- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Cok şükür benmde biraz yumuşadı iki kaybim tup bebek fln olunca korkyrm iste doğunca rahatlarm ben ancaBaya yumuşadı benimki daha rahatım. Bol su iç canım kendi doktorunu bi arayıp sorsaydın. Ben ikinci tetonozu geçen hafta olmuştum. Kalp atışları normalmiş bak bir şey yoktur. Biz fazla takıldık sanırım. Bir arkadaşla konuştum da onunla aynı haftalık hamileyiz oda oluyor dedi toplanıyor bir yere dedi. Normal herhalde zaten bir sıkıntı olsa kanama ve ağrı olurdu. Sev biraz bebeğini rahatlasın annesi :)
Atar atlar bazi haftalar duruyor benimde oyle.oldu takma.kafanaHey masallahhhbenim neden o kadar düşük yaa..baslar da.hep riskli cikmistiya testler benim kafama.takiliyor şimdi kilosu neden.oyle diye..normalde takmam.ama..26.4 de 780
acil durum icin hazirlayayim diyorum bende iste. ay bilemedim, gerekli mi gereksiz mi! hazirda iki pijamam var, bir iki camasir koyarim yanina, bide havlu, ufak bi cantanin icinde duruversin. daha bi suru is var yahu sorma. bebek odasi, onun dezayni, dizmesi, oohooh haha..ben şu bayram tatilinde acil durum için ufak bir çanta hazır edeyim diyorum. daha alcakalrım var ama en azından elim boş kalmasın. detaya temmuz ayında gireceğim, çeyizden dantelli çarşafları çıkaracakmış annem hastanede sercekmiş:) çok işimiz var çokkkk:)
ay evet bi ufaklik daha var sende, mecburen daha planli olman gerekiyor. erken dogum riskim yok, rahim agizim cok guzel kapaliymis dedi doktorum. ama iste ne olur ne olmaz..Allah nezaman 'gel' derse, gelir. sakasi yokDün dr sordum ne durumda erken doğum riski varmı diye herşey yolunda merak etme sudanlık bi problem yok dedi..Bende temmuz başı başlıycam artik yavaştan yıka ütüle yerleştir işine.. ağustos.15.16 dogum nasipse..oncesi bayram.bisey yapamam.zaten temmuz sonu bitirmem lazım herşeyi..oğlum da okula başlayacak onunda eksiklerini bitirmem.lazim doğumdan önce..dogum.sonrasi zor olur.cunku..sezeryan.olacagi için hemen toparlayamam.kendimi
ahaha guldurdun beni. yok ben sistemi oturttum tuyu almakta sorun yasamiyorum. yerden bisey almak artik bana da olum gibi geliyo yaa uff.Tüy işini hiç sorma, gormeden yapmak ne zormus, el yordamiyla yeteneksiz kuafore sacini kestirenler gibiyim (diycem onu da görmüyorum). Bacaklarimi da zor yaptım dün, egilmek zor geliyor ve karnım acıyor sıkışınca.
Hastane cantasi falan yok bizde de henüz. Cocuk ciplak kalmaz onlar var da artık Allah kerim. Ya 7 aylik dogmaya karar verirse diye düşünmüyor değilim.
aynen doktor oyle dedigi icin bos yere panikleme diyorum. ama iste icimdeki basak diger yandan bagiriyo, hazir et neolur neolmaz diye.ben de daha hic birsey hazir etmedim aldim pijama gecelik ama yikamadim canta vs hic bisey hazirlamadim. Bana da arada korku geliyo valla ne yalan diym ama sakinlestiriyorum kendimi doktor erken dogum riskin yok dediyse evham yapma hic canım daha vaktimiz var insallah ❤
ama erkek ismi zor ya kolaylıklar diliyorum,Atar atlar bazi haftalar duruyor benimde oyle.oldu takma.kafana
elaide zehri attin bak herkes panik havasinda yaaaaa ne cantasi kizzz temmuz gibi hAzırlamaya baslarim.diye dusunuyorum ama Allah korusun insallah hepimizin tum.bebekleri zamaninda gelir
pratik45 guzel isim tugce lina ismiyle yaşasin.insallah bizim.baba rahat sulale rahat isimsiz kahraman
rahatsiz edicen o rahat kocayi ozaman:))) gelmiyosa yanimda vallahi gider herseyi yanliz alirim hemde fiyatina bakmadan. sikiyosa rahat olsun hadi ahahah...o panik bende de var bırak çantayı hazır etmeyi kıyafetleri hazır bile değil oğlumun. çünkü babası rahat :)
ahahah kiz guldurdun beni yineee, canim calismak istemiyo napim aklima binbir turlu seytanlik geliyo. az once aldim elime kagit kalem, bebek aksesuarlarimi dizdim hazir olanlari, hazirlamam gerekenleri yazdim. ne cokmus daha eksik yaa. dua et o listeyi paylasmiyorum kiz ahaha.elaide zehri attin bak herkes panik havasinda yaaaaa ne cantasi kizzz temmuz gibi hAzırlamaya baslarim.diye dusunuyorum ama Allah korusun insallah hepimizin tum.bebekleri zamaninda gelir
Riskli çıkmasıyla alakası yok ben amiyosentezde oldum daha yeni risk grubundan çıktım Amiyosentez,fetal eko,detaylı,şeker testi derken artık çok şükür risk yok dendi he bide arada kanama yaşadığım donemde oldu Senin 2 . Gebelikti sanırım ilk bebeğin kaç kg doğdu Benim 3600 ve 3650 idi o yüzden benim bebek iri yoksa İnan pek dikkatli değilim yemek konusunda doktorun iyi diyorsa takılma artık hızlı kilo alacak bebeğinHey masallahhhbenim neden o kadar düşük yaa..baslar da.hep riskli cikmistiya testler benim kafama.takiliyor şimdi kilosu neden.oyle diye..normalde takmam.ama..26.4 de 780
çalışabilirm diyenleri alkışlıyorumKızlar nasipse bayram dönüşü 1 hafta çalışıp izne ayrılabilirimama nasipse çalışabildiğim kadarıyla çalışabilmek istiyorum :)
Kızlar nasipse bayram dönüşü 1 hafta çalışıp izne ayrılabilirimama nasipse çalışabildiğim kadarıyla çalışabilmek istiyorum :)
ben ben ben terazi ama yükselen başak olmadı yine:)Su agustos annelerindeki basak anneleri alcam icine en relax miskin burcu basicam terazi yengeç sorun kalmicak.misss
Ben öyleyim başak burcum ama yükselen terazi beni nasıl rahatlatıyo anlatamamSu agustos annelerindeki basak anneleri alcam icine en relax miskin burcu basicam terazi yengeç sorun kalmicak.misss
Diş agrısı mı var Ben bugün onay aldım Resmen izin kagıdı yazdı dr dişimi yapsın diye sende sor dr una diş agrısı çekilmiyorbilgi için teşekkür ederim. bi ara hafifledi diyorum amma sonra tekrar ağrı
allah şifa versin size de . beni de ayırmasın:)
Sirke ve çörekotu miktarı ne kadar nasıl yaptınız?
hadi yapsana ne iyi olur kafalar oh miss :)Su agustos annelerindeki basak anneleri alcam icine en relax miskin burcu basicam terazi yengeç sorun kalmicak.misss
Oğlum da dr 3500 demisti +300 yanılma payı ile 3850 doğdu..Ama.o.hamileligimde çok düzenli ve sağlıklı beslendim..yediğine.ictigime.cok dikkat ettim bide daha istahliydim..bunda yine zararlı bisey tüketmiyorum ama sağlıklı da.beslenmiyorum acikcasi bide aman aman iştahlı değilim normal yiyorum..Ama haftasına gore düşük kilo da ister istemez takılıyorsun acaba bi sorun mu var diye..gerçi çok hızlı gelişiyorlar dogduklarindaRiskli çıkmasıyla alakası yok ben amiyosentezde oldum daha yeni risk grubundan çıktım Amiyosentez,fetal eko,detaylı,şeker testi derken artık çok şükür risk yok dendi he bide arada kanama yaşadığım donemde oldu Senin 2 . Gebelikti sanırım ilk bebeğin kaç kg doğdu Benim 3600 ve 3650 idi o yüzden benim bebek iri yoksa İnan pek dikkatli değilim yemek konusunda doktorun iyi diyorsa takılma artık hızlı kilo alacak bebeğin
bende sonrasında kullanmak istiyorum bakalım nasip olursaBende takvim çıktısı aldım her gün X atıyorum. Askerde gibi gün sayıyorumbenim en erken haziran sonu gibi ayrılabilirim ama niyetim temmuz sonu ayrılmak yada 3.haftası
Bir çay bardağı sirkeye bir yemek kaşığı çörek otu atıp 3 4 dk kaynattım amin Rabbim hepimize de şifa versin dert verip derman aratmasin ama dış agrisida çok ayrı birşey birde unutmusum yazmayı sarmisak ince dilimleyip koydum hep ağrıyan dişe bnmde hala tam geçmedi yara gibi bi ağrı var ama buna çok şükür ins seninde kısa zmn da geçerbilgi için teşekkür ederim. bi ara hafifledi diyorum amma sonra tekrar ağrı
allah şifa versin size de . beni de ayırmasın:)
Sirke ve çörekotu miktarı ne kadar nasıl yaptınız?
bende çalışmayı düşünüyorum ya inşlh aksilik olmaz. bayram 9 gün tatil ya bir enerji toplamış oluruz diye düşünüyorum. birde 15 temmuz var tabi :) yıllık iznimden de kalan var derken temmuz 18-19 gibi çıkarım inşlh diyorum. tabi evdeki hesap çarşıdakine uyarsaçalışabilirm diyenleri alkışlıyorumgece uykusuzlukarım başladı ofiste ayakta uyuyordum. masamın altında ayaklarımız uzatmak için sehpa var ama bileklerim akşam olunca tanınmayacak hale geliyor:) ben kaçarım kimse tutmasın beni:)
bende sürekli oturuyorum bende de var öle bişi iyi oluyor. gece bende uyanıyorum lavaboya yada sırtüstü yatmayayım diye tetikteyim hep :) bence bunlar rabbimin mucizesi şimdiden kalkıyoruz ki bebiş olunca zorlanmayız diye düşünüyorum :)çalışabilirm diyenleri alkışlıyorumgece uykusuzlukarım başladı ofiste ayakta uyuyordum. masamın altında ayaklarımız uzatmak için sehpa var ama bileklerim akşam olunca tanınmayacak hale geliyor:) ben kaçarım kimse tutmasın beni:)
benim son adet tarihi 15 kasım. Valla bende sırf 1 maaş daha almak istiyorum çok lazım olucak çünkü. Bizde 4 ay ücretliyi peşin vermiyolar 4 ay sonunda toptan veriyolar. Allah yardımcımız olsun...bende sonrasında kullanmak istiyorum bakalım nasip olursaseninde bende 10 gün sonra o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?