2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok şükür benmde biraz yumuşadı iki kaybim tup bebek fln olunca korkyrm iste doğunca rahatlarm ben anca

Hey masallahhhbenim neden o kadar düşük yaa..baslar da.hep riskli cikmistiya testler benim kafama.takiliyor şimdi kilosu neden.oyle diye..normalde takmam.ama..26.4 de 780
Atar atlar bazi haftalar duruyor benimde oyle.oldu takma.kafana
elaide zehri attin bak herkes panik havasinda yaaaaa ne cantasi kizzz temmuz gibi hAzırlamaya baslarim.diye dusunuyorum ama Allah korusun insallah hepimizin tum.bebekleri zamaninda gelir
pratik45 guzel isim tugce lina ismiyle yaşasin.insallah bizim.baba rahat sulale rahat isimsiz kahraman

acil durum icin hazirlayayim diyorum bende iste. ay bilemedim, gerekli mi gereksiz mi! hazirda iki pijamam var, bir iki camasir koyarim yanina, bide havlu, ufak bi cantanin icinde duruversin. daha bi suru is var yahu sorma. bebek odasi, onun dezayni, dizmesi, oohooh haha..

ay evet bi ufaklik daha var sende, mecburen daha planli olman gerekiyor. erken dogum riskim yok, rahim agizim cok guzel kapaliymis dedi doktorum. ama iste ne olur ne olmaz..Allah nezaman 'gel' derse, gelir. sakasi yok

ahaha guldurdun beni. yok ben sistemi oturttum tuyu almakta sorun yasamiyorum. yerden bisey almak artik bana da olum gibi geliyo yaa uff.

iste bende onu diyorum, ya erkenden gelirse..?

aynen doktor oyle dedigi icin bos yere panikleme diyorum. ama iste icimdeki basak diger yandan bagiriyo, hazir et neolur neolmaz diye.

ama erkek ismi zor ya kolaylıklar diliyorum,
bende senin gibi Yağız, Ata, Aras gibi isimler severim.

o panik bende de var bırak çantayı hazır etmeyi kıyafetleri hazır bile değil oğlumun. çünkü babası rahat :)
rahatsiz edicen o rahat kocayi ozaman:))) gelmiyosa yanimda vallahi gider herseyi yanliz alirim hemde fiyatina bakmadan. sikiyosa rahat olsun hadi ahahah...

elaide zehri attin bak herkes panik havasinda yaaaaa ne cantasi kizzz temmuz gibi hAzırlamaya baslarim.diye dusunuyorum ama Allah korusun insallah hepimizin tum.bebekleri zamaninda gelir
ahahah kiz guldurdun beni yineee, canim calismak istemiyo napim aklima binbir turlu seytanlik geliyo. az once aldim elime kagit kalem, bebek aksesuarlarimi dizdim hazir olanlari, hazirlamam gerekenleri yazdim. ne cokmus daha eksik yaa. dua et o listeyi paylasmiyorum kiz ahaha.

Hey masallahhhbenim neden o kadar düşük yaa..baslar da.hep riskli cikmistiya testler benim kafama.takiliyor şimdi kilosu neden.oyle diye..normalde takmam.ama..26.4 de 780
Riskli çıkmasıyla alakası yok ben amiyosentezde oldum daha yeni risk grubundan çıktım Amiyosentez,fetal eko,detaylı,şeker testi derken artık çok şükür risk yok dendi he bide arada kanama yaşadığım donemde oldu Senin 2 . Gebelikti sanırım ilk bebeğin kaç kg doğdu Benim 3600 ve 3650 idi o yüzden benim bebek iri yoksa İnan pek dikkatli değilim yemek konusunda doktorun iyi diyorsa takılma artık hızlı kilo alacak bebeğin

Kızlar nasipse bayram dönüşü 1 hafta çalışıp izne ayrılabilirim ama nasipse çalışabildiğim kadarıyla çalışabilmek istiyorum :)
çalışabilirm diyenleri alkışlıyorum gece uykusuzlukarım başladı ofiste ayakta uyuyordum. masamın altında ayaklarımız uzatmak için sehpa var ama bileklerim akşam olunca tanınmayacak hale geliyor:) ben kaçarım kimse tutmasın beni:)

Kızlar nasipse bayram dönüşü 1 hafta çalışıp izne ayrılabilirim ama nasipse çalışabildiğim kadarıyla çalışabilmek istiyorum :)

Bende takvim çıktısı aldım her gün X atıyorum. Askerde gibi gün sayıyorum benim en erken haziran sonu gibi ayrılabilirim ama niyetim temmuz sonu ayrılmak yada 3.haftası

bilgi için teşekkür ederim. bi ara hafifledi diyorum amma sonra tekrar ağrı
allah şifa versin size de . beni de ayırmasın:)

Sirke ve çörekotu miktarı ne kadar nasıl yaptınız?
Diş agrısı mı var Ben bugün onay aldım Resmen izin kagıdı yazdı dr dişimi yapsın diye sende sor dr una diş agrısı çekilmiyor

Oğlum da dr 3500 demisti +300 yanılma payı ile 3850 doğdu..Ama.o.hamileligimde çok düzenli ve sağlıklı beslendim..yediğine.ictigime.cok dikkat ettim bide daha istahliydim..bunda yine zararlı bisey tüketmiyorum ama sağlıklı da.beslenmiyorum acikcasi bide aman aman iştahlı değilim normal yiyorum..Ama haftasına gore düşük kilo da ister istemez takılıyorsun acaba bi sorun mu var diye..gerçi çok hızlı gelişiyorlar dogduklarinda

Bende takvim çıktısı aldım her gün X atıyorum. Askerde gibi gün sayıyorum benim en erken haziran sonu gibi ayrılabilirim ama niyetim temmuz sonu ayrılmak yada 3.haftası
bende sonrasında kullanmak istiyorum bakalım nasip olursa seninde bende 10 gün sonra o zaman

bilgi için teşekkür ederim. bi ara hafifledi diyorum amma sonra tekrar ağrı
allah şifa versin size de . beni de ayırmasın:)

Sirke ve çörekotu miktarı ne kadar nasıl yaptınız?
Bir çay bardağı sirkeye bir yemek kaşığı çörek otu atıp 3 4 dk kaynattım amin Rabbim hepimize de şifa versin dert verip derman aratmasin ama dış agrisida çok ayrı birşey birde unutmusum yazmayı sarmisak ince dilimleyip koydum hep ağrıyan dişe bnmde hala tam geçmedi yara gibi bi ağrı var ama buna çok şükür ins seninde kısa zmn da geçer

bende çalışmayı düşünüyorum ya inşlh aksilik olmaz. bayram 9 gün tatil ya bir enerji toplamış oluruz diye düşünüyorum. birde 15 temmuz var tabi :) yıllık iznimden de kalan var derken temmuz 18-19 gibi çıkarım inşlh diyorum. tabi evdeki hesap çarşıdakine uyarsa

bende sürekli oturuyorum bende de var öle bişi iyi oluyor. gece bende uyanıyorum lavaboya yada sırtüstü yatmayayım diye tetikteyim hep :) bence bunlar rabbimin mucizesi şimdiden kalkıyoruz ki bebiş olunca zorlanmayız diye düşünüyorum :)

bende sonrasında kullanmak istiyorum bakalım nasip olursa seninde bende 10 gün sonra o zaman
benim son adet tarihi 15 kasım. Valla bende sırf 1 maaş daha almak istiyorum çok lazım olucak çünkü. Bizde 4 ay ücretliyi peşin vermiyolar 4 ay sonunda toptan veriyolar. Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…