2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
maalesef benim eşim balıktan nefret ediyor. balık dedikçe adama birşeyler oluyor. bende çıkıp kendim alamıyorum. bugün benim doğum günüm hediye olarak balık istiyeyim bari.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşların olsun
Valla canım arada bi yerimden kalkıyorum yürüyorum mecbur yoksa dayanılmaz oluyor. Uyku pozisyonu da sınırlı napalım az kaldı son 2 ay :)

bak simdi ne diyecegim ilkecigim, en cok bu durum sevindiriyor beni zaten. ozel derse para vermeyecegim artık. kızım ogretir kardesine kemanı, viyolayı. ciddi soyluyorum bunu bile dusundum:) cok pahalı cunku ozel dersler:)
Özel ders verirlerse para kazanırlar yoksa işleri yaş. Benim müzik kulagim yetenegim vs varmis, arkadasim 1 sene kasıp calissan baslangic cocuklarini sana gonderirim bile demisti de bu yasta zor geldi bea nota calismak. Kociskom hediye olarak iyi bir org bile almisti da ben kizdaki elektronik duvar piyanosuna göz dikmistim çok basit orgun sesi bence. (Bulmus da bunuyor)

Valla ne yalan söyleyim düğünde hiç birşey istemedim..zaten herşeyi de.kendisi yaptı saolsun hiçbirşey de hevesimi bırakmadı..anne baba kimseden bi destek.almadi onlarda.ne sordu nede yaptı zaten bizde herzaman kendi yağımızda kavrulduk ne olduysa onu harcadık..hem düğün borcu öde o bitsin yatırım için borca gir evlendigimizden beri hala.borc oderiz..ama allah bereketini veriyor hicde sunu erteleyelim demedik insan neyi ne zaman alacagini bildikten sonra sorun.olmuyor

B bilgevisne yüzdük yüzdük kuyruguna az kaldı. ❤

Piyanist arkadasim var, oglani 5 yasinda eti senin kemigi benim diyerek ona veririm, senin kızla senfoni orkestrasinda agizlari acliktan kokarak calarlar artık
Benim kızda piyano çalar artık eşim eski gitarist eski diyorum benimle tanıştıktan sonra meslekten men oldu ama hala evde çalar bana bilgi birikimi çok iyidir gitar istemiyor ama kıza olmaz parmakları Nasır tutar piyano öğreticem ben ona diyor kendi Gitar saz kanun saksafon ukulela ne geçtiyse eline çalıyır adam bi de solist lazım bizim gruba

cuma kontrolde dr demisti ki "kan hacmi normalde 5lt iken 7lt ye cikti. bu durumda ic organlarinjn odem tutmasina sebep olur. normal. limonlu su icme..odem attirmaz sadece migde asidinin yukselmesine sebep olur.."...
Lımonlu su asırı degıl bır ıkı damla bana cok ıyı geldı odemım yok mesela ama yınede doktoruna danısması ıyı olur.

o zaman bebeginde de olabilir muzik kulagı. benim esimin tarafında bir muzik ogretmeni bir viyolonsel sanatcısı var, kpeder eski musiki cemiyeti korosundan, kocadedemizde mandolin calarmıs, hatta balkan caz diye grupları varmıs boyle afili:) genetik gecisli buyuk kısmı muzik kulagının. ben ayırt edemiyorum mesela ama kızım da esimde la sesi ile misal fa sesi arasındaki farkı duyabiliyorlar, biz oglanla ritm turuyoruz sadece:)

orgu sakın atmayasın. ses calısırken ise yarar. dediydi dersin:) simdi nota basıp ses calısıyor muzik egitiminde cocuklar. dolayısyla gerekli piyano ya da org sesi. hayatta her seyin zamanı farklı bence. kimi icin muzik 5 yasında baslarken kimi icin 50 yasında da olabilir. 50 yasına kadar hic fırsat bulamamıs cocuk dogurmus evlenmis calısmıs ev almıs emekli olunca da hayalini gerceklestirmek isteyen biri icin cok gec kalmıssın diyebilir miyiz? bence diyemeyiz.

En iyisini yapmissin canim zaten bu isler cebe bakar paran varsa yaparsin yoksa karsi tarafi asiri zorlamaya gerek yok

ne guzel iste:) bizim evde de su an bir keman bir viyola iki gitar bir de org bir mızıkaya benzeyen adını beceremedigim uflemeli var. bayramda buyuklerle birlesince cok keyifli oluyor, bir cello bir trompet de giriyor isin icine, acayip eglenceli geciyor:)
muzikle ugrasan insanlar seker gibi oluyorlar valla bak, bakın bir etrafınıza o gozle.

İyi günler kızlar.Benim gibi kan sulandırıcı ve aspirini bir arada kullananlarda burun kanaması ve bacakların da morluk olan var mı?

En iyisini yapmissin canim zaten bu isler cebe bakar paran varsa yaparsin yoksa karsi tarafi asiri zorlamaya gerek yok
Aynen öyle eşimi o an zorlasam zaten sonrası ikimize de zarar sonuç ta hayatı beraber yaşayacaktık artik..Ama diyorum ya ben ne kadar ondan bisey istemesem de o o kadar yapar saolsun..oglum da da bisey istemedim doğum da kendisi yaptı.. es geçmez hiç bi özel günü.. Ama bu sefer ben istedim valla açık açık 5 taş diyorum..son doğum olacak alllah tan bi supriz gelmezse

Canım bnm dış agrım hala devam ama çok şükür hafifledi pazar günü akşama dek ağladım ağrıdan en son dayanamayıp acile gittim iğne yaptılar 4 gündür dış fircasina yapıştım gidip gelip fircaliyorum birde sirke ile corekotunu kaynattim onunla gargara yapiyorum her fırçalamadan sonra hafifledi bugün biraz daha

Oo tam bir cümbüş havası ne güzel valla evet kesinlikle müzikle uğraşan insanlar bence kesinlikle aşırı merhametli ve çok sevecen oluyorlar hayatı seven insanlar tad alıyor resmen hissediyorum bunu ben yemek falan yaparken bazen alıyor gitarı eline bir başlıyor allah evde şenlik o hallerine bayılıyorum gerçekten inşallah kızım da babasına çeker çok isterim

Haketmissin artik Allah guzel gunlerdr takmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…