Yükselen de terazi zaten aylardır sağlık ocağından arıyolar gitmedim.. dr kan tahlili verdi açlık tokluk bakalım dedi yaptırmadım. Omega 3 verdi almadım . Rahat relaxım ya bişey olmaz eskiden omega3 mü varmış allah aşkına diye diye bugünlere geldik çok şükür sizde sakin olun olacağı varsa o oluyo zaten
Bu söylediklerini birebir eşim söylüyor bana. Bende üzüm üzüme baka baka kararır hesabı rahatım. Bakalım sonumuz ne olacak. Eşim bir günde Hallederiz diyor daha bir şeyi yok çocuğun ve ben bu ayda yanıyorum sonraki aylarda nasıl çıkıp alıcaz hiç bilmiyorum. Allahım kocam kadar rahat olmak istemiyorum ama rahatımda al bilmiyorum iyice beynim yanıyor bu ara imdatttttttttt :)))
Sebamed ilk kızımda konak oluşumunu artırmıştı, alerjiktir hala zaten. o yuzden bu defa mustela konak olusumunu önlyici köpük sampuan aldım .
Sebamed iyi gelebilir ama bence içeriği temiz ürünlere bakın derim
Iikuayko
senin set geri.gelmis iki paket yapıştırdım Allah razi.olsun vallahi.oneriyorlar.fiyati.super
Kizlar dogal icerik ve inanılmaz fiyat bence alin ben.gelsin.diye bekliyordum.gelmis
Kokulari hem yok gibi hem var gibi. Parfüm degil de icindeki bitkilerden bir değişikler. Bir set denenebilir bence, fiyati kiyilamayacak duzeyde degil. Sampuanini denemedim henuz kendimde.
Basmali olmasi iyi, cocugu bir elle tutarken digeriyle direkt alabileceğiz.
14 euro diyo canim. carpi 6, yani 84 tl. turkiye de ne fiyati? ozelligi ne bu yagin?
bu arada benim markam zwitsal olacak. hollanda nin en cok sevilen en cok kullanilan en guzel kokan en harika bebe bakim urunleri markasi:)) onun fiyati 4 euro, carpi 6 yani 24 tl.
hastane çantasının malzemeleri hazır ama çanta yok ortada hahaha :) küçük valize koycam ben . bebek bakım çantası almam lazım sonrası içinde . bire eşyaları yıkanması gerek onun içinde deterjanına karar veremedim poff nolcak bu kararsızlığım :)
Bayram tatilinde tam 30aftalık oluyor bebek bende o tatilde hazırlayacağım çantamlarımızı (kişilik anne bebek abla baba )
Bugun ikea dan aldığım çekmeceli alt açma masası ve mama sandalyesi geldi :))) Yavaş yavaş hazırlarım...
14 euro diyo canim. carpi 6, yani 84 tl. turkiye de ne fiyati? ozelligi ne bu yagin?
bu arada benim markam zwitsal olacak. hollanda nin en cok sevilen en cok kullanilan en guzel kokan en harika bebe bakim urunleri markasi:)) onun fiyati 4 euro, carpi 6 yani 24 tl.
Asgari ucreti sizde de 2k dan alsak 14 birim çok iyi bence.
O kadar temiz icerikteymis ki cocugun eline degdi ve ağzına götürdü, nema problema diyolla.
Kokulari hem yok gibi hem var gibi. Parfüm degil de icindeki bitkilerden bir değişikler. Bir set denenebilir bence, fiyati kiyilamayacak duzeyde degil. Sampuanini denemedim henuz kendimde.
Basmali olmasi iyi, cocugu bir elle tutarken digeriyle direkt alabileceğiz.
Bayram tatilinde tam 30aftalık oluyor bebek bende o tatilde hazırlayacağım çantamlarımızı (kişilik anne bebek abla baba )
Bugun ikea dan aldığım çekmeceli alt açma masası ve mama sandalyesi geldi :))) Yavaş yavaş hazırlarım...
Yok cnm bn de boğa burcuyum ama herşey planlı olmalı yoksa moralim bozuluyor modum düşüyor hemen doğuma 2 ay var ama herşeyleri tmm :) her konusa böyleyim rahatıma düşkün ama hic relax dglm :)
Ya Efelihayat
ninkiler de gelsin, o fikrini söylesin. İlk basta kokusuz sandim, (kendime kullandim bu arada alerji vs denemek için) ama kokusuz degil, tenimde kokusu da kalmıyor ama bir şey kokuyor.
Ya Efelihayat
ninkiler de gelsin, o fikrini söylesin. İlk basta kokusuz sandim, (kendime kullandim bu arada alerji vs denemek için) ama kokusuz degil, tenimde kokusu da kalmıyor ama bir şey kokuyor.
Yükselen de terazi zaten aylardır sağlık ocağından arıyolar gitmedim.. dr kan tahlili verdi açlık tokluk bakalım dedi yaptırmadım. Omega 3 verdi almadım . Rahat relaxım ya bişey olmaz eskiden omega3 mü varmış allah aşkına diye diye bugünlere geldik çok şükür sizde sakin olun olacağı varsa o oluyo zaten