2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bak arkadasim yapiyor ciddiyim.kasnak 25 tl cicekler 5 harfler tAnesi 1 tl ayicik 3 tl kurdele 5 tl slikon tabanca bitti kendiniz bile yapabilirsiniz korkmayin kuzular
Ya evet aynısını ben de düşündüm, çok aman aman bir işi yok.
Haftaya bebek alışverişi için Havuzlu Han'a gitmeye niyetim var, o zaman gider oradan bakarım bulamazsam sipariş veririm diyorum.
Sadece isimi nerede, nasıl yazdıracağım onu bulmam lazım.

Dün gece bu sebepten uyuyamadım. Bebeğim de hiç durmadı. Şuan gene biraz daha yumuşak ama kahvaltı yaparsam çok sert olur diye korkuyorum
Aynen bende hiç uyuyamadım bugün sağlık ocağına gitcektim ztn sorucam inşallah normaldr arkadslar normal yazmış ama uzun sürünce korktm

Harf harf tek tek satiliyor pleksi ahşap vb vb altina bir zemin tamamdir onunda sorun yok

Valla ben hala girmiyorum mutfağa annemde yiyoruz hep çamaşırlarını kendi yıkıyıp ütülüyo napayım yapamıyorum o kokulardan çok tiksinme olmuştu o zamanlar hep o yaptı. Bi sen mi hamilesin lafını da o zaman söylemişti çünkü naz yaptığımı düşündü. Hastaneye yattıktan sonra anladı halimi.. valla bende hiç üzmem kendimi ev işi konusunda yaptıklarım görünmüyorsa da yapmam.
[/QUOTE]
Canımzn değerini bilelim canım benim annemi görünce farklı davrndm baştan beri örneğim annemdi.

Maggiore seni.görünce muz kasar hatirlamam.normal.mi zuhahah kiz isim.ne düşündünüz erkegime biz hala.bulamadik bir turlu

Ahahahah eşimle dünden beri dalga geçiyoruz biz de kendimizle
Çünkü öyle takıntı yapmıştık ki; eşim yedin mi muzu diyordu, bir kere yedim diye yalan söylemiştim
Aslında tam yalan sayılmaz 1/3 gibi yemiştim
Bıkma noktasına gelmiştim artık
Dünden beri de artık yemeyeyim dedim ya muz-kaşar çıkmıyor aklımdan

İsim konusuna biz de karar veremedik.
Biraz klasik isim bakıyoruz; Selim, Fatih, Burak, Ahmet, Akif gibi.
En azından 3-4 e indirmeye çalışıyoruz isim işini.
Sizin var mı aklınızda bişeyler?

öyle şükür ediyorum tabi beterinden korusun rabbim ama işte hormonlar ve başak burcu diyorum susuyorum :)

Ben ne dersem o karsi o ne derse ben karsi bilmiyorum ne olcak kafamda ata yiğit aras vb vb

canım çok teşekkür ederim. yürüyüş düşük tehlikem vardı hala progestan kullanıyorum. kadın doğumcum yürüyüş pek önermiyor ama yürüyeceğim ben :) tarçın zaten listemde var yoğurt ve süte katıyorum. bir hafta listenin dışına çıkma sonrasında o gün canımın çektiği şeylere listemdeki yiyeceklerle değiştirecebileceğim. ama işte şu bir hafta harfi harfi uymam gerek bakalım.

Şu sıvıyı içtiğimden beri bebiş dışarı çıkmaya çalışıyor resmen yaa dört dönüyor
Benimde öyle olmuştu. Hiç durmamıştı. İçtikten sonra birde beklerken nst ye girmiştim. Ölçümü zor aldılar. İki de birde gelip o aletin ucunun yerini değiştirmek zorunda kaldılar :)

cnm ben 12 saat aclikla gitmistim. misal 9.30 a kadar ye ic. teste de sabah 9.30da gir.
cnm uzulme. diyetle hizla toplarsin insallah.

Benimde öyle olmuştu. Hiç durmamıştı. İçtikten sonra birde beklerken nst ye girmiştim. Ölçümü zor aldılar. İki de birde gelip o aletin ucunun yerini değiştirmek zorunda kaldılar :)
İlk defa bu kadar sert hareket ediyor o yüzden şaşırdım öyle pıt pıt vurur giderdi bebişim tembel herhalde ya da ona böyle enerjili şeyler vermemişim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…