tamtur diye arattim google'da, anladim tamam haha. bvlgari filan olsa okey, markasi var diicem, duz dizili tas biraz nebilim, hosuma gitmedi cok.Tam tur heryeri pirlanta yuzukesim evlenme teklif ederken tektas takmisti. Sonra evlenirken alyans olarak o ara bazilari tamtur aliyodu o zaman icinde fiyati yuksekti normal alyans aldik suanda boru gibdir fiyati o yuzden onu bestasa donusturdum dogum hedayesi
guzel yurekli bi hatunsun billahi. ama haaayir, ufacik bi kolye de olsa, bisey iste kuzum. icinde kalmasin.Benim ki.bana. golu atti çocuğun hediyen.daha ne baba hediyesi ne alcan.diye cevabımi aldimbenim beklentim.düşük hatta almayabilir esprisi.bir.yana gönül koymam.herseyi.biz yaptik borc taksit hala.düğünü ödüyoruz çocuk.için baya acildik sagolsun her dedigimi.cocuk.icin.aldi yuklenmek istemiyorum ama alir bence
ahaha saatten vazgeciyo gibiyim saka maka. esime cartier diye tutturmustum, koluma hic yakismadilar. daha cok hosuma gidenlerin fiyati ise bizi asar. Allah sorar obur dunyada valla. sonra chopard saatlerde takildim. fiyatlari karnima agrilara sebebiyet verdi. niye bukadar abartiyorum ki dedim, o saati rahatca kullanamiicam bile korkumdan (carpicam dusurcem caldiricam diye). ucu de saat konusunda basima gelerekten canimi cok yakti cunku.Ben nirvana seviyesini senden.bekliyorum.tatlim rolex falan
Kizlar sac boyatacak olan var mi asiri skildim sac boyatmamaktan bu halimden acaba diyorum doguma bir ay kala mo yaptirsam hani fotolarda falan en azindan guzel cikar dipboya seklinde degilde balyaj ombre gbi... Kokusu zararli diyolarda arkadas boylede gezilmez ya taa kasimdan beri ayni balyajla geziyorum
Aglaklar klubu kurduk, hemen kaydolArkadaşlar gece yatmadan önce farklı hissdyrmsnz yastık 6 tane sırtımda hamile yastığı derken bir şekil alamyrm. Bulanti hissi ise hala beraberz kahvaltı ile başlıyor gece yanma ile devam.
2 gündür bir ağlama hissi de oluştu zaman geçince böyle mi olnyr
HahahaNe diyim şimdi adam arkadaşımın kocasi, gomemem
Teşekkür ederim canımmmZeytinliii gozun aydin cok sevindim tatlim oruc konusuna insallah seker de temiz.cikar
sekersizfistikezmesi ohooooo hadii kutlamalar başlasın burdan destekliyorum yiyerek suan
elaide haklisin ani.icin aslinda sembolik almali bakalim alir insallah
Benim ki.bana. golu atti çocuğun hediyen.daha ne baba hediyesi ne alcan.diye cevabımi aldimbenim beklentim.düşük hatta almayabilir esprisi.bir.yana gönül koymam.herseyi.biz yaptik borc taksit hala.düğünü ödüyoruz çocuk.için baya acildik sagolsun her dedigimi.cocuk.icin.aldi yuklenmek istemiyorum ama alir bence
Yatağa girmeye 5 kala başlıyor ağlama hissi beni de kaydedinAglaklar klubu kurduk, hemen kaydol
okutma kiz sen de çok guzel yazmissin haklisin her söylediğinde martta isten ciktim şimdi daha sıkıştık bende hallediyordum aliyor kenara atıyor sukur halimize iyiki varlarBenimde beklentim var ama olur mu bilmiyorum tabi. Ben zaten herşeyimi kendim almışım bu güne kadar en sonunda doğum hediyemi de kendim alırıma bağlarım.Bekarlıktan gelen borçları olduğu için kazandığı onlara gidiyor. Bi de evi ödüyoruz. Ben direk birikimli arabalı falan evlendiğim için, borcum harcım yoktu çok şükür. Bebeğin bir çok ihtiyacını ben alıyorum. Kenara para koymaya bakıyorum bi de. Ailesinden bir yardım görmediği için o da üzülüyor. Bazen bana sen benim piyango biletimsin diyor. amaaan biz çalışır alırız çok şükür kazanıyoruz. Üzmem onu böyle şeyler için. İnşallah okumaz bunları
Hosgeldinnn.hoşgeldinYatağa girmeye 5 kala başlıyor ağlama hissi beni de kaydedin
iki kez boyattim, bayram oncesi bidaha gidicem. doguma kadar idare edebilirsem en son bide dogumdan once giderim olur biter. cok bakimsiz gorunuyormusum gibi oluyo. cok cabuk uzuyor saclarim, her ay boyatmam lazim aslinda.Kizlar sac boyatacak olan var mi asiri skildim sac boyatmamaktan bu halimden acaba diyorum doguma bir ay kala mo yaptirsam hani fotolarda falan en azindan guzel cikar dipboya seklinde degilde balyaj ombre gbi... Kokusu zararli diyolarda arkadas boylede gezilmez ya taa kasimdan beri ayni balyajla geziyorum
Tam bnmkinin kafadanBen de diyorum bana ne hediye alacaksın doğum hediyesi sana niye alıyım diyo bebek doğuyo sen niye hediye istiyon bebeğe hediye alıcam ben
Arkadaşım getirdi bana, ona da hediye gelmisti. Deneyimleyeyim yazarim deger veya degmez diye. Ben de istemiştim ilk ciktiklarinda ama pahali gelmisti gözüme.Anammm beş taşlar, tam turlar, bilezikler...
Ben de doğum hediyesi e-kitap okuyucu, kindle filan istiyordum. Ruhum fakir
Dimi ama 3 kat extra extra large hediye istiyorum ben bebelerin anası olaraktanbence sen 3 tane iste:) 3. çocuk çok cesaret ister, tebrikler sana:)
Evin direği anneBenimde beklentim var ama olur mu bilmiyorum tabi. Ben zaten herşeyimi kendim almışım bu güne kadar en sonunda doğum hediyemi de kendim alırıma bağlarım.Bekarlıktan gelen borçları olduğu için kazandığı onlara gidiyor. Bi de evi ödüyoruz. Ben direk birikimli arabalı falan evlendiğim için, borcum harcım yoktu çok şükür. Bebeğin bir çok ihtiyacını ben alıyorum. Kenara para koymaya bakıyorum bi de. Ailesinden bir yardım görmediği için o da üzülüyor. Bazen bana sen benim piyango biletimsin diyor. amaaan biz çalışır alırız çok şükür kazanıyoruz. Üzmem onu böyle şeyler için. İnşallah okumaz bunları
Olsa dükkan bizim dimiTam bnmkinin kafadanbende bir iki beklentim var dedim ama almazsa canı sağolsun elinde olsa en iyisini yapar çünkü biliyorum
Ben oyle bir gaflette bulundum ve evet aynen oyle dedi sen bana ne alicaksin dediDesem ki doğum hediyesi ne alacaksin sen bana ne alacaksin der. Biricik kociskom
Bir de üstüne sizi suçlar hep kızlardan gördün dimi diye ahaha
Hickimseden beklentim yok ( kocis disinda ) çünkü kimsenin birşey getirmeyeceğini biliyorumikicicek-birbocek senin iki tane ohooo dusunsene ikiser tane takacaklar akrabalar esin ayvayi yedi bilezik alsa adam.iki alcak
Beklenti illaki oluyor var ama imkan dahilinde işte tek maaşla iki bebenin ihtiyaçlarını karşılamak biraz yorucu oldu o yüzden ustelemiyorum yapma imkanı olursa zaten demeden yapar çünküOlsa dükkan bizim dimivalla beklenti oluyo napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?