2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Çok güzel isim Asya bizde Asya koyacağız... büyük kızımız koydu kardeşinin adını ..Asyamm diye gelip gidip seviyor..

Hey masallahhhbenim neden o kadar düşük yaa..baslar da.hep riskli cikmistiya testler benim kafama.takiliyor şimdi kilosu neden.oyle diye..normalde takmam.ama..26.4 de 780
Bizimkiler küçük olacak demek, hadi sen sezeryan da ben normal dogurursam bana kolaylık olacak yalniz 5kg dogan kocaya bunu açıkla aciklayabilirsem
Su agustos annelerindeki basak anneleri alcam icine en relax miskin burcu basicam terazi yengeç sorun kalmicak.misss
Yukselenim terazi, ondan dengesiz duzenliyim.
Ben öyleyim başak burcum ama yükselen terazi beni nasıl rahatlatıyo anlatamam
Aynisi kaynimda da var işte

Bizimkiler küçük olacak demek, hadi sen sezeryan da ben normal dogurursam bana kolaylık olacak yalniz 5kg dogan kocaya bunu açıkla aciklayabilirsem

Yukselenim terazi, ondan dengesiz duzenliyim.

Aynisi kaynimda da var işte
Sen mi dengesiz düzenli ben.o ZAMAN .okumda bogulcam senin en.yaymis halin ben en toplu halim

Kızlar lcwaik,iki de indirim var müslin bezler 15 tl ye düşüyor (85*85 cm) 4-5 tane aldım ben , açıkcası en uygunu ama cok buyuk değil benim mermersahi den bezlerimde var buyuk onlar annem 2 tane daha yapıyor...
Lcwaikiki müslin bezler ilk baslarda biri kucağına almak istedi ay dur omzuna koyayım da kusmasın vs diye bahane üretip bebeğin yuzu değmesin orasına burasına diye
ben daha once almıştım 2 li guzel kullanışlı baya

artik herkese sorar oldum oglunuz olsa ismini ne koyardiniz diye millet bikti artik bi isim bulamadiniz diye ben metehan ismine sicak bakiyorum, is arkadaslarim selim koy dediler bilmiyorum son durum ne olcak
Benim.oglan da henüz isimsizz..eşim ateş ismin de diretiyor..öyle isim mi okur diye baskı yapıyorum halaben sırf oğluma uyum sağlasın diye poyraz diyorum başka isim gelmiyor çünkü aklıma...biz böyle netlestirmedikce oğlum da diyor ki anne karninda çıkana kadar ateş çıktıktan sonra poyraz olsun diyorikimizinde gönlünü alıyor kendince

ay canim ya benim kuslari unutmamissin gecen hafta işten geldim balkondaki ciceklerimi suluyordum karşı binadaki komsu beni gorunce hemen cama cikti, kuslari karga kovalamis meğerse hayvanciklar o yuzden bi daha gelememisler bende biz mi bisey yaptik diye dusunuyordum. Yumurtalarina dokunmadim belki gelirler diye ama gelen giden yok cope aticam artik

Senin oğlan tam cakal, ilerde gönül almayi bilen kizlarin gozdesi olacak gibi.
İki isim de fazla bagimsiz benim için, bir bencil oldum son zamanlarda ki sorma. Ucar gider o isimlerle oğlan.

onlar önce sebamed almışlar alerji yaptı dediler. ben daha karar veremedim ne alcağıma daha var diyip erteliyorum :)

Amin canım çok saol. Yaramaz değil dimi bebek

Şuan 8-9 aylık henüz yaramazlığı belli olmaz ama biraz huysuz bir bebek açıkçası.

Merhaba canlar. Bizim ismimiz hazır zaten esim daha biz evlenmeden bile oglumuz olursa bu ismi istiyordu. Hastane cikisimizda geldi. Sizce nasillar

Çok güzel.
Ertuğrul ismini beğenirim

Kategorilerine bayıldım
İsimlerin hikayeleri çok önemli, ben de çok dinlerim annemden kendi hikayemi.

İşte benim araştırdığım set.
Namıssızı 3-4 aydır takip ediyorum indirime felan da girmiyor

Senin oğlan tam cakal, ilerde gönül almayi bilen kizlarin gozdesi olacak gibi.
İki isim de fazla bagimsiz benim için, bir bencil oldum son zamanlarda ki sorma. Ucar gider o isimlerle oğlan.
Yok kız oğlumun adı rüzgar hicde uçmuyor hafif yel gibi olan rüzgarlardan belki buda öyle olur

9
bunun indirime girmiş hali bile pahalı olur hahah :)

I ikuayko senin set geri.gelmis iki paket yapıştırdım Allah razi.olsun vallahi.oneriyorlar.fiyati.super
Kizlar dogal icerik ve inanılmaz fiyat bence alin ben.gelsin.diye bekliyordum.gelmis

poyraz da guzel isim, boyle zengin karizmatik esprili yakisikli erkek ismi gibi cagrisim yapiyor. Ateş ismi ise ateist ismi gibi bisey negatif cagrisim yapti bana.

Alışveriş derdim yok benim kızımın zeynebimin ilk eşyalarını hiç vermemistim ikinci bebgimde kız olunca ilkten kalanlar yeterde artar bile kızımın anasınıfı törenine gelen anneanne ve babaanne sayesinde doğum çantamıda zorla hazirlattılar ama zamanında gelsin bebişler inşallah kızımada inci ismini istiyorum zeynepte şimdiden inci boncuk diye seviyor ama netleşmedi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…