2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şu sıvıyı içtiğimden beri bebiş dışarı çıkmaya çalışıyor resmen yaa dört dönüyor
enerjiyi bombalamışsınız şekerle dururmu o hiç :) bende yarın açlık ve tokluk testi yapacağım eğer sonuç iyi çıkmazsa şeker yüklemesi yaparız dedi doktorum.

Kapi susu donuyor sohbette bir ara I ikuayko paylasmisti bence nette en uygunu bu
Ve sunu.cok.beğendim oda icin

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-22-10-05-02.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 26
geçmiş olsun dietle inşallah düzelir şeker ilaca gerek kalmaz

Ben kapı süsü alamam alırsam diğerleri kıskanır hepsine alsam kapı dolar

Gunaydınn kızlarrr
İyisinizdir insallahhh
Kapi susu beğendım dun,130 tl dediler ya
Kararsızım ,daha uygun bisey mi baksam?
cnm cok degil mi fiyati. az daha bak arastir istersen.
guzel isim bence de cnm. iyi gezmeler size. takilma çişe ... geldikce gidersin olur biter.

Aa ben de yaptırmam diyordum ama yapıverdim doktorun ısrarıyla.. Üzülme lütfen bebişine yazık hem bak durumu da iyi hamdolsun inşallah diğerinde güzel çıkar sonuçlar.. Hem olmasa bile beslenmeyle düzelebilecek bir durum inşallah Allah herşeyin beterinden korusun..

gujancim cok uzuldum. gecmis olsun, evet, tabikide Allah beterinden saklasin ama hormonlar filan insan etkileniyor iste.
soyle bir gercek var ki hamilelikten sonra da sekere yatkinligin artacak. insallah hic hic olmasin.
ama simdilik insuline gerek duymamak icin lutfen lutfen yuruyusu yogunlastir, cubuk tarcini cayina at en az iki bardak ic gunde. diyetisyenin listesine uy elbette ama nefsini de unutma. canin biseyi coook istediginde ye, abartmadigin surece tadimlik pogaca/borek yemekte bi sakinca yok bence.

Gunaydınn kızlarrr
İyisinizdir insallahhh
Kapi susu beğendım dun,130 tl dediler ya
Kararsızım ,daha uygun bisey mi baksam?

Bana çok pahalı gelmedi.
Yani pahalı tabi de genel olarak piyasa çok yüksek.
Ben de ahşap olanlardan sordum 180-220 fiyat verdiler.

Asya ismi çok güzel bence
Kız olursa koymak istediğim isimlerden biriydi

G gujan Sıkıntı etme kendine.
Şekerin yüksek çıksa da çaresi var, biraz dikkatle üstesinden gelirsin.

Çok sağol, benim aklıma hb bakmak hiç gelmedi, instadan bakıyordum hep.
Aynı ürüne 2 katı fiyat verdiler.

amin cnm dafisi kardesine diyelim
kardes candir ... iyi ki varlar...
ama soyle diyim ben cidden buyuttum. bezini degistirmekten mamasina banyosuna gece uyumasina gezmesine kadar. 6 yasina kadar benle uyudu bana anne diyordu... annem ciddi kotu hastaydi. kucuk yasta asiri sorumlulugum vardi ne yazik ki.... Allah oyle uygun gordu demek ki diyorum ne yapayim

Çok sağol, benim aklıma hb bakmak hiç gelmedi, instadan bakıyordum hep.
Aynı ürüne 2 katı fiyat verdiler.
Bak arkadasim yapiyor ciddiyim.kasnak 25 tl cicekler 5 harfler tAnesi 1 tl ayicik 3 tl kurdele 5 tl slikon tabanca bitti kendiniz bile yapabilirsiniz korkmayin kuzular

Zor olmuştur ya annciğinize rabbim şifa versin inşallah.. Abla olmak çok başka ben hepsine o gözle bakıyorum kardeşlerimin sanki Bi anneleri de benmişim gibi tabi sizin durum daha özel .. Rabbim mesut etsin inşallah yüzleri hep gülsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…