Evet ödem olabilir çünkü bu beslenmeye 9.2 imkansız bence.
Ben de hiç bulantısız, kusmasız bir hamilelik geçirdim, kilo almam 5. haftada başladı
Sağlıksız şeyler tüketmemeye çalışıyorum, bir de tüketsem uçarım
Evet bence de genetik. Cevizden vs tiksindim daha ilk aylarda, balık zaten sevmem. Kaşar kim kaybetmişki ben bulayım toplam aldığım Kilo: 5, sonuç:genetik
Evde terlik giyemiyorum. Terliksiz de usutucem diye gezemiyorum. Topuklarim aciyor terlik giyince. Üstüne zaten ayaklarım yaniyor. Parmak arasi terlik alip deniycem.
Ayakkabilarda da topuklarim aciyor, ya kiloya isyan yada sisiyorlar ben fark etmiyorum. Ama ödem yok bacaklarimda ki anemiden iyi bilirim ödemi.
Yok yok iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
24 de doğum kanalına girmişti, 2-3 gün tutabildiler ancak içeride.
Doğunca çok uzun bir süre küvez de kaldı.
İlginçtir annesinin sütü gelmiş, süt sağıp götürdü.
En başta 2-3 damla vermişler ağızdan.
Ama ciğerleri ile ilgili ve bazı başka sıkıntıları varmış.
Kızlar merhaba 100 luk şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar için bekliyoruz. Bebeğim 1.054 gr olmuş boyu 37 cm kasılmalar göbek sertligimi söyledim nst ye gönderdi. Onda da bebek o kadar hareketli ki zar zor ölçüm yapabildiler. Sizler durum nasıl? Dua edin şeker çıkmasın.
Ya valla allah çalışanlara yardım etsin..ben gerçekten hamilelikleri mi zor geçiyorum..aslında genel anlamda bi sorunun yok ama şu rahime olan baskı beni bitiriyor..ne çok uzun oturuyor nede çok uzun yürüyebiliyorum.. bu şekilde zor çalışırdım.heralde..sabah kalktım.alt tarafı kahvaltı hazırladım ayaklar.oldu bavul tuz da tüketmiyorum ama.neden se.odem.olup sisiyor
Ya tuz hikaye asla yemiyorum ya atmiyorum ama.davul gibi vücut yapiyor bence sorucam.ilk.kontrolde gecen sefer normal.dedi.gecti su kasilmalar yapıştı arkadas tas gibi oluyor ayaga kalkinca batmalar Allahim İnsallah gecer hemen
Evde terlik giyemiyorum. Terliksiz de usutucem diye gezemiyorum. Topuklarim aciyor terlik giyince. Üstüne zaten ayaklarım yaniyor. Parmak arasi terlik alip deniycem.
Ayakkabilarda da topuklarim aciyor, ya kiloya isyan yada sisiyorlar ben fark etmiyorum. Ama ödem yok bacaklarimda ki anemiden iyi bilirim ödemi.
Ben hep aşağıda hissediyorum..dün kontrolde dr sordum erken doğum riski falan mi diye hayır yok dedi hala yan pozisyonda benim ki..Geçen nerdeyse taa bikini bölgesinde tekmesini hissettim..dedim birazdan ekini çıkarıp el.sallayacak heralde o kadar aşağı daydı dusun
Ya tuz hikaye asla yemiyorum ya atmiyorum ama.davul gibi vücut yapiyor bence sorucam.ilk.kontrolde gecen sefer normal.dedi.gecti su kasilmalar yapıştı arkadas tas gibi oluyor ayaga kalkinca batmalar Allahim İnsallah gecer hemen
ilk giden doktora sorsun, bende de tuz yok ama şişmeye başladık. hani bu son ay ödem toplayanlar nerde:)
3 var daha haksızlık bu. bu arada benden az yiyorsun ayıp oluyor:)
Ben hep aşağıda hissediyorum..dün kontrolde dr sordum erken doğum riski falan mi diye hayır yok dedi hala yan pozisyonda benim ki..Geçen nerdeyse taa bikini bölgesinde tekmesini hissettim..dedim birazdan ekini çıkarıp el.sallayacak heralde o kadar aşağı daydı dusun
Benımde hep orda canın dr rahım agzı uzunlugına baktı gayet ıyı erken dogum rıskı yok dedı hep sol kasıkta bası normalmıs. Rahım agzı yetmezlıgı olda zaten cok onve onlem alıyorlar
Aynen öyle cnm yemeklerde tuzu az atıyoruz nerdeyse tuzsuz ekstra tuzda ilave etmiyorum hiç biseye et tarzi şeylere hiç atmam tuz ama ayaklar ve bilekler hemen şişiyor öyle uzun uzun ayakta kalmaya gerek yok yani
ilk giden doktora sorsun, bende de tuz yok ama şişmeye başladık. hani bu son ay ödem toplayanlar nerde:)
3 var daha haksızlık bu. bu arada benden az yiyorsun ayıp oluyor:)
cuma kontrolde dr demisti ki "kan hacmi normalde 5lt iken 7lt ye cikti. bu durumda ic organlarinjn odem tutmasina sebep olur. normal. limonlu su icme..odem attirmaz sadece migde asidinin yukselmesine sebep olur.."...
Kızlar merhaba 100 luk şeker yüklemesi yapıldı sonuçlar için bekliyoruz. Bebeğim 1.054 gr olmuş boyu 37 cm kasılmalar göbek sertligimi söyledim nst ye gönderdi. Onda da bebek o kadar hareketli ki zar zor ölçüm yapabildiler. Sizler durum nasıl? Dua edin şeker çıkmasın.
Yarın odası geliyormuş minnoşumun ben hala yatakta iki seksen yatıyorum ya sırtım çok ağrıyor bir sürü iş var bu arada minnoş diyorum ama biz ismi belirledik çok şükür ALMİLA olucak kısmet olursa