- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Hepsi kucuk canim bakarsanAllah senin iyiliğini versin..kahkaha attım burada resmenyok kız tek taşım o kadar büyük değil karat ı ne cidden bilmiyorum ama.cok büyük değil.. arkadaşına yaptırmıştı..
Ayrıca beni tanısan varya hiç de böyle sürekli biseyler isteyen tiplerden değilimdir bakma burda böyle.konusmama...bana dışarda açmışın dese değilim derim yani dusun.artik..Ama o eskiden.oyleydi şimdi artik gözüm açıldı yaptırmak gerekiyormus..
0.40 krattir o 40 krat olsa duramazsinAllah senin iyiliğini versin..kahkaha attım burada resmenyok kız tek taşım o kadar büyük değil karat ı ne cidden bilmiyorum ama.cok büyük değil.. arkadaşına yaptırmıştı..
Kiz espri yapıyoruz surda kesinlikle.istemek lazim haklisin.istemedikce bizi ciddiye almiyorlarAyrıca beni tanısan varya hiç de böyle sürekli biseyler isteyen tiplerden değilimdir bakma burda böyle.konusmama...bana dışarda açmışın dese değilim derim yani dusun.artik..Ama o eskiden.oyleydi şimdi artik gözüm açıldı yaptırmak gerekiyormus..bi daha cocuk doğurmayacağım için hediye de düzgün bisi olsun ama dimi
Herşey yolunda gidecek kuzum inşallah hayırlısıyla bak gör vakti zamanın da hayırlısıyla sağlıkla alıcaz evlatlarımızı kucagimiza❤ben bu seker isini basından sonuna yanlıs anlamısım yareppicim. gittim kan vermeden geri dondum, cunku 50 gr yuklemesinde yuksek cıkanlar 100 gr oncesi diyet uygulamalıymıs. iste benim yanlıs anlamam tam da bu noktada baslıyor. ben diyette sekeri ve karbonhidratı azaltmıstım. bilakis arttırmak gerekiyormus. pazartesi bir daha yapılacak bakalım.
bebegimi ilk kez tam anlamıyla net ve uzunca bir sure gordum, sagolsun doktorlar ben soylemeden kendileri detaylıca anlattılar. benim kızın yuzu bana donuktu ve melek gibiydi masallah. birde bir hareket bir tekmeler sormayın a dostlar:) 780 gr olmus bebegim, boyu ve femur olcusu haftasıyla uyumlu.
plesantanın yukarı cıkması cok zor bir olasılıkmıs artık. asıl onemli nokta plesanta rahime yapısır mı, bu hassas olcumler...en buyuk korkumu anlattım. acil kanamam baslıyor, hastaneye yetistiriliyorum, durum en kotu senaryo hem yapısıklık var hem de rahim alınacak kanama durmuyor vs. vs... ameliyatımı kim yapacak? icapcı degilmis fakultedeki drlar. her gun bir uzman servisteymis. 4 asistan dr da ameliyathanede. toplam 5 dr. ben riskli bolumde kayıtı oldugum icin hastaneye girer girmez drlara bilgilerim gidecek ve ameliyathane ust seviyede calısacakmıs. sayet durum acil olursa. diyelim olmadı, sezaryeni planlayacagız zaten. benim durumumda olup da sehir dısından takip edilenler varmıs. dr'um bu kez nispeten daha cok rahatlattı beni ve ortaklasa bir kararla bir sonraki randevumu 3 hafta sonraya aldık. bayram ertesi. su bayramı da atlatalım insallah. vallahi hayatımın hicbir doneminde bu kadar cok insallah masallah dedigimi hatırlamıyorum. benim kuzular kucukken ateslendiklerinde bir de...
aksam uzeri patrondan izin al, konsere yetis, orada duygusal olarak yorul derken dun gece acısı cıktı arkadaslar, nefes alamadım dun aksam evde, klima sart oldu. icim sıkıstı sıkıstı boyle, zor attım kendimi parka, bir 15 dk parkta oturduk esimle. kızım konservatuvarda okuyor arkadaslar, viyola calıyor. dun yılın ikinci resitali vardı ve pek onemliydi.
oyle iste, okuyayım simdi sizleri bakalım asayis berkemal mi grubumuzda.
guzel bir gun diliyorum
Ohoo 0.40 normal hatta onlarin evlendigi zaman fiyatlar böyle arşa varmamisti, rahat alinmistir 0.40
Benim tek taşın yanında sağda solda 3 er tane de.minik taşlar i var ama.dedigim.gibi karat bilmiyorum0.40 krattir o 40 krat olsa duramazsin
Zaten 1 krat ve üstü yuzukler taşı tutmasi icin degisik yapiliyor, bence cirkinler. Yani hic ozenmeyin buyuk krata. (Böyle de materyalist bi insanım)
Ona ne suphe kesin onuda araştırıp konuyu halletmissindirOhoo 0.40 normal hatta onlarin evlendigi zaman fiyatlar böyle arşa varmamisti, rahat alinmistir 0.40
Tabi berraklik ve renk de önemli ama neyse (yüzüğümu gorumcemle almaya gidip o gün taş isini ogrenmistim)
Aynen öyle valla baktım istemeden bisey yapmıyorsa yatıracaksın o zaman
Bi kac kuyumcuya girince çözülüyor zatenOna ne suphe kesin onuda araştırıp konuyu halletmissindir
İste bu hayat felsefemAynen öyle valla baktım istemeden bisey yapmıyorsa yatıracaksın o zamanbüyükler.ne demiş 2 kaşığın tekini kıracaksın ki hep bi eksik olsun alsın...alsın da dışarıya yedirmesin
B bilgevisne yüzdük yüzdük kuyruguna az kaldı. ❤
Piyanist arkadasim var, oglani 5 yasinda eti senin kemigi benim diyerek ona veririm, senin kızla senfoni orkestrasinda agizlari acliktan kokarak calarlar artık
Saol canimgecmis olsun canim.
ben bunun 75ini ictim canim
ben bu seker isini basından sonuna yanlıs anlamısım yareppicim. gittim kan vermeden geri dondum, cunku 50 gr yuklemesinde yuksek cıkanlar 100 gr oncesi diyet uygulamalıymıs. iste benim yanlıs anlamam tam da bu noktada baslıyor. ben diyette sekeri ve karbonhidratı azaltmıstım. bilakis arttırmak gerekiyormus. pazartesi bir daha yapılacak bakalım.
bebegimi ilk kez tam anlamıyla net ve uzunca bir sure gordum, sagolsun doktorlar ben soylemeden kendileri detaylıca anlattılar. benim kızın yuzu bana donuktu ve melek gibiydi masallah. birde bir hareket bir tekmeler sormayın a dostlar:) 780 gr olmus bebegim, boyu ve femur olcusu haftasıyla uyumlu.
plesantanın yukarı cıkması cok zor bir olasılıkmıs artık. asıl onemli nokta plesanta rahime yapısır mı, bu hassas olcumler...en buyuk korkumu anlattım. acil kanamam baslıyor, hastaneye yetistiriliyorum, durum en kotu senaryo hem yapısıklık var hem de rahim alınacak kanama durmuyor vs. vs... ameliyatımı kim yapacak? icapcı degilmis fakultedeki drlar. her gun bir uzman servisteymis. 4 asistan dr da ameliyathanede. toplam 5 dr. ben riskli bolumde kayıtı oldugum icin hastaneye girer girmez drlara bilgilerim gidecek ve ameliyathane ust seviyede calısacakmıs. sayet durum acil olursa. diyelim olmadı, sezaryeni planlayacagız zaten. benim durumumda olup da sehir dısından takip edilenler varmıs. dr'um bu kez nispeten daha cok rahatlattı beni ve ortaklasa bir kararla bir sonraki randevumu 3 hafta sonraya aldık. bayram ertesi. su bayramı da atlatalım insallah. vallahi hayatımın hicbir doneminde bu kadar cok insallah masallah dedigimi hatırlamıyorum. benim kuzular kucukken ateslendiklerinde bir de...
aksam uzeri patrondan izin al, konsere yetis, orada duygusal olarak yorul derken dun gece acısı cıktı arkadaslar, nefes alamadım dun aksam evde, klima sart oldu. icim sıkıstı sıkıstı boyle, zor attım kendimi parka, bir 15 dk parkta oturduk esimle. kızım konservatuvarda okuyor arkadaslar, viyola calıyor. dun yılın ikinci resitali vardı ve pek onemliydi.
oyle iste, okuyayım simdi sizleri bakalım asayis berkemal mi grubumuzda.
guzel bir gun diliyorum
Afferim akıl bayan seni neymiş altına yatırım.yapiyormusuz..Bende doğum hediyesi tek taşımı büyüt demistim ama vazgeçtim 5 taşa geçiş yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?