2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hayatta takmam onlari. bebekler son trimesteri (4.cu) dis dunyada tamamlarlar. o son 3 aylik donemde hala annesi ile kendisini bir sanirlar..o nedenle de annenin kucagindan inmek istemezler. bu dunyaya guvenlerini artiran ve anne bebek arasindaki bagi guclendiren onemli bir donemdir..o nedenle ben yeni dogana uygun kanguru aldim. sezeryanim iyilessin direk baglar evde rahat ederim.

Hurmayı duymuştum hatta ben yiyodum arkadaşım dedi şimdi yeme doğuma yakın başla diye inşallah denicem onu. Fatma Ana eli otunu hiç duymadım aktardan kurusunu mu alicaz onuda yapayım mutlaka sağol canım bu Arda Allah razı olsun inşallah bu defa da kolaylıkla olur doğumun

Bende senin gibi dusunuyorum bi makale de okumustum bu konuda

benim bildigim icilmoyo
sadece o ot buyudukce rahim rahatliyo dogum kolaylasiyo

Efelihayat sagdaki, daha az renkli daha sakin sanki!

ay kizlar fatma ana eli otu dediniz, iki dk da netten hollanda da bile buldum eehehe. 'the soennah shop' sagolsun ahahah! gozunu sevdigimin muslumanlari. zemzemde varmis bi sise de zemzem siparis verdim bebegime ilk olarak ondan verecegim bir iki damla Allahin izniyle.

Buna o kadar sevindim ki anlatamam haftasonu hemen gidip alıyım bayramda yazlığa gidicez bende nerden uygun fiyata alıcam diye düşünüp duruyodum valla sağolasın

Selamlar hanimlar kontrolumuz iyi gecti masallah subhanalla.... 1305 kg 39 cm boyumuzmus 28+5 siniz dedi... Seker yuklemeyi ozelde kendi doktoruma yaptirdim bugun karpuzlu bi icecek ictirdiler fanta gbi cok guzeldi jorktugum gbi olmadi sonuclari aldim simdi degerlerim iyiymis suanda kebapcidayiz

Gözün aydın cnm maşallah minigede

Kiz bu tarz tablo bakıyorum besik.üstüne aklinda olsun.gözün çarparsa biryerlerde
Ben pek bakmıyorum alisverise bu ara, ana seyleri daha tamamlamadim fakirim bu ara

Solu secen de bir ben çıktım.

Besik ustune bir sey asmayacagim; dusebilir. Alt değiştirmenin oraya siyah beyazli bisiler olabilir, bu zeka kartlari var bende onlari olabilir. Zaten ilk basta gormuyormus ki bir sey velet.

Ohhh sifa olsun masallah bebise geçmiş olsun

Biz de şeker sonuçlarını aldık, gayet iyi çıktı.
Muza devam edeyim bari

Ben de kanguru ve sling bakıyorum da henüz araştırıyorum.
Sen ne aldın canım?

KıZlar sizce hangisi daha güzel

Sağdaki bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…