2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Basmalılar çok pratik olmuyor ya, çünkü ona da iki el lazım, biri basacak diğeri şampuanı alacak, çocuğun kafasına direkt sıkılmıyor zaten fizik kurallarından ötürü
Normalleri daha pratik.

Kızım sende iki tane var, iç organlarin bile rahat degildir su anda çok normal
Allah seni iyi etsin haklisin valla normalde de rahat dglm ama şimdide ödüm kopuyor erken gelirler diye birde yardim edenimde yok o yüzden herşeyi planlıyorum sorun çıkmasın diye

Asgari ucreti sizde de 2k dan alsak 14 birim çok iyi bence.
O kadar temiz icerikteymis ki cocugun eline degdi ve ağzına götürdü, nema problema diyolla.

150lira civari burda
asgari su anda (google amcaya sordum) 1600 mus canim.

14u pahali bulmadim, ama dedigim gibi zwitsal asigiyim. biz zwitsalla buyuduk, simdi yegenlerimde zwitsal ile buyuyo, insallah benim minnakta:) baska markalara bakmadim bile o yuzden tatlim hic.

Gayet güzel doğmuş maşallah bu bebeğinde çok düşük olmayacak bence sağlıklı olsunda dediğin gibi doğunca kilo alımı çok oluyor.

Bende de tam tersi çanta hazır ama içinde hiçbir şey yok :) yavaştan düzenlemek lazım ne olur ne olmaz..bayramdan sonra yaparım artık.

Sağlık ocağına hiç gitmedim gebelikte. Kocamdan çok arıyorlardı , bugün bi gideyim artık dedim hem doktorun da istemiş olduğu bazı tahliller vardı onları yaptırdım. Sonuçları Cuma alıcam. Gitmişken kaçırırlar mı beni, bir doz tetanozu vurdular hemen tabi. Kol ağrısı filan konuşuluyordu ama bende bir şey yok şu ana kadar.

Gayet güzel doğmuş maşallah bu bebeğinde çok düşük olmayacak bence sağlıklı olsunda dediğin gibi doğunca kilo alımı çok oluyor.
Oğlumda bu haftalarda nasıldı hatırlamıyorum onu..Ama geçen bi yazıya denk geldim 4 kilo doğan bir bebek 3 kilosunu son 3 ayda alıyormuş.3 kilo doğan bebekte 2 kilosunu son 3 ayda alıyormuş.. bundan sonra dikkat etmek gerekiyor biraz..bide benim geç döllenme bi hafta kadar.oglumda öyle gec dollenmeydi

Hanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba
Kiz masallah mAsallah bu hiz uuuuu saglikla.giysin insallah

Su agustos annelerindeki basak anneleri alcam icine en relax miskin burcu basicam terazi yengeç sorun kalmicak.misss

Heh o zaman tam cinnet geciririm ben

elaide basaklik zor anacimm kucuk bir canta diye başlayıp herseyi yikamaya utulemeye baslarim diye korkuyorum ama cok degil bayramdan sonra baslicam dolabini yerlestirmeye o ara cantayi da hallederim diye planladim bakalm

asgari su anda (google amcaya sordum) 1600 mus canim.

14u pahali bulmadim, ama dedigim gibi zwitsal asigiyim. biz zwitsalla buyuduk, simdi yegenlerimde zwitsal ile buyuyo, insallah benim minnakta:) baska markalara bakmadim bile o yuzden tatlim hic.
Yurtdışında hem seçenek fazla hem fiyatlar daha insani. Ek vergisini sevdiğim canım ülkem.

Abim de senin gibi Hollanda sinirina yakin Almanya'da, hani ona aldirsam kargo vs yine masraf.
Hanimlar şimdi size bakinca benim hersey hazir sayilirr. Birtek besigim gelecek ve hastane cantasi hazirlancak ama herseyi yikandi utulendi yerlestirildi. Ben mi cok aceleciyim ki acaba
Degilsin annem, istedigim insan profili sensin gel bi sariliyim
Efelihayat gör de feyz al.

Su boya hayirlisiyla bir bitseydi de ben de baslasaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…