2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
peridrol84 yastik kapi susu 133 tl hemde cok sade şık ne gerek var abarti fiyatlara
tutkuu85 bez konusu geçen konusuldu deneye deneye almakta fayda var yeterli suan alma daha fazla memnun kaldıkça alirsin ben 1 paket prima premium 1 paket molfix aldim gerisi denedikce

Yeni doğan bebek bezi kaç adet yeterli olur sizce? Birer paket 1-2 numara aldım. 90 lık
Ilk zamanlar çok yapıyorlar kuzum sen ortalama günlük 10 bez diye degerlendirben 240 lik bir numara 232 linde 2 numara aldım..Bunlar yeter sanırım şimdi 3 alicam bundan sonra

Severim arkadaşını hatta nikah şahidimizdi :) karakteri annesine aşırı düşkün, naif biri, biraz fazla bağımlı biri, iyi niyetli, ben bi kötülüğünü görmedim kısaca :)

Ağlak kulübü uyelgn askıda o zaman

Yok valla liste başı yapabiliriz beni iki yüzüm güldü diye değişen bi şey yok ağlaklık tam gaz devam

Yeni doğan bebek bezi kaç adet yeterli olur sizce? Birer paket 1-2 numara aldım. 90 lık

Ben çevremde yeni çocuğu olan herkese sordum 1 numara bez 1 paket yeter çabuk büyüyo diyolar. bende 1 beden 1 paket 2 beden ve 3 beden 2şere paket prime premiumcare aldım.

Ilk zamanlar çok yapıyorlar kuzum sen ortalama günlük 10 bez diye degerlendirben 240 lik bir numara 232 linde 2 numara aldım..Bunlar yeter sanırım şimdi 3 alicam bundan sonra
Savaş çıkcak dogru kiz iyi gelir insallah arkadas ucuncu de dogruyu buldum.dedi

Çok sağolun dahiliye doktoru anında ilaç yazdı. Ben ekdokrin doktoruna gittim o da ilaç kullanma bekleyelim gebeliğe bağlı olabilir dedi. Şu an bekleme aşamasındayım. Bu konuyu araştırırken sizin mesajlarınıza denk geldim. Sevindim bebeği etkilememesine

Savaş çıkcak dogru kiz iyi gelir insallah arkadas ucuncu de dogruyu buldum.dedi
Bilmiyorum.valla oğlumda sorun yaşamadım hiç bez konusunda ilk zamanlar prima kullandım ilk bi sene ama sonrası sızdırmaya başladı hep canbebe geçtim.. bunda da molfix aldım ama sonrası için canbebe istiyorum gene inşallah soruncikarmazsa..baktım.ise yaramadı arkadaşım doğum yapacak benden 3 ay sonra ona veririm artik

Bu da güzelmiş bebeğin odasına güzel olur.. Uygun bişey kalmamış inanki de ben boyarım boyamasanız da olur
Bu da cok guzelmis !
Bebek alisverisi de dugun isi gibi hersey pahali nasilsa insanlar bi heves aliyolar diye fiyatlari hep yuksek tutuyorlar cakallar
Bende ham halini alicam arkadaş bende boya var dedi boştan yere para vermeyim 90 liraya halledicem inşallah

Cevaplar için teşekkürler kızlar. Ben artık indirim yakalarsam 2 numara alayım. İndirim denk gelirse paylaşın mutlaka. En son 88 adet 2 numarayı 70 TL ye e bebekten almıştım.

Valla kilo alımın çok iyi canım. Başından biraz verseydin iyi olurdu tabi ama olsun. Doğumdan sonra bebeyle uğraşırken gider onlarda sağlık olsun yeterki. Ben de 10 kilo ya yakın aldım.

Abowww günde 10bez mi etti mi bnm 20 bez desene yemeyip içmeyip beze yatırım yapıcaz edicekler yatırımların içine

Cevaplar için teşekkürler kızlar. Ben artık indirim yakalarsam 2 numara alayım. İndirim denk gelirse paylaşın mutlaka. En son 88 adet 2 numarayı 70 TL ye e bebekten almıştım.
Canım e bebekte canbebe bezlerde ikinci ürüne %30 indirim varmış bi bak istersen

Kızlar sabah parmaktan şeker ölçüm cihazı ile açlık ölçtüm daha sonra diyet kahvaltımı yaptım ölçtüm ve bir saat sonra tekrar ölçtüm tarif ettikleri gibi. Açlık 94 tokluk 128 ikinci saat 97 çıktı sadece diyet kahvaltıyla bu kadar düşmesi normal mi? İnşallah böyle devam eder

Betahcg degeri hamileliğin ilerleyen zamanlarında düşüyor buna bağlı olarak tiroid normal seviyesine geliyor bildiğim kadarıyla. Senin değerin şuan artma aşamasında olduğu için tiroid düşmüştür.

Kızlar isimlerden konuşmuşsunuz, bizde malesef kızımıza isim bulamadık.İsim önerilerinize açığım.
Miray duru ipek umay beril ışıl maya seçil gülce birce defne elvin bilun azra feray gökçe ilke melis oya bunlar güzel isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…