2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Beklenti illaki oluyor var ama imkan dahilinde işte tek maaşla iki bebenin ihtiyaçlarını karşılamak biraz yorucu oldu o yüzden ustelemiyorum yapma imkanı olursa zaten demeden yapar çünkü
Öyle zaten ya bize hep çalışmaları anca çocuklara yetişir zavallılar bu devirde pahalılıkta

Ben boyatirsam acikcasi normal boyayla boyaticam madem 1 kere boyanacak artik boyar boyamaz cikarim disarda dururum napayim... Bence sen de bitkisel boya surmusler onu lisede yapmistim ben hemen akmisti hatirliyorum hamilelere de yapiyolardi

Kızlar kontrolden yeni geldim Bebiş şuan 26+3 haftalık ama önde gidiyormuş haftalık çıkıyor. Kilosu 1250gram boyu 38.2cm. Herşeyi gayet güzelmiş çok şükür. Şeker testi sonucum yüksek çıktı açlık 107 tokluk 160 çıktı. 1haftalık diyet sonrası tekrar ölçüm yapılacak herhangi bir düşüş olmazsa iğneye başlıyorum parmaktan ölçüm aleti aldırdı doktor hergün açlık tokluk ölçüp not edeceğim. tiroid için kullandığım ilacın miligramı da yükseltildi. Herşeye rağmen bebeğim iyi muz aldım bol bol hergün yiyeceğim bakalım gelişimini etkileyecek mi

Ben de diplerde beyaz yok ama o kasimdan kalma boya boyle o sariliklar yesillesir ya artik dur dur o hale geldi kesin boya demek gavur ellerde normal prosedur suruyo diyosun ben de dogumdan once gidim bari madem herkes boyatiyo

Ben hakkimi bestastan kullaniyorum o karatlarin fiyatlarina bile bakmadim beklentimi makul tutucam

MasallAh gelisimi gayet iyi. Canim.daha ne.yicen.kiz seker icin uzulme.halledersin

Sağlıkla inşallah şekerin de düzelir.. Gelişimi güzel maşallah sağlık olsun olmadı beslenmene dikkat edersin son aylar napcan.

Arkadaşım getirdi bana, ona da hediye gelmisti. Deneyimleyeyim yazarim deger veya degmez diye. Ben de istemiştim ilk ciktiklarinda ama pahali gelmisti gözüme.
Yaa ne kadar iyi olur, lütfen yaz bana. Kobo mu kindle mi çok kararsızım. Bin tane de modeli var hangisini almak lazım hiç bilmiyorum

Bi takım.seyler görüp yaşayınca malesef evet insan o kadar heyecanlı olamıyor yada heyacanını yaşamıyor.. hiç birşey bizim istedigimizle olmuyor malesef bu tarz şeyler nasip kısmet...allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

Bebişe kocaman bir maşallah.
Benim de sınırda dedi doktor. Karbonhidrattan uzak dur sonra yemek yedikten 1 saat sonra tokluk şekerine baktır. 140'ın altına düşmesi gerekiyor dedi. Sen de dikkat edersen düşer bence. İğneye gerek kalmaz inşallah.

Ben oyle bir gaflette bulundum ve evet aynen oyle dedi sen bana ne alicaksin dedi hatta daha once buraya da yazmistim

Valla yangın konusunu napiciiz hic bilmiyorum havalar iyice isinca bnce usutmeyiz ya ne bileyim
Doğum konusunu yapabiliyorlarsa bence de biz alalim hediye

Yaa ne kadar iyi olur, lütfen yaz bana. Kobo mu kindle mi çok kararsızım. Bin tane de modeli var hangisini almak lazım hiç bilmiyorum
Kabinda kindle yaziyor da hangi modeli bilmiyorum. Dun rastgele bi kitap actim sayfasindan cikamadim, ana menuye de donemedim, kafam da calismadi (hamilelikten canim yoksa zekiyim ) bozuldum bıraktım. YouTube da videosunu izliycem ahahah

Valla ben hamile.kaldigim ay yaptırmıştım roflemi allahtan aynı ay hamile kaldım da bu zamana kadar idare etti..dr sordum sorun olmaz yaptır rahatsız oluyorsan dedi ama istersen bekleyebilirsin de dedi..Bende doğumdan bir hafta önce yaptiricam kurban bayramı öncesi..

Evet canum ben de o sekilde dusunuyorum artik

O zaman soyle yapiyoruz her ay maasindan doguma.kadar bir miktar nakit aliyorsun sonrasında toplanan parayla kendine bir hediye aliyorsun

Aglaklar klubu kurduk, hemen kaydol
Ya ama ben çok saçma şeylere ağlıyorum ya olmaz ki bu kadarda eşimin kardeşine kız istedik ben şimdi bu adam kızını nasıl verecek ya o kadar büyüt bak falan diye ağlayacaktım bide İsmail türütün şarkısı geldi aklıma şarkıda babanın kız çocuğu düşkünlüğüyle falan alakalıydı Allahım sen hormonlarıma mukayyet ol

Bide bu el ayak şişemesi konuşulmuş bende şöyle bi saçmalık var sol elim sol ayağım ve burnumun ucu şiş sanki deneme amaçlı gibi kısım kısım şişti pek anlayamadım şimdilik çok rahatsız boyutta değil ama normaldir herhalde doktorumun sülalesi rahat olduğundan buna da bişey demez gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…