Canım benim de ağrım oluyor böyle önden gibi. Yattığımda kalkarken falan oluyor. Doktoruna danıştın mı ne dedi? Okudum ama kaçırmış olabilirim.Günaydın kızlar bisey sorucam benm vajinada ağrı oluyor özellikle gece yatınca bugün randevum var sorucam doktra ama benm gbi olan varmı acba çok taktim kafama Allah korusun erkn doğum riski geldi aklıma
Görünüş çok hoş canım. Fiyatlar ortalama bu civarlarda sanırım.Gunaydınn kızlarrr
İyisinizdir insallahhh
Kapi susu beğendım dun,130 tl dediler ya
Kararsızım ,daha uygun bisey mi baksam?
Çok güzeller. Çikolataların tadına baktın mı? Güzel mi? Ben de görüyorum fiyatlar makul ama çikolata tadı kötü gelir kalitesiz olur diye korkuyorum.Merhaba canlar. Bizim ismimiz hazır zaten esim daha biz evlenmeden bile oglumuz olursa bu ismi istiyordu. Hastane cikisimizda geldi. Sizce nasillar
Yaaa süper,, ben de çok ağlamıştım. Başka aklında olan filmler olursa paylaş mutlakatutkuu85 bir animasyonsever olarak izledim. miyazaki'nin izlemediğim filmi yok, keza cocuklarıma da izletmeden once ince eleyip sık dokudum, cok da ovunurum izledikleri ve okuduklarıyla. haklısın tutkucugum, cok aglamıstım izlerken. keza; mary and max ve up! asıl asıl song of the sea!
Efelihayat kdv'yi toparlayacagım bugun, isim hafifken uzun uzadıya analatırım bir gun, haksızlık etmeyeyim isimlerine canım.
Ben prima premium aldım canım. Molfix iyi mi araştırmadım hiç?Gittigidiyor 'dan 2 numarayı molfix 232 afet 100 liraya aldım cnm şuan gene aynı olabilir bak istersen çok olmadı alali
Benim beklenen doğum 28 ağustos gibi Sezeryan olduğu için doktor 15-20 ağustos arası alırız dedi. Erken mi acaba? Son adetimi tam net bilmiyorum. Erken alınsın da istemiyorum aslında ama.Dün dr sordum ne durumda erken doğum riski varmı diye herşey yolunda merak etme sudanlık bi problem yok dedi..Bende temmuz başı başlıycam artik yavaştan yıka ütüle yerleştir işine.. ağustos.15.16 dogum nasipse..oncesi bayram.bisey yapamam.zaten temmuz sonu bitirmem lazım herşeyi..oğlum da okula başlayacak onunda eksiklerini bitirmem.lazim doğumdan önce..dogum.sonrasi zor olur.cunku..sezeryan.olacagi için hemen toparlayamam.kendimi
benımde 28+4 1010 normale gore dusuk ama doktor normal gordu canım kalbını bozma hepsı bır kıloda olacak dıye bırsey yok bende az takdım ama dıyorum zaten cocuk alacagını alır bız ne yapsakta. Bı hafta gerıden gelıyor zaten. Ama takmıyorum doktor normal dıyorHey masallahhhbenim neden o kadar düşük yaa..baslar da.hep riskli cikmistiya testler benim kafama.takiliyor şimdi kilosu neden.oyle diye..normalde takmam.ama..26.4 de 780
hahah..aynen oyle valla! bizim yatak odamiz ayin 12sinde gelecek, ozamana kadar duvar dezayninda bir karara varmis olmam lazim. hatta ve hatta karar verdim sanirim. duvara acik mavi, gri ve siyah renklerden olusan yildizlar yapistirmayi dusunuyorum. ust tarafa buyuk yildizlar, asagilara dogru kuculen yildizlar. ama tuvarim tirtilli, yapistirinca tuhaf durur mu yildizlar acaba. ben kocayi delirtcem bu gidisle ehehe!elaide basaklik zor anacimm kucuk bir canta diye başlayıp herseyi yikamaya utulemeye baslarim diye korkuyorum ama cok degil bayramdan sonra baslicam dolabini yerlestirmeye o ara cantayi da hallederim diye planladim bakalm
uluslar arasi kargolarin maaliyeti neden yuksek, cozemiyorum. bi asos herseyi avrupanin her yerine nasil bedava postaliyo da ben turkiye den bisey getirtsem 80 euro oduyorum. aklim almiyor.Yurtdışında hem seçenek fazla hem fiyatlar daha insani. Ek vergisini sevdiğim canım ülkem.
Abim de senin gibi Hollanda sinirina yakin Almanya'da, hani ona aldirsam kargo vs yine masraf.
ekliicem listeyi gorsun oDeli gibi merak ediyordu
Yurtdışında hem seçenek fazla hem fiyatlar daha insani. Ek vergisini sevdiğim canım ülkem.
Abim de senin gibi Hollanda sinirina yakin Almanya'da, hani ona aldirsam kargo vs yine masraf.
Degilsin annem, istedigim insan profili sensin gel bi sariliyim❤
Efelihayat gör de feyz al.
Su boya hayirlisiyla bir bitseydi de ben de baslasaydim.
Sen yine benden daha iyi aışveriş yaptın:) bende ne beşik ne bebek arabası var daha:) alacağız dediler keyiflerini bekliyoruz.Rabbim aklıma mukayyet ol amin cok aminazınlıkta kaldik relax.grup biz
Bende buyuk esyalar tamam kucukler yok ya. Suan hastaneye goturmek ıcın hıcbırsey yokSen yine benden daha iyi aışveriş yaptın:) bende ne beşik ne bebek arabası var daha:) alacağız dediler keyiflerini bekliyoruz.
Bana yasak degildi ama yine de unuttukk o isleri bacimkızlar ben birşey merak ediyorum. doktorum en başından riskli olduğum için yasaklamıştı. cinsel birliktelik yasak mı bu haftalar?
Canım benimde başlar da yasaktı. Şimdiler de doktor yasak değil ama dikkatli olmakta fayda var dedi. Çok sık kontrolsüz olmamak kaydıyla serbest şuan. Valla bana kalsa hiç aklıma bile gelmiyor amakızlar ben birşey merak ediyorum. doktorum en başından riskli olduğum için yasaklamıştı. cinsel birliktelik yasak mı bu haftalar?
Benim yeğenlerim isimleri Bulut ve Rüzgar. 2side isimlerinin hakkını veriyor.Benim.oglan da henüz isimsizz..eşim ateş ismin de diretiyor..öyle isim mi okur diye baskı yapıyorum halaben sırf oğluma uyum sağlasın diye poyraz diyorum başka isim gelmiyor çünkü aklıma...biz böyle netlestirmedikce oğlum da diyor ki anne karninda çıkana kadar ateş çıktıktan sonra poyraz olsun diyor ikimizinde gönlünü alıyor kendince
en başta beri risk yoktu yasak dememişti, 32 den sonra yasaklayacakmış ama erken doğum riskine karşılık.kızlar ben birşey merak ediyorum. doktorum en başından riskli olduğum için yasaklamıştı. cinsel birliktelik yasak mı bu haftalar?
cnm 1 paket alman yeterli. 50li 1 beden 1 paket yeterli cnm. cabuk kuculuyor.Yeni doğan bebek bezi kaç adet yeterli olur sizce? Birer paket 1-2 numara aldım. 90 lık
doktora hep eşile gidiyoruz onun yanında sorarım sonra yasak değil der. aksine birdeen başta beri risk yoktu yasak dememişti, 32 den sonra yasaklayacakmış ama erken doğum riskine karşılık.
sen kendi doktorunla görüş canım mesela milletin ki başta yasaklar bizimki sonda yasaklıyor, buda kişiye göre işte.
Ben hakiki zeytinyağı ve Hataydan üni. Arkadsmn ailesinin yaptığı defne, zeytinyağı ve bittim sabunu kullanmayı dusunyrm. Pişik icinde yine zeytinyağı ve mersinden kantaron yağı getirticm karistrcm missasgari su anda (google amcaya sordum) 1600 mus canim.
14u pahali bulmadim, ama dedigim gibi zwitsal asigiyim. biz zwitsalla buyuduk, simdi yegenlerimde zwitsal ile buyuyo, insallah benim minnakta:) baska markalara bakmadim bile o yuzden tatlim hic.
haaa o mesele:) telefon no varsa msj at:)doktora hep eşile gidiyoruz onun yanında sorarım sonra yasak değil der. aksine birdeafroditi nin dediği gibi desteklerse kendi başımı yakarım iye susuyorum :)
ben isimi kolaylastirmaktan yanayim, adamlar hazir mis gibi yapiyo iste ne ugrascam haha.Ben hakiki zeytinyağı ve Hataydan üni. Arkadsmn ailesinin yaptığı defne, zeytinyağı ve bittim sabunu kullanmayı dusunyrm. Pişik icinde yine zeytinyağı ve mersinden kantaron yağı getirticm karistrcm misstavsiye ederim.
erken dogum riskin veya baska bi riskin yok ise neden yasak olsun ki? ben sormadim doktoruma, cevabi nasilsa ‘yasak filan yok, vucudunu dinle, kendini dinle. ne rahat ettiriyosa onu yap’ diicektir.kızlar ben birşey merak ediyorum. doktorum en başından riskli olduğum için yasaklamıştı. cinsel birliktelik yasak mı bu haftalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?