2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doktora herbişey normal.. A

Senle aramızda 4 gün var sonlara kaldık biz

Canım maşallah bebişine

Cnm çok geçmiş olsun. Üşüttün veya gıda enfeksiyonu. İshalle kusmayla atmışsın zaten. Her yerinin ağrıması normal organlar sıkıştı yer değiştirdi

gecmis olsun canim

Simran_ çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsn cnm Rabbim bidha yasatmasin üşütmüş olabilirsin belki dikkat et bidha ishalin içind e patates fln hasla inşllah düzelir

Çok geçmiş olsun bebişin iyi olmasına sevindim tahliller de temiz çıkmış çok şükür kesin üşütmüşsündür inşallah geçer bişeyin kalmaz

Simran_ canım üşütmüşsün kendini bence ve böbreğinede vurmuş olabilir ayaklarını sıcak tut bol su iç geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canımlar Allah razı olsun ♥ Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah ♥

Buarada bizim grubun yine çenesi düşmüş maşallah saçlarıma aklar düştü okurken ahahahahha

Yok kilon çok yoksa 11 kg fena değil ben 11 kg aldım Yarın bebeğin kg yazarım Seninki gibi şimdi net baktım usg 26+0 1020 kg imiş bakalım ne oldu

a
ynen benim sol tarafim daha sis ayak faln

kızlar bu ölçüler benim karyolaya olur dimi? Bide yorgan ve yastık da var içinde yanlış anlamadıysam.. böyle set olarak almayı düşünüyorum
Bide bu karyola koruyucuları var onlar kılıf olarak mı geliyor yoksa içinin süngeri falan da mı ilave ?
Benim karyolanın ölçüsü 60x120 sanırım tam da hatırlamıyorum ki

Eklentiler

• AEA81D2B-814C-4DD8-8DAA-744DFFBA9298.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 51
  • E6AA54AE-5E5F-4B36-BDC5-A2F0D08ECB07.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 0F2F8C1B-985A-488A-AFBA-8465E2C2EF41.webp
    28 KB · Görüntüleme: 44
Benim yatakla birlikteydi bunlar o yüzden bilmiyorum ama yatak kenarlarinin içinde sunger var benim, sen de fotodan incele bence. Koruma kismi da 60*120 yataga uyar. Netten alacaksan iade secenegin de vardir haberin olsun.

Benim yatakla birlikteydi bunlar o yüzden bilmiyorum ama yatak kenarlarinin içinde sunger var benim, sen de fotodan incele bence. Koruma kismi da 60*120 yataga uyar. Netten alacaksan iade secenegin de vardir haberin olsun.
Yani standart karyola ölçüsü sonuçta olur diye düşünüyorum
Olmazsada iade ederim aynen

Kızlar bugün iki kez oldu sağdaki bebeğin tarafında gobegimin üstü midemin altı o arada küçük top gibi yuvarlak bi şey hissettim elimi hafif değdirince indi sanırım bebeğin artık eli mi ayağımı kafası mi neresi bilmiyorum yada ben öyle yordum ama hafiften ağrı da var sağ tarafta anlamadım ki sizdede böyle birşey oldu mu hic

Normaldir hissetmen, bende bebegi hissediyorum günde bikac kez hemde:) eli ayagi dizi poposu genelde (tahminim).

Valla tekiyle ne haldeyim senin iki sen kotu dusunme.benimde ayni.sert elime.geliyor öZellikle sag kisimda agri.batma ayni sekilde korkma takip et.canim.olmadi.doktora sorarsin

kizlar oglen saatlerinde sertlesti karnim, ha simdi gecti ha gececek derken bu saat oldu gecmedi. sertlik hafif yumusadi ama agriyor karnimin tamami. buyumesine mi yorayim? epey rahatsiz ediyor. iki saattir evdeyim geldigimden beri yatiyorum ama aynen devam..

Buyumeden dolayi kramp dayanilmaz.olunca tehlike kuzum ben.doktorumu bıktırdım bu konuda zuhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…