2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yalnız değilsin :) ben de çok memnunum, ilk 4 aydan sonra bana da çok keyifli geliyor

Günaydın kızlar ve ateş böcekleri
Ateş böcekleri deyince bir film geldi aklıma “ateş böceklerinin mezarı” izleyen var mı? Ağlatan tek animasyon sanırım, izlemeyen varsa tavsiye ederim..
Haftaya şeker yüklemesine gideceğim sağlık ocağındaki hemşire, önceki akşam 8 den sonra bişey yeme sabah erken gel dedi. İftarlara davetliyiz yemekti tatlıydı, yeme potansiyelim var yani. Çok etkili olur mu? yaptıran arkadaşlar kaç saatlik açlık ile gittiniz yüklemeye?

Ya ben Asya ismini çooook severim, çok güzel bence.

Günaydın kızlar,
dün sonuçlar çıktı ve maalesef gebelik şekeri varmış. birde yaptırmam diyordun bak şekerin çıktı diye azarladı birde doktor. zaten moralim bozuldu çıktık bir tur ağladım. sonra dahiliye doktoruna yönlendirdi. oda diyetisyene yönlendirdi. bir hafta diyet programı hazırlasın, sonra açlık tokluk bakalım ona göre düşmezse insülin vereceğim dedi. oradan çıktık tabi benim moral yerlerde ağlamaktan gözler şiş. diyetisyene gittik oda baya bildiğin dolu dolu bir liste yaptı 2200 kalorilik. süt ve yoğurt ağırlıklı kesinlikle karbonhidrat yok. bir tur onun yanında da ağladım. musluklar açılmış demek ki. yani dün pekte iyi bir gün geçirmedim. allah daha beterinden korusunçok şükür ama yinede insan üzülüyor işte. Efelihayat canım sende kasılmayı sormuşsun dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demişti. yinede nst ye gönderdi. onda da birşey çıkmadı herşey gayet normal dedi. allah tan bebek haftasıyla uyumlu hareketleri gayet iyi dedi. onunla avutuyorum. inşlh şu 3 ayı sağlıkla tamamlarız. sıkıntı doğmadan

Gunaydınn kızlarrr
İyisinizdir insallahhh
Kapi susu beğendım dun,130 tl dediler ya
Kararsızım ,daha uygun bisey mi baksam?
Çok iyi fiyat vermişler, bana aynısını 250 tl dediler, sen nereden aldın fiyat?
Hatta hangi kapı süsünü beğendiysem sözleşmişler gibi hepsi 250 tl diyor, daha ucuzunu bulamadım bir türlü

Bence ismi çok güzel canım. Kulağa hoş geliyor. Bizim her ay 6 aile günümüz var dışarıda yapıyoruz hala gidiyorum bazen çok yorulsam da kafamın dağıldığını psikolojik olarak rahatladığımı hissediyorum. Bu cuma dışarda sahur yapalım dediler, oğlumun cts sabahı töreni var o yüzden katılamayacağız sanırım, yoksa giderdim yani

ben 12 saat açlıkla gittim. ama yine fayda etmedi. varsa çıkacağı varsa çıkıyor maalesef

Ben hastanedeyim şu an bana gece 12 den sonra yeme dediler 8 saatlik en az Bi açlık Lazım galiba

asya güzel isim bence :) il kızımın ismi sahil. ikincininde ya kumsal ya deniz olacak kızım oyle istiyor ama buyuk ihtimal kumsal olacak:)

Çok iyi fiyat vermişler, bana aynısını 250 tl dediler, sen nereden aldın fiyat?
Hatta hangi kapı süsünü beğendiysem sözleşmişler gibi hepsi 250 tl diyor, daha ucuzunu bulamadım bir türlü
instada da sayfaları var cnm
Suan yanlış bisey yapmıyormdur ins:)Lınk saldm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…