2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kusmam ara ara oldu ama.inatla yedim ilk 4 ay ben 5.5. Kilo aldim dusunsene 2 ayda 4 atti sonradan yeme yeme sagliksiz

Aynen normal dogum sınırı 40 beklemez gıbı. Bakalım daha erken olmaz ınsallah.
benim arkadas 2 oglunu da 42 de dogurmustu
yanginnnn..
arkadasimda 28 haftalik dogum yapmisti. onunda sutu vardi cnm.

benim oglan 36+5te dogum kanalindaydi. 38+3 te sezeryanla aldilar. normal dogumu bekleseler sanirim.39dolunca dogardi...
guzel sonuclar al insallah.

Ya tuz hikaye asla yemiyorum ya atmiyorum ama.davul gibi vücut yapiyor bence sorucam.ilk.kontrolde gecen sefer normal.dedi.gecti su kasilmalar yapıştı arkadas tas gibi oluyor ayaga kalkinca batmalar Allahim İnsallah gecer hemen

Yaniyosuun fuat abiii
bende ayni durumdayim terlik yakiyoo giymesem korkuyorum usutcem ayaktan diye fenaliik geldii banaa

bu aralar bebisi hep kasikda hissediyorum baya altta sizde nasil kizlar
Ben hep aşağıda hissediyorum..dün kontrolde dr sordum erken doğum riski falan mi diye hayır yok dedi hala yan pozisyonda benim ki..Geçen nerdeyse taa bikini bölgesinde tekmesini hissettim..dedim birazdan ekini çıkarıp el.sallayacak heralde o kadar aşağı daydı dusun

Ya tuz hikaye asla yemiyorum ya atmiyorum ama.davul gibi vücut yapiyor bence sorucam.ilk.kontrolde gecen sefer normal.dedi.gecti su kasilmalar yapıştı arkadas tas gibi oluyor ayaga kalkinca batmalar Allahim İnsallah gecer hemen
Lımonlu su bana cok ıyı gelıyor odem atmada.magnezyum eksıklıgı olabılıt kuzım baktırdın mı hıc degerıne

ilk giden doktora sorsun, bende de tuz yok ama şişmeye başladık. hani bu son ay ödem toplayanlar nerde:)
3 var daha haksızlık bu. bu arada benden az yiyorsun ayıp oluyor:)

Benımde hep orda canın dr rahım agzı uzunlugına baktı gayet ıyı erken dogum rıskı yok dedı hep sol kasıkta bası normalmıs. Rahım agzı yetmezlıgı olda zaten cok onve onlem alıyorlar

Aynen öyle cnm yemeklerde tuzu az atıyoruz nerdeyse tuzsuz ekstra tuzda ilave etmiyorum hiç biseye et tarzi şeylere hiç atmam tuz ama ayaklar ve bilekler hemen şişiyor öyle uzun uzun ayakta kalmaya gerek yok yani

ilk giden doktora sorsun, bende de tuz yok ama şişmeye başladık. hani bu son ay ödem toplayanlar nerde:)
3 var daha haksızlık bu. bu arada benden az yiyorsun ayıp oluyor:)
Son gunlerde diyet yapiyorum.gizli zuhahahah yok be ayni yiyorum sisme.fazla olunca biraz rahatsızlık arttı sadece

Güzel sonuçlarla inşallah.. Ben de de yorgunluk ağrı yanma onun dışında 3 te kontrolüm heyecanla beklemedeyim

Bende orda hissettim hatta altıma kaçırıcakmılım gibi bi his oluşuyor her tekme yediğimde o tarafa genelde göbek deliğimin oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…