peridrol84
yastik kapi susu 133 tl hemde cok sade şık ne gerek var abarti fiyatlara tutkuu85
bez konusu geçen konusuldu deneye deneye almakta fayda var yeterli suan alma daha fazla memnun kaldıkça alirsin ben 1 paket prima premium 1 paket molfix aldim gerisi denedikce
Ilk zamanlar çok yapıyorlar kuzum sen ortalama günlük 10 bez diye degerlendirben 240 lik bir numara 232 linde 2 numara aldım..Bunlar yeter sanırım şimdi 3 alicam bundan sonra
Benim eşimin yakın arkadaşı oğluna Ali Kerem ismini koydu. Ben öyle düşünmedim hiç ya. Ama eşinin arkadaşını sevmiyorsan o başka tabi. Arkadaşının karakteri nasıl? Malum isimler karakteri yansıtıyor
Severim arkadaşını hatta nikah şahidimizdi :) karakteri annesine aşırı düşkün, naif biri, biraz fazla bağımlı biri, iyi niyetli, ben bi kötülüğünü görmedim kısaca :)
Agzima ceviz atarken balik hapini da atmisim, 2 saniyede eridi serefsiz agzimin tadini tarif edemem.
Bu ne yaaaa cocuklara bunu veremeyiz insan olan bunu başkasına yapmaz
Ben çevremde yeni çocuğu olan herkese sordum 1 numara bez 1 paket yeter çabuk büyüyo diyolar. bende 1 beden 1 paket 2 beden ve 3 beden 2şere paket prime premiumcare aldım.
Ilk zamanlar çok yapıyorlar kuzum sen ortalama günlük 10 bez diye degerlendirben 240 lik bir numara 232 linde 2 numara aldım..Bunlar yeter sanırım şimdi 3 alicam bundan sonra
Evet bebeğim sağlıklı Allaha şükür ilaç kullanmadım. Suanki hamileligimde de düşük değerlerim normalden sıkıntı olmaz meRak etme bisey olsa doktor ilaç verirdi zaten hamilelik hormonları tetikliyormus bu durumu.
Çok sağolun dahiliye doktoru anında ilaç yazdı. Ben ekdokrin doktoruna gittim o da ilaç kullanma bekleyelim gebeliğe bağlı olabilir dedi. Şu an bekleme aşamasındayım. Bu konuyu araştırırken sizin mesajlarınıza denk geldim. Sevindim bebeği etkilememesine
Bilmiyorum.valla oğlumda sorun yaşamadım hiç bez konusunda ilk zamanlar prima kullandım ilk bi sene ama sonrası sızdırmaya başladı hep canbebe geçtim.. bunda da molfix aldım ama sonrası için canbebe istiyorum gene inşallah soruncikarmazsa..baktım.ise yaramadı arkadaşım doğum yapacak benden 3 ay sonra ona veririm artik
Sağlık ocağında işimiz bitti şükür toplam 6 kilo almışım kadin cok iyi dedi ama ben orda 90 a yaklaştığımı görünce çöktüm moralim bozuldu suan keske hamile kalmadan kilo verseydim diye vicdan yaşamaya başladım
Cevaplar için teşekkürler kızlar. Ben artık indirim yakalarsam 2 numara alayım. İndirim denk gelirse paylaşın mutlaka. En son 88 adet 2 numarayı 70 TL ye e bebekten almıştım.
Sağlık ocağında işimiz bitti şükür toplam 6 kilo almışım kadin cok iyi dedi ama ben orda 90 a yaklaştığımı görünce çöktüm moralim bozuldu suan keske hamile kalmadan kilo verseydim diye vicdan yaşamaya başladım
Valla kilo alımın çok iyi canım. Başından biraz verseydin iyi olurdu tabi ama olsun. Doğumdan sonra bebeyle uğraşırken gider onlarda sağlık olsun yeterki. Ben de 10 kilo ya yakın aldım.
Cevaplar için teşekkürler kızlar. Ben artık indirim yakalarsam 2 numara alayım. İndirim denk gelirse paylaşın mutlaka. En son 88 adet 2 numarayı 70 TL ye e bebekten almıştım.
Kızlar sabah parmaktan şeker ölçüm cihazı ile açlık ölçtüm daha sonra diyet kahvaltımı yaptım ölçtüm ve bir saat sonra tekrar ölçtüm tarif ettikleri gibi. Açlık 94 tokluk 128 ikinci saat 97 çıktı sadece diyet kahvaltıyla bu kadar düşmesi normal mi? İnşallah böyle devam eder
Canım yeni doğum yapan bir arkadaş bir tane 1 numara yeterli fazla alma sakın dedi . tabi kaçlı paket aldı sormadım ama bende aldım bir paket bakalım .
Çok sağolun dahiliye doktoru anında ilaç yazdı. Ben ekdokrin doktoruna gittim o da ilaç kullanma bekleyelim gebeliğe bağlı olabilir dedi. Şu an bekleme aşamasındayım. Bu konuyu araştırırken sizin mesajlarınıza denk geldim. Sevindim bebeği etkilememesine
Betahcg degeri hamileliğin ilerleyen zamanlarında düşüyor buna bağlı olarak tiroid normal seviyesine geliyor bildiğim kadarıyla. Senin değerin şuan artma aşamasında olduğu için tiroid düşmüştür.