bebegine masalllah cnm..sekere uzulme diyetle topsrlarsin.Kızlar kontrolden yeni geldim❤ Bebiş şuan 26+3 haftalık ama önde gidiyormuş haftalık çıkıyor. Kilosu 1250gram boyu 38.2cm. Herşeyi gayet güzelmiş çok şükür. Şeker testi sonucum yüksek çıktı açlık 107 tokluk 160 çıktı. 1haftalık diyet sonrası tekrar ölçüm yapılacak herhangi bir düşüş olmazsa iğneye başlıyorumparmaktan ölçüm aleti aldırdı doktor hergün açlık tokluk ölçüp not edeceğim. tiroid için kullandığım ilacın miligramı da yükseltildi. Herşeye rağmen bebeğim iyi muz aldım bol bol hergün yiyeceğim bakalım gelişimini etkileyecek mi❤
bebegin kafasi ya da poposudur xnm. sen de zaten ×2... yerleri daraldikca daha cok goreceksin o toplariKızlar bugün iki kez oldu sağdaki bebeğin tarafında gobegimin üstü midemin altı o arada küçük top gibi yuvarlak bi şey hissettim elimi hafif değdirince indi sanırım bebeğin artık eli mi ayağımı kafası mi neresi bilmiyorum yada ben öyle yordum ama hafiften ağrı da var sağ tarafta anlamadım ki sizdede böyle birşey oldu mu hic
nasil oldun cnm? uzun sureli gecmeyen kasilma varsa, dr.una danismanda fayda var.kizlar oglen saatlerinde sertlesti karnim, ha simdi gecti ha gececek derken bu saat oldu gecmedi. sertlik hafif yumusadi ama agriyor karnimin tamami. buyumesine mi yorayim? epey rahatsiz ediyor. iki saattir evdeyim geldigimden beri yatiyorum ama aynen devam..
Çok tatlışlaarr üsttekinin rengi çok hoş..kızlar bu ölçüler benim karyolaya olur dimi? Bide yorgan ve yastık da var içinde yanlış anlamadıysam.. böyle set olarak almayı düşünüyorum
Bide bu karyola koruyucuları var onlar kılıf olarak mı geliyor yoksa içinin süngeri falan da mı ilave ?
Benim karyolanın ölçüsü 60x120 sanırım tam da hatırlamıyorum ki
cnm sevdigi meyve suyunun icine katip verebilirsin.
cnm bu kez aspirin rahim ici kanamaya sebep oldugu icin erken donemde kestik. ama oglumda 35+5 kadar igne aspirin birlikte kullandim..o zaman dr.lar aksam 8den sonra kan sulandiricilarinizi kullanmayin, burun kanamasina sebep olabilir diyordu. o yuzden ben sabah 8 de aspirini alip aksam 6da igneyi yapiyordum.
morluklara gelince. ne yazik ki kan sulandiricilar kilcal damar catlamasina sebep oluyor. benim bacaklarda zaten sorun vardi morluk olarak, simdi iyice haritaya döndü.
gozun aydin canim. masallah.
oh super haber.
yumusamadi nedense. bi ara yumusar gibi oldu iftardan sonra tekrar tas kesildi (ben oruc tutmuyorum ama esimle birlikte gec yiyorum yemegi bende). bebegi de hissetmeyince biraz ovdum bikac yere bastirdim uyandi:)nasil oldun cnm? uzun sureli gecmeyen kasilma varsa, dr.una danismanda fayda var.
Valla hoplatmış.. Boş bulunmuştur Bi an ama insan çok sinir oluyor yaa niyeyse çok batıyor her laf hormonlar bizi çok fazla hassas yapıyoyumusamadi nedense. bi ara yumusar gibi oldu iftardan sonra tekrar tas kesildi (ben oruc tutmuyorum ama esimle birlikte gec yiyorum yemegi bende). bebegi de hissetmeyince biraz ovdum bikac yere bastirdim uyandi:)
Sordugun icin cok sagol canim, yarin sabah yine sert olursa arayacagim doktorumu.
dr browns un baslangic paketi siselerini siparis verdim, ayriyetten vitamin k ve vitamin d, bide bebege kramplar icin bir damla. telefonumdan siparisi almayinca webshop, esim laptopla yanimdaydi laptoptan esime yaptirdim. indirim kartim vardi o webshoptan, kodu girme yeri vermeden siparisi vermis bulunduk, bi geri tikla falan derken ‘dandik dandik sahte seylerle ugrastiriyosun beni’ diye sert cikisinca Allah ne verdiyse saydim odama gectim.bi ben mi hamileymisim blablabla. vicdansiz. hamileligimin basindan beri ev islerinin 90%i bendeyse bi 10% ini daha aldi uzerine, nazim niyazim da yok ama laflara bak. gorsun bakalim naz nasil oluyomus bundan sonra. oruc tutuyo diye ilk hafta her gece sahura kalkip yemegini bile hazirladim calistigim halde gecemi boldum oruc tutmadigim halde. hala laflara bak. her aksam özel yemekler. bi bu aksam karnimin sertliginden ve agrisindan yapmadim kendi yapti. yapiversin Allah Allah eline yapismaz, ama tavir da bu. sinirlerimi hoplatti aksam aksam.
Boşver cnm takılma.. bazen böyle okuzlukleri tutuyor bu kocaların.hemen de bahaneleri hazir ya bizim özel günlerimiz ya hamileliğimiz zaten donup de gereksiz yere kalp kirdiklarina bakmazlar ama..yeri zamani geldiginde çarparsın yüzüne.yumusamadi nedense. bi ara yumusar gibi oldu iftardan sonra tekrar tas kesildi (ben oruc tutmuyorum ama esimle birlikte gec yiyorum yemegi bende). bebegi de hissetmeyince biraz ovdum bikac yere bastirdim uyandi:)
Sordugun icin cok sagol canim, yarin sabah yine sert olursa arayacagim doktorumu.
dr browns un baslangic paketi siselerini siparis verdim, ayriyetten vitamin k ve vitamin d, bide bebege kramplar icin bir damla. telefonumdan siparisi almayinca webshop, esim laptopla yanimdaydi laptoptan esime yaptirdim. indirim kartim vardi o webshoptan, kodu girme yeri vermeden siparisi vermis bulunduk, bi geri tikla falan derken ‘dandik dandik sahte seylerle ugrastiriyosun beni’ diye sert cikisinca Allah ne verdiyse saydim odama gectim.bi ben mi hamileymisim blablabla. vicdansiz. hamileligimin basindan beri ev islerinin 90%i bendeyse bi 10% ini daha aldi uzerine, nazim niyazim da yok ama laflara bak. gorsun bakalim naz nasil oluyomus bundan sonra. oruc tutuyo diye ilk hafta her gece sahura kalkip yemegini bile hazirladim calistigim halde gecemi boldum oruc tutmadigim halde. hala laflara bak. her aksam özel yemekler. bi bu aksam karnimin sertliginden ve agrisindan yapmadim kendi yapti. yapiversin Allah Allah eline yapismaz, ama tavir da bu. sinirlerimi hoplatti aksam aksam.
Valla canım bu erkekler cidden böyle öküz olabiliyor bazen.. bi sen mi hamilesin lafını bende duymuştum bi kere çok üzülmüştüm gerçekten. Sonra o da anladı hatasını ama o an üzüldüğümüzle kalıyoruz . Boşver onlar anlayamaz bizi yaşamadıkları için arada böyle öküzlükleri oluyor sıkma canınıyumusamadi nedense. bi ara yumusar gibi oldu iftardan sonra tekrar tas kesildi (ben oruc tutmuyorum ama esimle birlikte gec yiyorum yemegi bende). bebegi de hissetmeyince biraz ovdum bikac yere bastirdim uyandi:)
[/QUOTE]Canım erkekleri nasıl alistrrsak öyle gidiyor ama kadınlar olarak biraz bizde hataliyz esler boyle davranrsa. Çünkü güçlü kadıniz masallah hepimiz ama yipranyrz, kirilyrz sonunda.
Ben zaten ev işi konusunda hep tembeldm o konuda numara yapmadm ama yapacgm bir-çok şeyi de yavaş yavaş yaptm. Yemin ediyrm ki hamile kaldgmdn bu yana toplasan mutfağa 2 kere girmismdr çamaşır asmadm evi 1 kere bile supurmedm. Hepsi esimde ama şu da var eşime asla şunu yap da demedim kendisi yaptı Allah razı olsun. yetisemdgi yerde temizlkci abla geldi annem yardim etti derken bizde durum bu.
Kadınlar olarak biraz daha kendmize kıyalım zararın neresinden dönsek kar. Peygamber efendimizn bile bir sözü var kadın ev işlerini yapmak v.b görevi değil size ikramıdır diye.
QUOTE="greyfurt_, post: 60000153, member: 432491"]
Valla canım bu erkekler cidden böyle öküz olabiliyor bazen.. bi sen mi hamilesin lafını bende duymuştum bi kere çok üzülmüştüm gerçekten. Sonra o da anladı hatasını ama o an üzüldüğümüzle kalıyoruz . Boşver onlar anlayamaz bizi yaşamadıkları için arada böyle öküzlükleri oluyor sıkma canını
hiç sorma ya millet ana olacak biz de hala yangınlar şişmelerSenle aramızda 4 gün var sonlara kaldık biz
Bende doktoruma yazdım aspirini tamamen kes dedi.Normalde 30.haftada bıraktırcaktı.Korkuyorum bebişe bişey olur mu diye.Morlukların aspirini bırakmana rağmen geçmedi mi?İğneyi ne zman bırakıcan peki?
iyi olmaniza sevindim cnm.yumusamadi nedense. bi ara yumusar gibi oldu iftardan sonra tekrar tas kesildi (ben oruc tutmuyorum ama esimle birlikte gec yiyorum yemegi bende). bebegi de hissetmeyince biraz ovdum bikac yere bastirdim uyandi:)
Evet bebeğim sağlıklı Allaha şükür ilaç kullanmadım. Suanki hamileligimde de düşük değerlerim normalden sıkıntı olmaz meRak etme bisey olsa doktor ilaç verirdi zaten hamilelik hormonları tetikliyormus bu durumu.İclal hanım 3 yıl önceki gebeliğinizde tsh düşük imiş şu an ben aynı durumdayım. Doktor ilaç vermedi diye yazmışsınız şu an doktorlar da bana ilaç vermiyor. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınız mı? Tiroidiniz nezaman normale döndü
Allah sana kolaylık versin Oruç tutmak hele ki gebe iken zor Geçmiş olsun aksatma ilaçlarını Ablalar anne yarısı benimde ablam öylegunaydin. dun cok kosturdum. endokrin sonucum iyi cikti. ulaca aynen devam. iyot takviyesini sordu. multi vitaminde var dedigim icin vermedi. sebebinj sormadim ama.
ordan oglumla biraz gezdik..sonra guzel kardesimin gelinlik provasina gittikya onu ben buyuttugum icin sanirim, sanki kizimi evlendiriyorum (annemin hastaligindan dolayi ben buyuttum. annem hala hasta of seneler neyse)... ordan iftar yaptik nasilda guzeldi aksam hava. ama gecem kotuydu. karnima aglatacak kadar kramplar girdi, sagdan sola dondurmeyecek kadar feciydi. ben magnezyumumu iceyim dedim..
bugun egitmenlik gunum. cok kaynatmayin emi
Hadi guzel haberlerle dön.Allah sana kolaylık versin Oruç tutmak hele ki gebe iken zor Geçmiş olsun aksatma ilaçlarını Ablalar anne yarısı benimde ablam öyleBende birazdan çıkıp dr gidicem bakalım küçük adam ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?