bende sürekli oturuyorum bende de var öle bişi iyi oluyor. gece bende uyanıyorum lavaboya yada sırtüstü yatmayayım diye tetikteyim hep :) bence bunlar rabbimin mucizesi şimdiden kalkıyoruz ki bebiş olunca zorlanmayız diye düşünüyorum :)
benim son adet tarihi 15 kasım. Valla bende sırf 1 maaş daha almak istiyorum çok lazım olucak çünkü. Bizde 4 ay ücretliyi peşin vermiyolar 4 ay sonunda toptan veriyolar. Allah yardımcımız olsun...
ben şu bayram tatilinde acil durum için ufak bir çanta hazır edeyim diyorum. daha alcakalrım var ama en azından elim boş kalmasın. detaya temmuz ayında gireceğim, çeyizden dantelli çarşafları çıkaracakmış annem hastanede sercekmiş:) çok işimiz var çokkkk:)
benim son adet tarihi 15 kasım. Valla bende sırf 1 maaş daha almak istiyorum çok lazım olucak çünkü. Bizde 4 ay ücretliyi peşin vermiyolar 4 ay sonunda toptan veriyolar. Allah yardımcımız olsun...
bende sıfr bir maaş için çalışacağım inan ki. yoksa ne bu işyerine katlanmak çok zor inan ki. o kadar yol çekip geliyorsun birde binbir naz çekiyorsun.
Bildiğim kadarıyla devletle değil kurumla alakalı. Bnm ablam şuan ücretli izinde ve aylık yatıyo maaşı. Devlette çalışıyo. Ben özel sektördeyim maalesef...
banada öylede gelin çeyizinde çok frenledim onu, bunda çok karışmıyorum:) organizasyoncu arkadaşım var gelip süsleme yapacak biraz hoş olur diye düşünüyorum yine:)
elaide
listeni sormuyorum muhtemelen bayginlik geciririm derim çocuğun hic birseyi yok eminim yok yoktur aksesuarlarini merak.eetmedim degil ama.listeni merak etmiyorum ruh sagligim kaldirmaz
artik herkese sorar oldum oglunuz olsa ismini ne koyardiniz diye millet bikti artik bi isim bulamadiniz diye ben metehan ismine sicak bakiyorum, is arkadaslarim selim koy dediler bilmiyorum son durum ne olcak
elaide
listeni sormuyorum muhtemelen bayginlik geciririm derim çocuğun hic birseyi yok eminim yok yoktur aksesuarlarini merak.eetmedim degil ama.listeni merak etmiyorum ruh sagligim kaldirmaz
bende sıfr bir maaş için çalışacağım inan ki. yoksa ne bu işyerine katlanmak çok zor inan ki. o kadar yol çekip geliyorsun birde binbir naz çekiyorsun.
banada öylede gelin çeyizinde çok frenledim onu, bunda çok karışmıyorum:) organizasyoncu arkadaşım var gelip süsleme yapacak biraz hoş olur diye düşünüyorum yine:)
Yükselen de terazi zaten aylardır sağlık ocağından arıyolar gitmedim.. dr kan tahlili verdi açlık tokluk bakalım dedi yaptırmadım. Omega 3 verdi almadım . Rahat relaxım ya bişey olmaz eskiden omega3 mü varmış allah aşkına diye diye bugünlere geldik çok şükür sizde sakin olun olacağı varsa o oluyo zaten
Ayy inşallah ya ağustosta doğsun eylüle sarkarsa ben perişan benim çocukların okulu var ve 9 eylülde açılacak bu sene okul inşallah ağustosta doğar benim akıllı bıdık anasını zora koymaz
Yükselen de terazi zaten aylardır sağlık ocağından arıyolar gitmedim.. dr kan tahlili verdi açlık tokluk bakalım dedi yaptırmadım. Omega 3 verdi almadım . Rahat relaxım ya bişey olmaz eskiden omega3 mü varmış allah aşkına diye diye bugünlere geldik çok şükür sizde sakin olun olacağı varsa o oluyo zaten
kızlar dün yeni doğum yapan bir abinin kızına sipariş verdik mustela merhaba bebek seti 213 tl yuh bu nedir ya :) içinde bebek şampuanı - losyon-bebek yağı ve kremi var yandık :) sağlık ocağı doktoru bunu önermiş :)
kızlar dün yeni doğum yapan bir abinin kızına sipariş verdik mustela merhaba bebek seti 213 tl yuh bu nedir ya :) içinde bebek şampuanı - losyon-bebek yağı ve kremi var yandık :) sağlık ocağı doktoru bunu önermiş :)
Birsey derdim de neyse arkadaslar dogal.ürünler var vegan bitkisel onlar daha makul fiyatta bu.kimyasal bilesimli sisirdiler mustelayi cocuk.atopik olur ne.bilim alerjiye cok yenik duser iddiam yok ama ne gerek var ya abartmaya bitkisel.alirim sinemist57
buluruz buluruz isim insallah bencede sen.temmuzda dogurursun 39. Hafta bende oyle hissediyorum kendime senin kumrular ne oldu