2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın tatlışlarrrrr
Dün eşimin iş yerinin ekip iftarına gittik. Boğazda deniz kenarı açık hava harika bi yerdi. Ortam muhabbet yemekler her şey çok güzeldi. Eve geldiğimizde 11di saat hemmmmen koşarak yatağa girdim çok yoruldum ama fark ettim ki mutluyum. Enerjim yükseldi resmen. Çok iyi geldi uzun aradan sonra böyle bi etkinlik. Şiddetle tavsiye ediyorum eşinizle yada arkadaşlarınızla bi akşam çıkıp keyif yapın. Keşke daha önce yapsaymışım önceki gece 3 saat ağlamanın ardından terapi oldu resmen

Günaydınlar herkesee
Benim karnım sürekli sert. İlk çıktığı andan itibaren hep böyleydi, korkup doktora sormuştum.
Karın kaslarım kuvvetli olduğu için böyleymiş.
Kasılma olsa bile anlamam diye korkuyorum hatta
Ama magnezyumları için kızlar ihmal etmeyin.
Kramp yaşamadım ama geçen hafta bel, bacak, eklem ağrılarım vardı.
1 haftadır düzenli içiyorum, 3. Günden sonra kesildi hemen.
Çok rahatladım, yaşam kalitem arttı

Hiç sor

hiç sorma ya millet ana olacak biz de hala yangınlar şişmeler
Sağlıcakla gelsinler artık napak biz de heyecanla bekleriz benimki eylüle de sarkabilir yani geç gelmişti diğer kızımda 41 haftalık gelmişti.. Bu ne zaman teşrif edecek acaba hanımefendi

Günaydın minnoş analar ❤

Benm bebis cok hareketli sabahtan aksama kdr oynuyo masallah aksamlari genellikle sertlik hissediyorum ve bazen de gobek deligimin etragi aciyo ama cok dayanilmicak kdr degil. Sanirim dogurana kdr gobek deligim firlicakk gittikce daha da geriliyo
Bu aksam eşimle iftara gidicez isyerinin organizasyonu bakalm bayadir insan icine karışmadım wc ye gitmekten helak olmam ins
Bir yere gitmeye korkar oldm çiş belasindan
Ya bi de sanirim kizimizin ismine karar verdik sanirim diyorum cunku ben hic biseyi begenedim.. Eşim aylar once Asya ismini atmisti ortaya hala istikrarla o isimde.. Ben de bari kendimi alistirayim diyorum. Nasil sizce Asya ismi ? Odasinin kapisina da artik "sevgi neydi sevgi emekti" yazdiririz

Değişiklik iyi gelecektir bence tuvalete yakın Bi yere otur benim o yok çok şükür ya ilk aylar çoktu da sonra kesildi gece hiç kalkmıyorum tuvalete mesela.. Bebek baskı yapınca oluyo sık çıkma.. İsmi de çok güzel bence ben beğendim

Valla hoplatmış.. Boş bulunmuştur Bi an ama insan çok sinir oluyor yaa niyeyse çok batıyor her laf hormonlar bizi çok fazla hassas yapıyo
hayirda butun aksam uzandim, agridan sertlikten rahatsizliktan yuzum gulmedi, demek ki var bisii dimi. gereksiz yere ne diye elestiriyosun sertce. cekecek halde degiliz anlamasi lazim. benim tepkim gereksiz sertti evet ama sebebini anlamasi da zor degil.
gece ben uyumadan geldi yanima, nasil oldugumu sordu, öptü elimi, ben tripe ful gaz devam:) kotu uyudum, esimde uyuyamadi hastaneye gotureyim mi filan dedi. sabaha gecer dedim, hakikaten de sabah oldu karnim normallesti!
ofiste sertlestikten sonra kaldim bi 4 saat daha, eve gidip dinlensene hastayim diye dimi ama. bidaha ki sefere bana ders olsun.

iyi olmaniza sevindim cnm.
esin konusuna gelince azcik hormonlar devreye girmis sanirim..biraz buyuk tepki olmus gibi yapacak bisi yok. gebeyiz yorgunjz. cekecekler
aynen:) tepkim abartiydi tatlim. oda alttan almayinca zaten oohooh:)

insan kucuk kardeslere karsi cok asiri duygusal oluyor, hic hic kiyamiyo degil mi. aslinda ben degil ablam buyuttu onu, annem hasta degildi sukur ama ablam genc kizdi, herseyini yapardi. ablam evlendikten sonra ben yakinlastim onunla. kiyamiyorum hic. yuksel okula basladiktan sonra onu maas a bagladim haha, her ay guzel bi harclik yatiriyorum. evlendim hala devam ediyorum:) arasira 'abla istemiyorum artik' dese de kiziyorum:) iliskimiz farkli o yuzden, gecen 'abla iftara geliyorum staj yeri ariyorum yardimin lazim' dedi, mesajini gorunce agliicaktim nerdeyse. aglayacak ne varsa mesajda ahah..
Allah mesut etsin kizkardesini, insallah cok mutlu olur!

Ne şanslısın ben en basindan beri wcyle kankito oldm tesekkur ederim canım

Gunaydınn kızlarrr
İyisinizdir insallahhh
Kapi susu beğendım dun,130 tl dediler ya
Kararsızım ,daha uygun bisey mi baksam?
Bunun boyanmamış ham haline 90 dediler boyaninca 120 130 olur herhalde fiyatlar genelde böyle

Eklentiler

• Screenshot_20190512-185119_Instagram.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 34
Bunun boyanmamış ham haline 90 dediler boyaninca 120 130 olur herhalde fiyatlar genelde böyle
Bu da cok guzelmis !
Bebek alisverisi de dugun isi gibi hersey pahali nasilsa insanlar bi heves aliyolar diye fiyatlari hep yuksek tutuyorlar cakallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…