2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Senin tektasin 40 karat asagisiysa ben de daha bisey bilmiyorum
I ikuayko ahaa onuda dedi sen.ne alcaksin baba hediyesi zuhahaha
Allah senin iyiliğini versin..kahkaha attım burada resmenyok kız tek taşım o kadar büyük değil karat ı ne cidden bilmiyorum ama.cok büyük değil.. arkadaşına yaptırmıştı..

Merhaba kızlar.
Epeydir giremedim. arada bakıyorum ama sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki sadece son sayfaları okuyabiliyorum :) şeker yüklemeleri nasıl çıktı? benim 149 çıktı. üst sınır 140 mış. bu hafta tekrar tokluk bakılacak. yine çıkarsa haftaya 100mg lik yapılacak. başka yüksek çıkan var mı? neler yaptınız?

ben bu seker isini basından sonuna yanlıs anlamısım yareppicim. gittim kan vermeden geri dondum, cunku 50 gr yuklemesinde yuksek cıkanlar 100 gr oncesi diyet uygulamalıymıs. iste benim yanlıs anlamam tam da bu noktada baslıyor. ben diyette sekeri ve karbonhidratı azaltmıstım. bilakis arttırmak gerekiyormus. pazartesi bir daha yapılacak bakalım.

bebegimi ilk kez tam anlamıyla net ve uzunca bir sure gordum, sagolsun doktorlar ben soylemeden kendileri detaylıca anlattılar. benim kızın yuzu bana donuktu ve melek gibiydi masallah. birde bir hareket bir tekmeler sormayın a dostlar:) 780 gr olmus bebegim, boyu ve femur olcusu haftasıyla uyumlu.

plesantanın yukarı cıkması cok zor bir olasılıkmıs artık. asıl onemli nokta plesanta rahime yapısır mı, bu hassas olcumler...en buyuk korkumu anlattım. acil kanamam baslıyor, hastaneye yetistiriliyorum, durum en kotu senaryo hem yapısıklık var hem de rahim alınacak kanama durmuyor vs. vs... ameliyatımı kim yapacak? icapcı degilmis fakultedeki drlar. her gun bir uzman servisteymis. 4 asistan dr da ameliyathanede. toplam 5 dr. ben riskli bolumde kayıtı oldugum icin hastaneye girer girmez drlara bilgilerim gidecek ve ameliyathane ust seviyede calısacakmıs. sayet durum acil olursa. diyelim olmadı, sezaryeni planlayacagız zaten. benim durumumda olup da sehir dısından takip edilenler varmıs. dr'um bu kez nispeten daha cok rahatlattı beni ve ortaklasa bir kararla bir sonraki randevumu 3 hafta sonraya aldık. bayram ertesi. su bayramı da atlatalım insallah. vallahi hayatımın hicbir doneminde bu kadar cok insallah masallah dedigimi hatırlamıyorum. benim kuzular kucukken ateslendiklerinde bir de...

aksam uzeri patrondan izin al, konsere yetis, orada duygusal olarak yorul derken dun gece acısı cıktı arkadaslar, nefes alamadım dun aksam evde, klima sart oldu. icim sıkıstı sıkıstı boyle, zor attım kendimi parka, bir 15 dk parkta oturduk esimle. kızım konservatuvarda okuyor arkadaslar, viyola calıyor. dun yılın ikinci resitali vardı ve pek onemliydi.

oyle iste, okuyayım simdi sizleri bakalım asayis berkemal mi grubumuzda.

guzel bir gun diliyorum

Senin tektasin 40 karat asagisiysa ben de daha bisey bilmiyorum
I ikuayko ahaa onuda dedi sen.ne alcaksin baba hediyesi zuhahaha
Ayrıca beni tanısan varya hiç de böyle sürekli biseyler isteyen tiplerden değilimdir bakma burda böyle.konusmama...bana dışarda açmışın dese değilim derim yani dusun.artik..Ama o eskiden.oyleydi şimdi artik gözüm açıldı yaptırmak gerekiyormus..bi daha cocuk doğurmayacağım için hediye de düzgün bisi olsun ama dimi

Allah senin iyiliğini versin..kahkaha attım burada resmenyok kız tek taşım o kadar büyük değil karat ı ne cidden bilmiyorum ama.cok büyük değil.. arkadaşına yaptırmıştı..
0.40 krattir o 40 krat olsa duramazsin

Zaten 1 krat ve üstü yuzukler taşı tutmasi icin degisik yapiliyor, bence cirkinler. Yani hic ozenmeyin buyuk krata. (Böyle de materyalist bi insanım)

Kiz espri yapıyoruz surda kesinlikle.istemek lazim haklisin.istemedikce bizi ciddiye almiyorlar
I ikuayko duzelt duzelt google bunu mu demek.istediniz anladin kastımı 0.40 mükemmeliyetçi basak.kadını

Herşey yolunda gidecek kuzum inşallah hayırlısıyla bak gör vakti zamanın da hayırlısıyla sağlıkla alıcaz evlatlarımızı kucagimiza❤

Kiz espri yapıyoruz surda kesinlikle.istemek lazim haklisin.istemedikce bizi ciddiye almiyorlar
I ikuayko duzelt duzelt google bunu mu demek.istediniz anladin kastımı 0.40 mükemmeliyetçi basak.kadını
Ohoo 0.40 normal hatta onlarin evlendigi zaman fiyatlar böyle arşa varmamisti, rahat alinmistir 0.40

Tabi berraklik ve renk de önemli ama neyse (yüzüğümu gorumcemle almaya gidip o gün taş isini ogrenmistim)

0.40 krattir o 40 krat olsa duramazsin

Zaten 1 krat ve üstü yuzukler taşı tutmasi icin degisik yapiliyor, bence cirkinler. Yani hic ozenmeyin buyuk krata. (Böyle de materyalist bi insanım)
Benim tek taşın yanında sağda solda 3 er tane de.minik taşlar i var ama.dedigim.gibi karat bilmiyorum

Ohoo 0.40 normal hatta onlarin evlendigi zaman fiyatlar böyle arşa varmamisti, rahat alinmistir 0.40

Tabi berraklik ve renk de önemli ama neyse (yüzüğümu gorumcemle almaya gidip o gün taş isini ogrenmistim)
Ona ne suphe kesin onuda araştırıp konuyu halletmissindir

Aynen öyle valla baktım istemeden bisey yapmıyorsa yatıracaksın o zaman büyükler.ne demiş 2 kaşığın tekini kıracaksın ki hep bi eksik olsun alsın...alsın da dışarıya yedirmesin

Aynen öyle valla baktım istemeden bisey yapmıyorsa yatıracaksın o zaman büyükler.ne demiş 2 kaşığın tekini kıracaksın ki hep bi eksik olsun alsın...alsın da dışarıya yedirmesin
İste bu hayat felsefem başlıcam bende baska bir insan.olcam.evrim.gecircem

B bilgevisne yüzdük yüzdük kuyruguna az kaldı. ❤

Piyanist arkadasim var, oglani 5 yasinda eti senin kemigi benim diyerek ona veririm, senin kızla senfoni orkestrasinda agizlari acliktan kokarak calarlar artık

bak simdi ne diyecegim ilkecigim, en cok bu durum sevindiriyor beni zaten. ozel derse para vermeyecegim artık. kızım ogretir kardesine kemanı, viyolayı. ciddi soyluyorum bunu bile dusundum:) cok pahalı cunku ozel dersler:)

tam benim şeker sorumun üzerine yorumun çok iyi geldi. ben de yanlış yapıyormuşum galiba :) bu hafta yapılacak olan tahlil için dikkat ediyordum. etmemem mi lazımmış yani :)

İtiraf etmeliyimki onu ben de yaptim napim canim Allah Allah ben daha evlenmeden demistim simdi tektas alinir dogum hediyesine alirsin artik bestasi (hani yuce gonulluluk seklinde onu doguma biraktim) seklinde yani hersey hain planlarim dogrultusunda yurudu
Afferim akıl bayan seni neymiş altına yatırım.yapiyormusuz..Bende doğum hediyesi tek taşımı büyüt demistim ama vazgeçtim 5 taşa geçiş yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…