Kokulari hem yok gibi hem var gibi. Parfüm degil de icindeki bitkilerden bir değişikler. Bir set denenebilir bence, fiyati kiyilamayacak duzeyde degil. Sampuanini denemedim henuz kendimde.
Basmali olmasi iyi, cocugu bir elle tutarken digeriyle direkt alabileceğiz.
Basmalılar çok pratik olmuyor ya, çünkü ona da iki el lazım, biri basacak diğeri şampuanı alacak, çocuğun kafasına direkt sıkılmıyor zaten fizik kurallarından ötürü
Normalleri daha pratik.
Allah seni iyi etsin haklisin valla normalde de rahat dglm ama şimdide ödüm kopuyor erken gelirler diye birde yardim edenimde yok o yüzden herşeyi planlıyorum sorun çıkmasın diye
Asgari ucreti sizde de 2k dan alsak 14 birim çok iyi bence.
O kadar temiz icerikteymis ki cocugun eline degdi ve ağzına götürdü, nema problema diyolla.
asgari su anda (google amcaya sordum) 1600 mus canim.
14u pahali bulmadim, ama dedigim gibi zwitsal asigiyim. biz zwitsalla buyuduk, simdi yegenlerimde zwitsal ile buyuyo, insallah benim minnakta:) baska markalara bakmadim bile o yuzden tatlim hic.
Oğlum da dr 3500 demisti +300 yanılma payı ile 3850 doğdu..Ama.o.hamileligimde çok düzenli ve sağlıklı beslendim..yediğine.ictigime.cok dikkat ettim bide daha istahliydim..bunda yine zararlı bisey tüketmiyorum ama sağlıklı da.beslenmiyorum acikcasi bide aman aman iştahlı değilim normal yiyorum..Ama haftasına gore düşük kilo da ister istemez takılıyorsun acaba bi sorun mu var diye..gerçi çok hızlı gelişiyorlar dogduklarinda
hastane çantasının malzemeleri hazır ama çanta yok ortada hahaha :) küçük valize koycam ben . bebek bakım çantası almam lazım sonrası içinde . bire eşyaları yıkanması gerek onun içinde deterjanına karar veremedim poff nolcak bu kararsızlığım :)
Hanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba
Sağlık ocağına hiç gitmedim gebelikte. Kocamdan çok arıyorlardı , bugün bi gideyim artık dedim hem doktorun da istemiş olduğu bazı tahliller vardı onları yaptırdım. Sonuçları Cuma alıcam. Gitmişken kaçırırlar mı beni, bir doz tetanozu vurdular hemen tabi. Kol ağrısı filan konuşuluyordu ama bende bir şey yok şu ana kadar.
Oğlumda bu haftalarda nasıldı hatırlamıyorum onu..Ama geçen bi yazıya denk geldim 4 kilo doğan bir bebek 3 kilosunu son 3 ayda alıyormuş.3 kilo doğan bebekte 2 kilosunu son 3 ayda alıyormuş.. bundan sonra dikkat etmek gerekiyor biraz..bide benim geç döllenme bi hafta kadar.oglumda öyle gec dollenmeydi
Hanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba
elaide
basaklik zor anacimm kucuk bir canta diye başlayıp herseyi yikamaya utulemeye baslarim diye korkuyorum ama cok degil bayramdan sonra baslicam dolabini yerlestirmeye o ara cantayi da hallederim diye planladim bakalm
asgari su anda (google amcaya sordum) 1600 mus canim.
14u pahali bulmadim, ama dedigim gibi zwitsal asigiyim. biz zwitsalla buyuduk, simdi yegenlerimde zwitsal ile buyuyo, insallah benim minnakta:) baska markalara bakmadim bile o yuzden tatlim hic.
elaide
listeni sormuyorum muhtemelen bayginlik geciririm derim çocuğun hic birseyi yok eminim yok yoktur aksesuarlarini merak.eetmedim degil ama.listeni merak etmiyorum ruh sagligim kaldirmaz