Yarın odası geliyormuş minnoşumun ben hala yatakta iki seksen yatıyorum ya sırtım çok ağrıyor bir sürü iş var bu arada minnoş diyorum ama biz ismi belirledik çok şükür ALMİLA olucak kısmet olursa
@greyfurt_ cok guzel isim hadi hayirli olsun evi silmem lazim bende kalkmam lazim kalkmam lazim RRzg14
dun dedimki dogum hediyesi ne alcaksin aldim ya oglan çocuğu dedi
Günaydınnnn...
Ben gidiyorum. Hoşuma da gidiyor. Kadın doğum doktorları gelip genel bilgiler veriyorlar, diyetisyen gelip yeme içme alışkanlığı ile ilgili bilgiler veriyor, yenidoğan doktoru geliyor, doğum anı ve sonrası ile ilgili bilgiler veriyor,ebeler bakım bilgisi aktarıyor, plastes hocası hamile platesi yaptırıyor. Gibi gibi. her programda farklı konular işleniyor.
@greyfurt_ cok guzel isim hadi hayirli olsun evi silmem lazim bende kalkmam lazim kalkmam lazim RRzg14
dun dedimki dogum hediyesi ne alcaksin aldim ya oglan çocuğu dedi
Günaydınnnn...
Ben gidiyorum. Hoşuma da gidiyor. Kadın doğum doktorları gelip genel bilgiler veriyorlar, diyetisyen gelip yeme içme alışkanlığı ile ilgili bilgiler veriyor, yenidoğan doktoru geliyor, doğum anı ve sonrası ile ilgili bilgiler veriyor,ebeler bakım bilgisi aktarıyor, plastes hocası hamile platesi yaptırıyor. Gibi gibi. her programda farklı konular işleniyor.
Yok yok iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
24 de doğum kanalına girmişti, 2-3 gün tutabildiler ancak içeride.
Doğunca çok uzun bir süre küvez de kaldı.
İlginçtir annesinin sütü gelmiş, süt sağıp götürdü.
En başta 2-3 damla vermişler ağızdan.
Ama ciğerleri ile ilgili ve bazı başka sıkıntıları varmış.
Tam.anlamiyla organlar 37ci haftada gelişimini tamamlıyor.bildigim.yanlis hatırlamıyorsam en son da akciğerler gelişimini tamamlıyor.. sonrası sıkıntı değil zaten istediği zaman gelsinler ama zamanında gelsinler tabi inşallah amin
Arkadaşlar Merhaba,
Sayfalar o kadar hızlı geçiyor ki, okuyamıyorum 3 er 5 şer atlıyorum. geçen bir arkadaşın dişi ağrıyordu kim di hatırlamıyorum. Bende de diş ağrısı başladı. Nasıl geçirdi diş ağrısını? okursanız lütfen bana da bilgi verin dişim ağrıyor
İşlemeden olmuyor ben çok fena işliyorum alttan alttan o da garibim anlamıyor laf arasında şu şuna Doğum hediyesi almış işte adet böyle ay orda bakarlar kocası da bişey alamamış diye ufak da bişey olsa alınması gerekir bence vs vs düğün alışverişinde de böyle yaptım hayır dediği şeyleri gitti bir bir aldı
İşlemeden olmuyor ben çok fena işliyorum alttan alttan o da garibim anlamıyor laf arasında şu şuna Doğum hediyesi almış işte adet böyle ay orda bakarlar kocası da bişey alamamış diye ufak da bişey olsa alınması gerekir bence vs vs düğün alışverişinde de böyle yaptım hayır dediği şeyleri gitti bir bir aldı
Benimki kafasindakini yapar ama.deniyim taktikler onemli ben yeteneksizim bacım Ssheflera
geçmiş olsun canim Allah sifa versin.doktoru bekliceksin demisti en son goldheart agrisi olan arkadas
Benimki kafasindakini yapar ama.deniyim taktikler onemli ben yeteneksizim bacım Ssheflera
geçmiş olsun canim Allah sifa versin.doktoru bekliceksin demisti en son goldheart agrisi olan arkadas
Kız benimki de kendine göre kafasındakini yapıyo ben kendi fikrimi aşılıyorum işliyorum bi güzel kendi fikri oluveriyo dene sende belki olur bişeyler hepsi özünde öküz
Yok yok iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
24 de doğum kanalına girmişti, 2-3 gün tutabildiler ancak içeride.
Doğunca çok uzun bir süre küvez de kaldı.
İlginçtir annesinin sütü gelmiş, süt sağıp götürdü.
En başta 2-3 damla vermişler ağızdan.
Ama ciğerleri ile ilgili ve bazı başka sıkıntıları varmış.
Ne yapicaz? Bir sey de giymemiz lazım çıplak ayak hem gaz hem bagirsak icin kötü.
Dun arkadaşım vardı kızı resmen kullandim, halilari süpürdük kaldirdik, evi de supurup sildik (zemine ulaşabildiğimiz yerlerde diyim)
Simdi mutfak tezgahini temizliyorum. Gönlüm istiyor ki tertemiz olsun ev de popom yemiyor.
Amaaan zaten kediler var benim ev tertemiz olamaz (bahane is loading). Herkes de kedileri soruyor bu ara; tuyleri ne olacak? Kedileri ne yapacaksin? Biyerime sokucam da diyemiyorum kalacaklar ne olacak ki diyorum.
Daha once ikisinin de bebegi olan hanimlar kedileri gonderirsin demisti de iddiaya girelim demistim
Cocum lan onlar benim, alerji durumu cikmadigi sürece (buyuk korkum) hic aklimdan bile gecmedi nasıl yasayacagimiz. Popolarini yediklerim ❤
Ben hep aşağıda hissediyorum..dün kontrolde dr sordum erken doğum riski falan mi diye hayır yok dedi hala yan pozisyonda benim ki..Geçen nerdeyse taa bikini bölgesinde tekmesini hissettim..dedim birazdan ekini çıkarıp el.sallayacak heralde o kadar aşağı daydı dusun
Otururken gobegim bacagima degiyor, metrodaki terbiyesiz adamlar gibi bacaklar açık oturuyorum. Arada katlanma yerinde hareket edince eyvah yine havasiz kaldi velet diye pozisyon değiştiriyorum sıkışıyor gariban
Ya ben oğlumda çok balık tükettim ama bunda hiç yemedim sadece başlarda iki yada üç kere anca yemisimdir..canım.hic et yemek istemiyor hiç bir türlüsünü.. acaba balık hapı falan mi içsem dr lada bu konuyu hiç konuşmadık...birde bu şeker yüklemesinde diğer kan değerlerine de.bakiyorlami yoksa sadece şekere.mi bakıyorlar ben sonucu elime almadım dr.mesaj attı da neye baktı bilmiyorum..tah baktırmak gerekiyor da tekrardan
Ya ben oğlumda çok balık tükettim ama bunda hiç yemedim sadece başlarda iki yada üç kere anca yemisimdir..canım.hic et yemek istemiyor hiç bir türlüsünü.. acaba balık hapı falan mi içsem dr lada bu konuyu hiç konuşmadık...birde bu şeker yüklemesinde diğer kan değerlerine de.bakiyorlami yoksa sadece şekere.mi bakıyorlar ben sonucu elime almadım dr.mesaj attı da neye baktı bilmiyorum..tah baktırmak gerekiyor da tekrardan