2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
alıştırma diosun:)

benim son adet tarihi 15 kasım. Valla bende sırf 1 maaş daha almak istiyorum çok lazım olucak çünkü. Bizde 4 ay ücretliyi peşin vermiyolar 4 ay sonunda toptan veriyolar. Allah yardımcımız olsun...
doğru diyon bende alamam sanırım anca rapor bitince toplu alırım devletin yaptığı saçmalık bu insanlar neyle geçincek acaba 4 ay ? neyse sakinim :)

BEnde bayramdan sonra başlıcam o işlere.. annemde pike yaptırmış onu serecekmiş biraz karışı çıkmadım değil komik geliyor bana

benim son adet tarihi 15 kasım. Valla bende sırf 1 maaş daha almak istiyorum çok lazım olucak çünkü. Bizde 4 ay ücretliyi peşin vermiyolar 4 ay sonunda toptan veriyolar. Allah yardımcımız olsun...
bende sıfr bir maaş için çalışacağım inan ki. yoksa ne bu işyerine katlanmak çok zor inan ki. o kadar yol çekip geliyorsun birde binbir naz çekiyorsun.

doğru diyon bende alamam sanırım anca rapor bitince toplu alırım devletin yaptığı saçmalık bu insanlar neyle geçincek acaba 4 ay ? neyse sakinim :)
Bildiğim kadarıyla devletle değil kurumla alakalı. Bnm ablam şuan ücretli izinde ve aylık yatıyo maaşı. Devlette çalışıyo. Ben özel sektördeyim maalesef...

BEnde bayramdan sonra başlıcam o işlere.. annemde pike yaptırmış onu serecekmiş biraz karışı çıkmadım değil komik geliyor bana
banada öylede gelin çeyizinde çok frenledim onu, bunda çok karışmıyorum:) organizasyoncu arkadaşım var gelip süsleme yapacak biraz hoş olur diye düşünüyorum yine:)

Çoğumuz ayni haldeyiz kiz ismi daha cok ve güzel ama.erkek.ismi dar kaliyor bence bulamiyoruz
artik herkese sorar oldum oglunuz olsa ismini ne koyardiniz diye millet bikti artik bi isim bulamadiniz diye ben metehan ismine sicak bakiyorum, is arkadaslarim selim koy dediler bilmiyorum son durum ne olcak

banada öylede gelin çeyizinde çok frenledim onu, bunda çok karışmıyorum:) organizasyoncu arkadaşım var gelip süsleme yapacak biraz hoş olur diye düşünüyorum yine:)
Ay ben hiç bir şekilde frenleyemiyorum kadın dediğim dedik kendi haline bıraktım valla napıyosa yapsın ben canımın derdine düşmüşüm zaten

hahah kiz yok, tirnak makasi, ates olcer, bebe kremi, bebe yagi filannn!
Soyle.soyle hadi bunlar temel ihtiyaçlar ben senden biberon ısıtıcı hijyen ekipmanlari hava nemlendirici vb vb bekliyorum

Aaa unuttum orda boga terazi yengec

Yükselen de terazi zaten aylardır sağlık ocağından arıyolar gitmedim.. dr kan tahlili verdi açlık tokluk bakalım dedi yaptırmadım. Omega 3 verdi almadım . Rahat relaxım ya bişey olmaz eskiden omega3 mü varmış allah aşkına diye diye bugünlere geldik çok şükür sizde sakin olun olacağı varsa o oluyo zaten

Ayy inşallah ya ağustosta doğsun eylüle sarkarsa ben perişan benim çocukların okulu var ve 9 eylülde açılacak bu sene okul inşallah ağustosta doğar benim akıllı bıdık anasını zora koymaz
canim benim doktorumda agustosu bulmaz sen dogurursun dedi

Bakk örnek aradigim anne helal.olsun kiz sana

kızlar dün yeni doğum yapan bir abinin kızına sipariş verdik mustela merhaba bebek seti 213 tl yuh bu nedir ya :) içinde bebek şampuanı - losyon-bebek yağı ve kremi var yandık :) sağlık ocağı doktoru bunu önermiş :)

Birsey derdim de neyse arkadaslar dogal.ürünler var vegan bitkisel onlar daha makul fiyatta bu.kimyasal bilesimli sisirdiler mustelayi cocuk.atopik olur ne.bilim alerjiye cok yenik duser iddiam yok ama ne gerek var ya abartmaya bitkisel.alirim
sinemist57 buluruz buluruz isim insallah bencede sen.temmuzda dogurursun 39. Hafta bende oyle hissediyorum kendime senin kumrular ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…