2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
"Almadi"

wuhuuuu Efelihayat yazmadan ben yazayımm var mı arttıraaaan.
Hahaha :) eksilten var :) valla bende çalışıyorum para hesabı bendedir ayıptır söylemesi :) ee ben şimdi bilezik alsam sana az para vermem gerek diyor kim kime almış olcak sonuçta alie bütçemizden gitçek :) doğuma kadar işin için çıkarsam bakalım :)

Tercih bunlar işte, ben 4.ayda boyattim kendi rengime döndüm, kızıl mizil karmaşık bir sey olacakti yoksa.
Ben de yaptirim ya boyle durulmaz en azindan bi ay kalasi yaptirim eve gelen giden olur ve asiri bakimsiz gozukuyo rezil gbi cikarim fotolarda sen bitkisel boyayla mi yaptirdin yoksa normal boyayla mi

Amin Allah razı olsun oglusuma antibiyotik verdi doktor oda içince çıkardı ne var ne yok . Nasıl içiricem bilmiyorum
Amin Allah razı olsun oglusuma antibiyotik verdi doktor oda içince çıkardı ne var ne yok . Nasıl içiricem bilmiyorum
Ayy çok zor oluyor öyle ya kıyamam canı bişey de yemek istemez şimdi.. Sevdiği Bi yiyecek varsa yedirmeye çalış iyileşir hemen inşallah oğluşun canım ya sen de tabii

Kızlar kızlar gelemmi . Neyse geldim doktor kontrolünden ultrason sonuçları iyi dedi günü gününe uyumlu herşey 800 gr olmuş suyu iyi gelişimi iyi dedi doktorcum demek ki oruç Bi eksiltme yapmamış minnoşuma oruca devam ama şeker yüklemesi istedi kan değerleri için de tahlil istedi yarın tekrar gitmem gerekiyormuş sabahın köründe hem de puffff

Evet bence de gündemimiz kesinlikle yanıyoruz

Amin canım

Masallah guzel anneee

Bende fazla yüklenmek istemiyorum, ev kredisi ödüyoruz aileler bilezik takıyormuş. ama kv beşik alacağı için kızıma bilezik yapacakmış, annemde bana bileklik:) eşiminde boş geçeceğini düşünmüyorum, ama daha hiç konuşmadık:)

Ben de diyorum bana ne hediye alacaksın doğum hediyesi sana niye alıyım diyo bebek doğuyo sen niye hediye istiyon bebeğe hediye alıcam ben

valla bende siyah elbiselerle çok beğeniyorum aşırı kalın olmayan bi zincirle. Bakalım inşallah alır

Ben de yaptirim ya boyle durulmaz en azindan bi ay kalasi yaptirim eve gelen giden olur ve asiri bakimsiz gozukuyo rezil gbi cikarim fotolarda sen bitkisel boyayla mi yaptirdin yoksa normal boyayla mi
Esek yukuyle para aldi hepi topu tek renge boyayip ama sanmam ki bitkisel falan olsun.
Ben de diyorum bana ne hediye alacaksın doğum hediyesi sana niye alıyım diyo bebek doğuyo sen niye hediye istiyon bebeğe hediye alıcam ben
Realist insanlari severim adam hakli

Arkadaşlar gece yatmadan önce farklı hissdyrmsnz yastık 6 tane sırtımda hamile yastığı derken bir şekil alamyrm. Bulanti hissi ise hala beraberz kahvaltı ile başlıyor gece yanma ile devam.
2 gündür bir ağlama hissi de oluştu zaman geçince böyle mi olnyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…