2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba bu durumu yasiyanlar oldu mu acaba hamileligin ilk haftalarında yapışkan saydam akinti olan olduysa kaçıncı haftada oldu ilk

Bu söylediklerini birebir eşim söylüyor bana. Bende üzüm üzüme baka baka kararır hesabı rahatım. Bakalım sonumuz ne olacak. Eşim bir günde Hallederiz diyor daha bir şeyi yok çocuğun ve ben bu ayda yanıyorum sonraki aylarda nasıl çıkıp alıcaz hiç bilmiyorum. Allahım kocam kadar rahat olmak istemiyorum ama rahatımda al bilmiyorum iyice beynim yanıyor bu ara imdatttttttttt :)))

onlar önce sebamed almışlar alerji yaptı dediler. ben daha karar veremedim ne alcağıma daha var diyip erteliyorum :)

Sebamed ilk kızımda konak oluşumunu artırmıştı, alerjiktir hala zaten. o yuzden bu defa mustela konak olusumunu önlyici köpük sampuan aldım .
Sebamed iyi gelebilir ama bence içeriği temiz ürünlere bakın derim

Kokulari hem yok gibi hem var gibi. Parfüm degil de icindeki bitkilerden bir değişikler. Bir set denenebilir bence, fiyati kiyilamayacak duzeyde degil. Sampuanini denemedim henuz kendimde.

Basmali olmasi iyi, cocugu bir elle tutarken digeriyle direkt alabileceğiz.

elaide burts bees baksana bebe yağı olarak, sizin orda insani fiyattadir belki
14 euro diyo canim. carpi 6, yani 84 tl. turkiye de ne fiyati? ozelligi ne bu yagin?

bu arada benim markam zwitsal olacak. hollanda nin en cok sevilen en cok kullanilan en guzel kokan en harika bebe bakim urunleri markasi:)) onun fiyati 4 euro, carpi 6 yani 24 tl.

hastane çantasının malzemeleri hazır ama çanta yok ortada hahaha :) küçük valize koycam ben . bebek bakım çantası almam lazım sonrası içinde . bire eşyaları yıkanması gerek onun içinde deterjanına karar veremedim poff nolcak bu kararsızlığım :)

Asgari ucreti sizde de 2k dan alsak 14 birim çok iyi bence.
O kadar temiz icerikteymis ki cocugun eline degdi ve ağzına götürdü, nema problema diyolla.

150lira civari burda

Son düzenleme:
güzel mi gerçekten :s

Alt acma hangisini aldın?
Ben sifonyerini (malm) alıp ustunu alt acma yapacagim.

Boğa Burcu kadar üşengeç relax burç tanımıyorum salın beni bakın noluyor
Yok cnm bn de boğa burcuyum ama herşey planlı olmalı yoksa moralim bozuluyor modum düşüyor hemen doğuma 2 ay var ama herşeyleri tmm :) her konusa böyleyim rahatıma düşkün ama hic relax dglm :)

koku güzel değil derken kokusuz mu yoksa kötümü kokuyor :) ya biri önercek illa öle almak istiyorum :)
Ya Efelihayat ninkiler de gelsin, o fikrini söylesin. İlk basta kokusuz sandim, (kendime kullandim bu arada alerji vs denemek için) ama kokusuz degil, tenimde kokusu da kalmıyor ama bir şey kokuyor.

Kız olacağı varsa olur mu önce üstüne düşeni yapio sonra tevekkül edicen rahat olmak iyidir tabi ama ben hiç rahat olamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…