Öyle zaten ya bize hep çalışmaları anca çocuklara yetişir zavallılar bu devirde pahalılıktaBeklenti illaki oluyor var ama imkan dahilinde işte tek maaşla iki bebenin ihtiyaçlarını karşılamak biraz yorucu oldu o yüzden ustelemiyorum yapma imkanı olursa zaten demeden yapar çünkü
Ben boyatirsam acikcasi normal boyayla boyaticam madem 1 kere boyanacak artik boyar boyamaz cikarim disarda dururum napayim... Bence sen de bitkisel boya surmusler onu lisede yapmistim ben hemen akmisti hatirliyorum hamilelere de yapiyolardiBen kaliteli bir kuaföre 4. ayımda bip boyam için gittim. (doktor izniyle) hamileler için özel boyayla boyandı. Benim kafa bembeyaz ve ben hep siyaha boyatırım. Beyazlar ışıltılı gibi tam kapanmadı yıkadıkça daha beter oldu. Şimdi dip beyaz devamı mor sonrası siyah. Doğumdan 2-3 hafta önce daha da iyi bi yer bulmam lazımyani gebelikte 2 kez boyatmış olucam kısmetse
Evin finansçısı diyelim biz onaEvin direği annehediyemi kendim alırım ha
Ben de diplerde beyaz yok ama o kasimdan kalma boya boyle o sariliklar yesillesir ya artik dur dur o hale geldi kesin boya demek gavur ellerde normal prosedur suruyo diyosuniki kez boyattim, bayram oncesi bidaha gidicem. doguma kadar idare edebilirsem en son bide dogumdan once giderim olur biter. cok bakimsiz gorunuyormusum gibi oluyo. cok cabuk uzuyor saclarim, her ay boyatmam lazim aslinda.
sac dibi boya sprayi kullaniyorum simdilik, ama oda biyere kadar. beyazlari kapatiyo en azindan, her gun yeniden sprayliyorum sacimi:)
oyle ozel boya falan kullanmiyo benim kuafor bu arada. standart prosedur:)
Ben hakkimi bestastan kullaniyorumtamtur diye arattim google'da, anladim tamam haha. bvlgari filan olsa okey, markasi var diicem, duz dizili tas biraz nebilim, hosuma gitmedi cok.
yahu bende bi yandan bestas mi istesem diyorum. ama tasin tanesi en az .30 olmali, ustelik berrak ve temiz (yarim karat derdim ya, neyse abartmayayim..).
guzel yurekli bi hatunsun billahi. ama haaayir, ufacik bi kolye de olsa, bisey iste kuzum. icinde kalmasin.
ahaha saatten vazgeciyo gibiyim saka maka. esime cartier diye tutturmustum, koluma hic yakismadilar. daha cok hosuma gidenlerin fiyati ise bizi asar. Allah sorar obur dunyada valla. sonra chopard saatlerde takildim. fiyatlari karnima agrilara sebebiyet verdi. niye bukadar abartiyorum ki dedim, o saati rahatca kullanamiicam bile korkumdan (carpicam dusurcem caldiricam diye). ucu de saat konusunda basima gelerekten canimi cok yakti cunku.
cok kararsizim cok! gecen cok hosuma giden altin bi bilezik/bileklik gordum (ama fiyati uygundu bayagi). onu ilk basta aldirsam, esimle birlikte bebekle turkiye ye tatile gittigimizde bestas mi secsem diye dusundum.
MasallAh gelisimi gayet iyi. Canim.daha ne.yicen.kizKızlar kontrolden yeni geldim❤ Bebiş şuan 26+3 haftalık ama önde gidiyormuş haftalık çıkıyor. Kilosu 1250gram boyu 38.2cm. Herşeyi gayet güzelmiş çok şükür. Şeker testi sonucum yüksek çıktı açlık 107 tokluk 160 çıktı. 1haftalık diyet sonrası tekrar ölçüm yapılacak herhangi bir düşüş olmazsa iğneye başlıyorumparmaktan ölçüm aleti aldırdı doktor hergün açlık tokluk ölçüp not edeceğim. tiroid için kullandığım ilacın miligramı da yükseltildi. Herşeye rağmen bebeğim iyi muz aldım bol bol hergün yiyeceğim bakalım gelişimini etkileyecek mi❤
Sağlıkla inşallah şekerin de düzelir.. Gelişimi güzel maşallah sağlık olsun olmadı beslenmene dikkat edersin son aylar napcan.Kızlar kontrolden yeni geldim❤ Bebiş şuan 26+3 haftalık ama önde gidiyormuş haftalık çıkıyor. Kilosu 1250gram boyu 38.2cm. Herşeyi gayet güzelmiş çok şükür. Şeker testi sonucum yüksek çıktı açlık 107 tokluk 160 çıktı. 1haftalık diyet sonrası tekrar ölçüm yapılacak herhangi bir düşüş olmazsa iğneye başlıyorumparmaktan ölçüm aleti aldırdı doktor hergün açlık tokluk ölçüp not edeceğim. tiroid için kullandığım ilacın miligramı da yükseltildi. Herşeye rağmen bebeğim iyi muz aldım bol bol hergün yiyeceğim bakalım gelişimini etkileyecek mi❤
Yaa ne kadar iyi olur, lütfen yaz bana. Kobo mu kindle mi çok kararsızım. Bin tane de modeli var hangisini almak lazım hiç bilmiyorumArkadaşım getirdi bana, ona da hediye gelmisti. Deneyimleyeyim yazarim deger veya degmez diye. Ben de istemiştim ilk ciktiklarinda ama pahali gelmisti gözüme.
Bi takım.seyler görüp yaşayınca malesef evet insan o kadar heyecanlı olamıyor yada heyacanını yaşamıyor.. hiç birşey bizim istedigimizle olmuyor malesef bu tarz şeyler nasip kısmet...allah hepimize hayırlısını nasip etsin.Benim şuan 6 yaşında olan yeğenim 33.haftada eşinden ayrıldığı için yoğun kanamayla doğumu başladı.Acil sezeryana aldılar. Yengemi evde tuvalette ağlarken, o manzarayla gördüğümde doğumun bir mucize olduğunu anladım. O yaşadıklarımıza rağmen hamile kalıp doğurmayı nasıl göze aldım hala bilmiyorum. Ama bir travma olmuştur bende. Neyse, o yaşadıklarımız bir kenara şimdi moral bozmayalım, korkmayalım anlatmayacağım. Hepimiz pıt diye doğuracağız hemde zamanındaAmma velakin bebek 10 gün küvezde kaldı 2300 gr doğdu sonrasında kendini toparladı maşallah. Şimdi nasıl cimcime bir kız oldu anlatamam. Herşeyi de yaşıtlarına göre normal.
Bu arada hamile kaldığında ben 26 yaşında falandım.Analık yüklenmeye başlanmış demek ki banaondan daha hevesliydim. Özel hastanede doğuracaktı. Oda süslemeleri, hediyelikler, süslü gecelikler neler neler almıştım.Herşey nasiple. Devlet hastanesinde acil bir şekilde doğurdu. Süs püs kalmadı biz sağlıklı olduklarına dua ettik. Bebeğe ise 10 gün sonra kavuştuk. Demek ki neymiş herşey nasip ile oluyormuş. Şimdi kendi bebeğime o kadar hevesli değilim. Sağlıklı gelsin başka hiç bir hayalim yok.
Bebişe kocaman bir maşallah.Kızlar kontrolden yeni geldim❤ Bebiş şuan 26+3 haftalık ama önde gidiyormuş haftalık çıkıyor. Kilosu 1250gram boyu 38.2cm. Herşeyi gayet güzelmiş çok şükür. Şeker testi sonucum yüksek çıktı açlık 107 tokluk 160 çıktı. 1haftalık diyet sonrası tekrar ölçüm yapılacak herhangi bir düşüş olmazsa iğneye başlıyorumparmaktan ölçüm aleti aldırdı doktor hergün açlık tokluk ölçüp not edeceğim. tiroid için kullandığım ilacın miligramı da yükseltildi. Herşeye rağmen bebeğim iyi muz aldım bol bol hergün yiyeceğim bakalım gelişimini etkileyecek mi❤
Doğum konusunu yapabiliyorlarsa bence de biz alalim hediyeBen oyle bir gaflette bulundum ve evet aynen oyle dedi sen bana ne alicaksin dedihatta daha once buraya da yazmistim
Valla yangın konusunu napiciiz hic bilmiyorum havalar iyice isinca bnce usutmeyiz ya ne bileyim
Ben de bilmiyordum bak nasıl bunda cahil kaldıysam..Ama.kocamdan öğrendim.simdi söylediğine pişman olurmu bilememahahah kizlar tam tur ne bilmiyorum?
arttirabilirim belki
Kabinda kindle yaziyor da hangi modeli bilmiyorum. Dun rastgele bi kitap actim sayfasindan cikamadim, ana menuye de donemedim, kafam da calismadi (hamilelikten canim yoksa zekiyimYaa ne kadar iyi olur, lütfen yaz bana. Kobo mu kindle mi çok kararsızım. Bin tane de modeli var hangisini almak lazım hiç bilmiyorum
Valla ben hamile.kaldigim ay yaptırmıştım roflemi allahtan aynı ay hamile kaldım da bu zamana kadar idare etti..dr sordum sorun olmaz yaptır rahatsız oluyorsan dedi ama istersen bekleyebilirsin de dedi..Bende doğumdan bir hafta önce yaptiricam kurban bayramı öncesi..Kizlar sac boyatacak olan var mi asiri skildim sac boyatmamaktan bu halimden acaba diyorum doguma bir ay kala mo yaptirsam hani fotolarda falan en azindan guzel cikar dipboya seklinde degilde balyaj ombre gbi... Kokusu zararli diyolarda arkadas boylede gezilmez ya taa kasimdan beri ayni balyajla geziyorum
Evet canum ben de o sekilde dusunuyorum artikValla ben hamile.kaldigim ay yaptırmıştım roflemi allahtan aynı ay hamile kaldım da bu zamana kadar idare etti..dr sordum sorun olmaz yaptır rahatsız oluyorsan dedi ama istersen bekleyebilirsin de dedi..Bende doğumdan bir hafta önce yaptiricam kurban bayramı öncesi..
O zaman soyle yapiyoruz her ay maasindan doguma.kadar bir miktar nakit aliyorsun sonrasında toplanan parayla kendine bir hediye aliyorsunHahaha :) eksilten var :) valla bende çalışıyorum para hesabı bendedir ayıptır söylemesi :) ee ben şimdi bilezik alsam sana az para vermem gerek diyor kim kime almış olcak sonuçta alie bütçemizden gitçek :) doğuma kadar işin için çıkarsam bakalım :)
Ben de diyorum bana ne hediye alacaksın doğum hediyesi sana niye alıyım diyo bebek doğuyo sen niye hediye istiyon bebeğe hediye alıcam ben
Ya ama ben çok saçma şeylere ağlıyorum ya olmaz ki bu kadarda eşimin kardeşine kız istedik ben şimdi bu adam kızını nasıl verecek ya o kadar büyüt bak falan diye ağlayacaktım bide İsmail türütün şarkısı geldi aklıma şarkıda babanın kız çocuğu düşkünlüğüyle falan alakalıydı Allahım sen hormonlarıma mukayyet olAglaklar klubu kurduk, hemen kaydol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?