2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen bende hiç uyuyamadım bugün sağlık ocağına gitcektim ztn sorucam inşallah normaldr arkadslar normal yazmış ama uzun sürünce korktm
İnşallah normaldir. Sor bakalım olmazsa bende bi uğrayayım. Ama tuvalete çıktıktan sonra daha da yumuşadı. Bebekler hareket etmese bende bir sorun var derim de ağrı falanda olmayınca. Allahım ağustos hemen gelsin. Kolayca doğuralım. Oy annem Oyy.

Bizde hala bir isim bulamadık. Agah, Ömer Asaf, yekta, zeyd, Asaf ali bunlar benim aklımda olanlar. Ama gel gör ki eşimin daha içine sinmedi beklemedeyiz. Bulucaz inşallah bi isim :)

İlk defa bu kadar sert hareket ediyor o yüzden şaşırdım öyle pıt pıt vurur giderdi bebişim tembel herhalde ya da ona böyle enerjili şeyler vermemişim galiba
Benimki arada öyle yaptığı için şaşırmamıştım. Tatlıyı birazcık fazla yiyorum o zaman içeri de bayram ediyor yavrum ya :)

Avantaj su biri senin.biri onun.istedigi olur

İki isim uyumlu olsun diye söyleyip söyleyip bakıyoruz evde

Bizde hala bir isim bulamadık. Agah, Ömer Asaf, yekta, zeyd, Asaf ali bunlar benim aklımda olanlar. Ama gel gör ki eşimin daha içine sinmedi beklemedeyiz. Bulucaz inşallah bi isim :)

Asaf ismini eskiden düşünürdüm ama o kadar çok Asaf oldu ki çevremde vazgeçtim biraz.
Biz de Selim e yakınız gibi.
Kapı süsü, hastane çıkışı yaptıracağım; isim yok ortada

Ağlak kulübü uyelgn askıda o zaman

herkes soruyor hediye yapcak olanlar kızıyor yeter ama
doğrudur. Benim de çok hoşuma gidiyor kibar naif bir isim gibi. Nasıl Kerem bebekleri yaramaz mı?
ikisi yeni dogdu daha belli degil.birisi akilli oturaklı guzel.isim canim
Bi arkadaşımın kızı doğdu. 3 gün isimsiz kaldı. Sonra Hüsna ismine karar verdiler. Bizimde öyle olmasın :)))
Deme ya zuhahah suan tirstimmmm,

Keremde güzel isim ama eşimin çok yakın arkadaşının ismi o yüzden istemiyorum :))
Benim eşimin yakın arkadaşı oğluna Ali Kerem ismini koydu. Ben öyle düşünmedim hiç ya. Ama eşinin arkadaşını sevmiyorsan o başka tabi. Arkadaşının karakteri nasıl? Malum isimler karakteri yansıtıyor

Benim gördüğüm de buydu iste muhtemelen bende böyle birşey yaptiricam..

Asaf benimde eskiden beri beğendiğim bir isim. Ana eşim çok kararsız bana kalsa koymuştum şimdiye kadar ama ortak bir isim olsun istiyorum. Aynen isim olmayınca böyle şeyler beklemede duruyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…