2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
4.aylarda çok süt geliyordu şimdi çok azaldı belki ayda 1kez azıcık. Ama hiç krem kıvamında gelmedi. Sarı yapış yapış tişörtte iz bırakan şekildeydi. Krem gibi donuk olmasını ilk kez duyuyorum

Kızlar sanırım zehirlendim sabah iki bardak süt içtim sonradan bozuk olduğunu farkettim modem biraz bulaniyo ama çıkaramadım çıkarsam geçer mi zararı olur mu korkmaya başladım ?
dr.a gitmelisin canim.
Belkı kuruntu yapıyor olabılırsın. Zehırlensen kusmaya baslamıs olman lazım galıba bol su ıc vucudun sındırsın. Cıkarırkeb daha cok zorlarsn. Istek yoksa. Dr gıt canm
cnm ben besinden zehirlendim. ilk gun fena haldeydim. yerimden bile kalkamjyrdum. ishal vardi hic kus..dim. ertesi gun dr.a gittim zehirlenmissin deyip serumla ilac verdiler. demem o ki ille kus...ak gerekmjyor.
Kızlar yeni doktorum 50grlık şeker yükleme sonucumu biraz yüksek buldu.Pazartesi kahvaltıdan 1saat sonra gel tokluk şekerine bakalım demişti sonucum 92 çıkmış.İyi mi sizce?
sinir degeri kac ki cnm? ama iyi sanirim.
bende ayni durumdan sıkıntı yasiyorum doktora sordum kaburga batması dedi geri dogru yaslanarak otur dedi ama acı veriyor sanki kesilmiste kiyafet sürtünce aciyor gibi oluyor
benim kizda dayiyor ayaklarini ellerini sag kaburgama. yurutmuyor acisindan. kasiyor kendini oraya resmen. ben de gidikliyorum cekil annem ordan diye

Bende odasına geçmemesini istiyorum ama bu geçen uyanmaları 6 aydan sonra ne sıklıkta onu bilemiyorum bana park yatak yolları görünüyor sanırım
Ben çilekten 60x120 beşik aldım canım. Korkuluklu asansörlü. 3 yaşına kadar rahat yatar dediler.

Odasında beşik var elimize birinden ulaştı da ben biraz daha konforuma düşkün olduğumdan uyandığımda hemen müdahale edeyim diyorum hemen odasına geçmesin çok uyanacaksa eğer sevmiyorum şua park yatakları yaaaaa

Selam kızlar bende bir soru sormak istiyorum, göğüs ucunda süt olan var mı donuk ama beyaz krem gibi. temizliyeyim mi bilemedim. göğüs ucu uyarması sakıncalı diye ellemedim ama sizde var mı böyle bir durum.
canım bende de sanki iltihap gibi göğüs ucumda nokta nokta var gibi ben temizliyorum inan ama bilmiyorum. süt gibi de durmuyor iltihap mı acaba diyorum

Ve yine bir sorunla karşı karşıyayım bana bolca kıyafet geldi ama üzerinde sarı lekeler var bu lekeler nasıl çıkar

Ve yine bir sorunla karşı karşıyayım bana bolca kıyafet geldi ama üzerinde sarı lekeler var bu lekeler nasıl çıkar
Elinde güzelce citileyip makinaya at cnm çıkıyor..benim oglumunda bazı şeyleri beklemekten sararmış öyle yapıp yıkadım cıktı hepsi

O normal ya sertleşme oluyor artık yorulunca özellikle hiç düşünme öylece şeyler sağlıkla sıhhatle inşallah

bende ayni durumdan sıkıntı yasiyorum doktora sordum kaburga batması dedi geri dogru yaslanarak otur dedi ama acı veriyor sanki kesilmiste kiyafet sürtünce aciyor gibi oluyor
Benim oğlumda sağ kaburgam uyuşmuştu artık resmen kaburgamın altına girmişti ya batma ağrı oluyor valla doğurana kadar dayancan.. Ama kızlarda kaburga ağrısı olmadı bende kızlar daha aşağıda

Esime soyledim bugun yetisebilirse is cikisi maskoya gidecegiz inş kafamıza gore biseyler buluruz. Bebek odasi almadan alışveriş bile yapasim gelmiyor.

Cilek mobilyanin sirasinda karsilikli bir cok bebek magazasi var hatirladigim kadariyla hepsini dolasmistik. Insllah gonlune gore bulursun canim ❤

Isinde iyimis demek ki doktor cok sevindim canim ❤

Bende var o dediğinden hemde 2 3 ay olcak. Kurumus süt gibi. hic ellemiyorum bisey misey olur.

Aaa bizimkinden ❤ iyi gunlerde kullanin

Ben hep arkama yastık koyarak oturuyorum. Yoksa rahat edemiyorum. Son iki haftadır var bu. Sanırım Karnımız büyüdükçe organlar yer değiştiriyor ya ondan oluyor bu ağrılar.

Son düzenleme:
Refaransim ve masaustu resmim hala.sinirlardayim yavrummmm gerisi.bos haftaya kilo almamamiz lazim

Bu resim doğruysa bende aralıktayım sevindim valla üzülüyodum çok kilo aldım diye :))

O herkes ben değilim bacım bende sendenim eşimin izni ya pazartesi oluyor ya salı şu haftasonu keyfini hiç yaşayamadımm

Valla haftaiçi gezmek çok daha güzel sakin ve huzurlu

Benim eşimde biliyor. Bi şey söylüyorum şöyle yapıcam böyle olucakmış falan diye. Hemen diyo ki yine ağustos annelerinde mi okudun, gazlamayın birbirinizi hatta bi keresinde bana diyoki bende ağustos babalarında okudum babalar iyi dinlenmeliymiş inanmıyosun git bak babalarkulübü yaz diyo :))))

Haber ver bakalim bende bakiyim ucreti.nasil.gecen sordum 200 tl
32 yildir.bos yaşadığımi.fark ettim ben neden ben.bos yasamisim arkadas azcik saksiyi calistir kocana oyun.yap egit yont ama.nerde

intstagramda piriltemizlik mi ne bi sayfa var ünlüler bile ordan çağırıyor ona da sorabilirsiniz 2+1 için 175 tl demişlerdi tüm güne. ama ben cesaret edemiyorum tanımadığım kişiyi eve çağırmaya hep tanıdık vasıtasıyla birilerini çağırıyorum. Yazmıştım evimde tadilat var diye temizlikçi doluymuş. Yüksek Lisans Hocama dertlenirken kadın dedi ki bnm yardımcımı arayalım uygunsa gelir geldi valla hemde 160 tl :)

Valla bende de oluyo hatta sayfaları okurken az önce oldu. Bende elimle göbeğimi ovalıyorum gevşe annecim sakinleş diyorum arkama yaslanıyorum bir süre sonra geçiyor ama bende doktora gittiğimde sorucam. Hatta dün karnım yamuldu sol taraf şişti sağ daha inik oldu

Bende var dediğin gibi krem gibi aralarda ama ben çok okudum kesinlikle ellemeyin yazıyor. Erken doğumu tetikliyormuş. Ben kendi haline bıraktım. Sende elleme cnm. Temizlesende yerine doluyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…