2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Normaldir hissetmen, bende bebegi hissediyorum günde bikac kez hemde:) eli ayagi dizi poposu genelde (tahminim).
Sürekli döndüklerini hissediyorum yada bazen tekmeliyorlar hatta arada sert tekmeler geliyor ama bugün ilk defa bi tuhaf oldu top gibi sert bi çıkıntı oluştu gerildi karnım hafif dokununca içe kaçtı resmen ağrı olmasa hiç önemsemiycem ama hafif ağrı da var sagda

Bende aynı şeyi yazacaktım şimdi. Biraz önce göbek deliğimin yan tarafında serçe parmağım kadar ( ama yuvarlak bir bölge) yer semsert oldu taş oldu resmen. Milim bile inmedi karnımın orası. Bir dakika kadar öyle sert oldu. Sonra biraz yumuşadı. Bebeğim hareketli maşallah. Bi ağrım falanda yok. Bende kafası herhalde diye yordum. Sende aynı şeyi söyleyince. Artık yavaştan böyle kendilerini dayayacaklar sanırım. TECRÜBELİ ANNELERE SORALIM NORMAL Mİ BÖYLE DURUMLAR?

O sertlik oluyor bendede hep tuhaf bi ağrı eşliğinde ama göbek büyüyor ondan oluyor o yüzden önemsemiyorum özellikle gün içinde yorulunca daha çok oluyor ama uzanınca iyi geliyor

O zaman soyle yapiyoruz her ay maasindan doguma.kadar bir miktar nakit aliyorsun sonrasında toplanan parayla kendine bir hediye aliyorsun
Aman hediyede fln gözüm yok sağlıkla gelsinde canım o mis kokusunu bir duyayım en güzel hediye bana :) rabbim hepimize nasip eder inşallah

Yumoş kafasıdır oooo annesiii.

Saol canim Allah razı olsun
İclal hanım 3 yıl önceki gebeliğinizde tsh düşük imiş şu an ben aynı durumdayım. Doktor ilaç vermedi diye yazmışsınız şu an doktorlar da bana ilaç vermiyor. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı? Tiroidiniz nezaman normale döndü

Olmaz mı canım bazen oyle toplanıyor kı bı yere elımı dokunuyorum kacıyor bende bebısın utrasyondakı yerıne gore elımı ayagımı popusumu bılıyorum. Benım bebısın yerı degımıyor cunku kendıne yuva edınmıs bı yerı

Bunlar standart oluyor zaten olur yani cnm..yan korumaliklarda eve ici dolu oluyor süngerli hazır geliyor

Bırı su ıc demıstı su ıctın mı keskın haraketler yapınca benımde sertlesıyor yuruyuse gıdıyorum yuruyus boyu karnım sert oluyor. Cocuk artık buyuyor mu karnımız mı genıslıyor bılmıyorum.

Ya bu uc aydan memnun tek ben mıyım bıseyım yok elım ayagım sısmedı rahat haraket edıyorum ılk uc ay sıkıntılıydı ondan sonrası normal. Duzenlı yuruyusler mı ıyı geldı anlamadım. Az kabızlık vardı gun kurusu bu sabah ıyı ıse yaradı ılık su ıle tukettım. Masallah subanallah kendıne nazar degdırmeyım

Tatlim sen bizim ilk.aylarımızı yasiyorsun masallahh

Tu tu tu maşallah diyelim :)

Dilini ısır totisi kaşı yürüyüş iyi gelseydi bana gelirdi heralde hergun sabit çıkıyorum ama.bi fark yok iyi yönde

Kızlar bakın lütfen iftara az kala karnım kas kati kesildi gobek deliği ve cevremde birden bi acı hissettim su içtim yan yattım fln ama hala geçmedi sertlik bi sorun yoktur demi doktra gitsemmi
ben her gun yaşıyorum göbek deligim batiyor agriyor disari.cikiyor sanirim seklide garip kanama olmadigi.ve hareket edemez hale.gelip.cok olursa kasilmalar beklemeden.git.hemen.doktora

ben her gun yaşıyorum göbek deligim batiyor agriyor disari.cikiyor sanirim seklide garip kanama olmadigi.ve hareket edemez hale.gelip.cok olursa kasilmalar beklemeden.git.hemen.doktora
Hadi ya acaba büyüdüğü içinmi acıyor göbek deliği kasılma geçmedi ama hareket edyrm çok şükür agrım da yok inşallah geçer ya

Amin Allah razı olsun oglusuma antibiyotik verdi doktor oda içince çıkardı ne var ne yok . Nasıl içiricem bilmiyorum
cnm sevdigi meyve suyunun icine katip verebilirsin.
İyi günler kızlar.Benim gibi kan sulandırıcı ve aspirini bir arada kullananlarda burun kanaması ve bacakların da morluk olan var mı?
cnm bu kez aspirin rahim ici kanamaya sebep oldugu icin erken donemde kestik. ama oglumda 35+5 kadar igne aspirin birlikte kullandim..o zaman dr.lar aksam 8den sonra kan sulandiricilarinizi kullanmayin, burun kanamasina sebep olabilir diyordu. o yuzden ben sabah 8 de aspirini alip aksam 6da igneyi yapiyordum.
morluklara gelince. ne yazik ki kan sulandiricilar kilcal damar catlamasina sebep oluyor. benim bacaklarda zaten sorun vardi morluk olarak, simdi iyice haritaya döndü.
gozun aydin canim. masallah.
Tokluk şekerim 101 çıktı kızlaar Niyeyse çok korkuyordum, çok rahatladım, hatta şu an kendime patates kızartıyorum hsjdjdks

Efelihayat mor işi tamam
oh super haber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…