ben.bos yasamisim arkadas azcik saksiyi calistir kocana oyun.yap egit yont ama.nerde
Merhabalar anneler :)
ne çok sayfa olmuş okuyayım derken öğlen oldu :)
benimde yarın 2. şeker yüklemem var bakalım sonuçlar ne çıkacak?
birde bu aralar göbeğim çok sık sert taş gibi oluyor. sizde de var mı? normal mi;?
Selam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?