2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen nereye gidiyorsun canım? Bursadaydın yanlış hatırlamıyorsam

Evet Bursadayım canım, Medicana'ya gidiyorum. Onun eğitimlerine katılıyorum. İnsanı cesaretlendiriyor bu eğitimler. Ayrıca bursadoğumokulu diye instagramda sayfası olan Ünzile diye bir ebe var. Onun da eğitimine katıldım. Paket paket eğitimleri var. Doğula Nevin diye bir kadın daha var. O da güzel şeyler paylaşıyor. İçimizde belki doula desteği almak isteyen vardır şimdi pot kırmayayım. Ben düşünmüyorum şahsen. Ama güzel bilgiler paylaşıyor.

Ne güzel canım, bende çekirge doruğa gidiyorum bizim hastanenin de varmış ama henüz bilgi almadım istiyorum gitmeyi aslında faydalı olacağını düşünüyorum bir yandan da gözümde büyüyor hareketler iyice kısıtlaştı

Benim şuan 6 yaşında olan yeğenim 33.haftada eşinden ayrıldığı için yoğun kanamayla doğumu başladı.Acil sezeryana aldılar. Yengemi evde tuvalette ağlarken, o manzarayla gördüğümde doğumun bir mucize olduğunu anladım. O yaşadıklarımıza rağmen hamile kalıp doğurmayı nasıl göze aldım hala bilmiyorum. Ama bir travma olmuştur bende. Neyse, o yaşadıklarımız bir kenara şimdi moral bozmayalım, korkmayalım anlatmayacağım. Hepimiz pıt diye doğuracağız hemde zamanında Amma velakin bebek 10 gün küvezde kaldı 2300 gr doğdu sonrasında kendini toparladı maşallah. Şimdi nasıl cimcime bir kız oldu anlatamam. Herşeyi de yaşıtlarına göre normal.

Bu arada hamile kaldığında ben 26 yaşında falandım.Analık yüklenmeye başlanmış demek ki bana ondan daha hevesliydim. Özel hastanede doğuracaktı. Oda süslemeleri, hediyelikler, süslü gecelikler neler neler almıştım.Herşey nasiple. Devlet hastanesinde acil bir şekilde doğurdu. Süs püs kalmadı biz sağlıklı olduklarına dua ettik. Bebeğe ise 10 gün sonra kavuştuk. Demek ki neymiş herşey nasip ile oluyormuş. Şimdi kendi bebeğime o kadar hevesli değilim. Sağlıklı gelsin başka hiç bir hayalim yok.

a
aynen benimki de oyle asagida

Ya o kedi muhabbetini bana da herkes yapıyor. Çok sinir oluyorum. Kardeş kardeş büyüyecekler diyorum. Kabul edecekler birbirini. Yok zarar verir. Yok tüyünü yutar. Yok kedi onu kıskanır. Neler neler. Kayınpederim geçen gün eşime demiş kediyi napacaksınız demiş. Bi tane daha kedi almayı düşünüyoruz demiş kocam da bizim dede şok

Kocam da bas gitar calmis, ritim konusunda iyidir. Hatta ben ona dogum hediyesi darbuka alayim, hep ister
Mizika calmak da istiyor ama dolma dudaklardan bence calamiyor. Ukulelayi da tasimasi kolay diye istiyordu. İstiyor da istiyor. Ahaha

Orgu atmam canim, maksimum satarim ticaret insaniyim ben
Ben de zarar verir diyene evet ya bebekler cocuklar kedilere cok zarar veriyor diyorum

Düşünsene benim herif gizliden buraya girip benim yazıları okuyormuş sokak tan beş taş toplar gelir onu oynarız artik parmağa takmak yerine
Benimki girip okuyor arada. Meraklı melahat bakalım kızlar ne yazmış diye Ben de girme kaynanamı çok çekiştirdim diyorum

Evlilik yildonumu dogum gunleri bunlarda ben kendimde hazirlik yaparim esim de sagolsun esngecmez.. bu dogum isinde normalde bilezik takilir bizde ama ben bilezik istemedim cunku takmayacagimi biliyorum en azindan omur boyu takacagim bisey olsun bide her dogumda alinacak seyler degil bunlar buyuk seyler o yuzden bence guzel bi secim...

wuhuuuu Efelihayat yazmadan ben yazayımm var mı arttıraaaan.

Bende 5i1yerde istedim bakalım umudum yok ama belki şartları zorlar
besi bir yerde bence tam yarasir:)) onu ben kendime almistim evlenmeden once haha, ofis kiyafetlerime uydurup taktigim oluyor arada. muhakkak ne oldugunu soran begenen oluyor her taktigimda (avrupa da bilmezler oyle seyleri ).

diren kutuphanecianneee! guzel de bir yatirim sonucta!

ahahah kizlar tam tur ne bilmiyorum?
arttirabilirim belki
Tam tur heryeri pirlanta yuzuk esim evlenme teklif ederken tektas takmisti. Sonra evlenirken alyans olarak o ara bazilari tamtur aliyodu o zaman icinde fiyati yuksekti normal alyans aldik suanda boru gibdir fiyati o yuzden onu bestasa donusturdum dogum hedayesi

Kizlar sac boyatacak olan var mi asiri skildim sac boyatmamaktan bu halimden acaba diyorum doguma bir ay kala mo yaptirsam hani fotolarda falan en azindan guzel cikar dipboya seklinde degilde balyaj ombre gbi... Kokusu zararli diyolarda arkadas boylede gezilmez ya taa kasimdan beri ayni balyajla geziyorum

Dibe gelmeyecek, kokusu solunmayacak vs demekte doktorlar. Banu ciftcioglu nun bir videosu var bu konuda youtube da.

wuhuuuu Efelihayat yazmadan ben yazayımm var mı arttıraaaan.
Benim ki.bana. golu atti çocuğun hediyen.daha ne baba hediyesi ne alcan.diye cevabımi aldim benim beklentim.düşük hatta almayabilir esprisi.bir.yana gönül koymam.herseyi.biz yaptik borc taksit hala.düğünü ödüyoruz çocuk.için baya acildik sagolsun her dedigimi.cocuk.icin.aldi yuklenmek istemiyorum ama alir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…