sorma benimki de dün öyle oldu. nst yi zar zor yaptılarŞu sıvıyı içtiğimden beri bebiş dışarı çıkmaya çalışıyor resmen yaa dört dönüyor
3. çocugu düşünmüyorum 2 iyi :)B
Bi de deniz lazım bu kızlara
enerjiyi bombalamışsınız şekerle dururmu o hiç :) bende yarın açlık ve tokluk testi yapacağım eğer sonuç iyi çıkmazsa şeker yüklemesi yaparız dedi doktorum.Şu sıvıyı içtiğimden beri bebiş dışarı çıkmaya çalışıyor resmen yaa dört dönüyor
geçmiş olsun dietle inşallah düzelir şeker ilaca gerek kalmazGünaydın kızlar,
dün sonuçlar çıktı ve maalesef gebelik şekeri varmış. birde yaptırmam diyordun bak şekerin çıktı diye azarladı birde doktor. zaten moralim bozuldu çıktık bir tur ağladım. sonra dahiliye doktoruna yönlendirdi. oda diyetisyene yönlendirdi. bir hafta diyet programı hazırlasın, sonra açlık tokluk bakalım ona göre düşmezse insülin vereceğim dedi. oradan çıktık tabi benim moral yerlerde ağlamaktan gözler şiş. diyetisyene gittik oda baya bildiğin dolu dolu bir liste yaptı 2200 kalorilik. süt ve yoğurt ağırlıklı kesinlikle karbonhidrat yok. bir tur onun yanında da ağladım. musluklar açılmış demek ki. yani dün pekte iyi bir gün geçirmedim. allah daha beterinden korusunçok şükür ama yinede insan üzülüyor işte.Efelihayat canım sende kasılmayı sormuşsun dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demişti. yinede nst ye gönderdi. onda da birşey çıkmadı herşey gayet normal dedi. allah tan bebek haftasıyla uyumlu hareketleri gayet iyi dedi. onunla avutuyorum. inşlh şu 3 ayı sağlıkla tamamlarız. sıkıntı doğmadan
Yazık bize delik deşik oluyoruz ya resmen Bi test için hay ben böyle işin ayyyy çok acıyo kollarım 3 yerden deldiler beni yanımda ağlayan çocuğa eşlik edesim varsorma benimki de dün öyle oldu. nst yi zar zor yaptılar
Ben kapı süsü alamam alırsam diğerleri kıskanır hepsine alsam kapı dolarKapi susu donuyor sohbette bir ara I ikuayko paylasmisti bence nette en uygunu bu
Ve sunu.cok.beğendim oda icinBebek Odası - Kapı Süsleri - n11
Bebek Odası Kapı Süsleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Odası Kapı Süsleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
cnm cok degil mi fiyati. az daha bak arastir istersen.Gunaydınn kızlarrr
İyisinizdir insallahhh
Kapi susu beğendım dun,130 tl dediler ya
Kararsızım ,daha uygun bisey mi baksam?
guzel isim bence de cnm. iyi gezmeler size. takilma çişeGünaydın minnoş analar ❤
Benm bebis cok hareketli sabahtan aksama kdr oynuyo masallah aksamlari genellikle sertlik hissediyorum ve bazen de gobek deligimin etragi aciyo ama cok dayanilmicak kdr degil. Sanirim dogurana kdr gobek deligim firlicakk gittikce daha da geriliyo
Bu aksam eşimle iftara gidicez isyerinin organizasyonu bakalm bayadir insan icine karışmadım wc ye gitmekten helak olmam ins
Bir yere gitmeye korkar oldm çiş belasindan
Ya bi de sanirim kizimizin ismine karar verdik sanirim diyorum cunku ben hic biseyi begenedim.. Eşim aylar once Asya ismini atmisti ortaya hala istikrarla o isimde.. Ben de bari kendimi alistirayim diyorum. Nasil sizce Asya ismi ? Odasinin kapisina da artik "sevgi neydi sevgi emekti" yazdiririz
Abla oldu abi oldu diye yazdirsanBen kapı süsü alamam alırsam diğerleri kıskanır hepsine alsam kapı dolar
Aa ben de yaptırmam diyordum ama yapıverdim doktorun ısrarıyla.. Üzülme lütfen bebişine yazık hem bak durumu da iyi hamdolsun inşallah diğerinde güzel çıkar sonuçlar.. Hem olmasa bile beslenmeyle düzelebilecek bir durum inşallah Allah herşeyin beterinden korusun..Günaydın kızlar,
dün sonuçlar çıktı ve maalesef gebelik şekeri varmış. birde yaptırmam diyordun bak şekerin çıktı diye azarladı birde doktor. zaten moralim bozuldu çıktık bir tur ağladım. sonra dahiliye doktoruna yönlendirdi. oda diyetisyene yönlendirdi. bir hafta diyet programı hazırlasın, sonra açlık tokluk bakalım ona göre düşmezse insülin vereceğim dedi. oradan çıktık tabi benim moral yerlerde ağlamaktan gözler şiş. diyetisyene gittik oda baya bildiğin dolu dolu bir liste yaptı 2200 kalorilik. süt ve yoğurt ağırlıklı kesinlikle karbonhidrat yok. bir tur onun yanında da ağladım. musluklar açılmış demek ki. yani dün pekte iyi bir gün geçirmedim. allah daha beterinden korusunçok şükür ama yinede insan üzülüyor işte.Efelihayat canım sende kasılmayı sormuşsun dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demişti. yinede nst ye gönderdi. onda da birşey çıkmadı herşey gayet normal dedi. allah tan bebek haftasıyla uyumlu hareketleri gayet iyi dedi. onunla avutuyorum. inşlh şu 3 ayı sağlıkla tamamlarız. sıkıntı doğmadan
gujancim cok uzuldum. gecmis olsun, evet, tabikide Allah beterinden saklasin ama hormonlar filan insan etkileniyor iste.Günaydın kızlar,
Ooo bütçe açık verir ya boşver hiç bulaşmiyimAbla oldu abi oldu diye yazdirsan
Gunaydınn kızlarrr
İyisinizdir insallahhh
Kapi susu beğendım dun,130 tl dediler ya
Kararsızım ,daha uygun bisey mi baksam?
Günaydın minnoş analar ❤
Benm bebis cok hareketli sabahtan aksama kdr oynuyo masallah aksamlari genellikle sertlik hissediyorum ve bazen de gobek deligimin etragi aciyo ama cok dayanilmicak kdr degil. Sanirim dogurana kdr gobek deligim firlicakk gittikce daha da geriliyo
Bu aksam eşimle iftara gidicez isyerinin organizasyonu bakalm bayadir insan icine karışmadım wc ye gitmekten helak olmam ins
Bir yere gitmeye korkar oldm çiş belasindan
Ya bi de sanirim kizimizin ismine karar verdik sanirim diyorum cunku ben hic biseyi begenedim.. Eşim aylar once Asya ismini atmisti ortaya hala istikrarla o isimde.. Ben de bari kendimi alistirayim diyorum. Nasil sizce Asya ismi ? Odasinin kapisina da artik "sevgi neydi sevgi emekti" yazdiririz
Çok sağol, benim aklıma hb bakmak hiç gelmedi, instadan bakıyordum hep.instada da sayfaları var cnmLia Tasarım Modelleri, Fiyatları ve Ürünleri - Hepsiburada
Lia Tasarım modelleri ve ürünleri, en uygun fiyatlar ile hepsiburada.com'da. En ucuz Lia Tasarım modelleri ve kampanyalar hakkında bilgi almak için tıklayın!www.hepsiburada.com
Suan yanlış bisey yapmıyormdur ins:)Lınk saldm ama
amin cnm dafisi kardesine diyelimhayirda butun aksam uzandim, agridan sertlikten rahatsizliktan yuzum gulmedi, demek ki var bisii dimi. gereksiz yere ne diye elestiriyosun sertce. cekecek halde degiliz anlamasi lazim. benim tepkim gereksiz sertti evet ama sebebini anlamasi da zor degil.
gece ben uyumadan geldi yanima, nasil oldugumu sordu, öptü elimi, ben tripe ful gaz devam:) kotu uyudum, esimde uyuyamadi hastaneye gotureyim mi filan dedi. sabaha gecer dedim, hakikaten de sabah oldu karnim normallesti!
ofiste sertlestikten sonra kaldim bi 4 saat daha, eve gidip dinlensene hastayim diye dimi ama. bidaha ki sefere bana ders olsun.
aynen:) tepkim abartiydi tatlim. oda alttan almayinca zaten oohooh:)
insan kucuk kardeslere karsi cok asiri duygusal oluyor, hic hic kiyamiyo degil mi. aslinda ben degil ablam buyuttu onu, annem hasta degildi sukur ama ablam genc kizdi, herseyini yapardi. ablam evlendikten sonra ben yakinlastim onunla. kiyamiyorum hic. yuksel okula basladiktan sonra onu maas a bagladim haha, her ay guzel bi harclik yatiriyorum. evlendim hala devam ediyorum:) arasira 'abla istemiyorum artik' dese de kiziyorum:) iliskimiz farkli o yuzden, gecen 'abla iftara geliyorum staj yeri ariyorum yardimin lazim' dedi, mesajini gorunce agliicaktim nerdeyse. aglayacak ne varsa mesajda ahah..
Allah mesut etsin kizkardesini, insallah cok mutlu olur!
Hahah sen yap bana hediye.gelcek el.emegi her zaman.ozeldirOoo bütçe açık verir ya boşver hiç bulaşmiyim
Yaaa yaparım sana ya minnoşa özelHahah sen yap bana hediye.gelcek el.emegi her zaman.ozeldir
Bak arkadasim yapiyor ciddiyim.kasnak 25 tl cicekler 5 harfler tAnesi 1 tl ayicik 3 tl kurdele 5 tl slikon tabanca bitti kendiniz bile yapabilirsiniz korkmayin kuzularÇok sağol, benim aklıma hb bakmak hiç gelmedi, instadan bakıyordum hep.
Aynı ürüne 2 katı fiyat verdiler.
Zor olmuştur ya annciğinize rabbim şifa versin inşallah.. Abla olmak çok başka ben hepsine o gözle bakıyorum kardeşlerimin sanki Bi anneleri de benmişim gibi tabi sizin durum daha özelamin cnm dafisi kardesine diyelim
kardes candir ... iyi ki varlar...
ama soyle diyim ben cidden buyuttum. bezini degistirmekten mamasina banyosuna gece uyumasina gezmesine kadar. 6 yasina kadar benle uyudu bana anne diyordu... annem ciddi kotu hastaydi. kucuk yasta asiri sorumlulugum vardi ne yazik ki.... Allah oyle uygun gordu demek ki diyorum ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?