2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Essegin aklina.karpuz kabugu dusurdun.düşer mi kiz

Hatun bizden hızlı çıktı maşallah.
Bizim ailede kimse zemzem ile ilgili atağa geçmedi henüz. Bebeği bilmem ama belki doğumdan önce aklıma gelirse ben içerim zemzem

Hahaha kız bizim anneler benziyor mu ne annemde “bi zayıf kız vardı bizim greyfurt gibi Dicem ama eski hali gibi diyim hadi” dedi ben kaldım böyle

Ayy kahkaha attım yaa annem gömüyor çok komiksin yaa.. Valla Şişicez anacım şiştiğimiz gibi de inicez takılmamak en iyisi sağlıklı olalım yeter ki elalemin ağzı zaten laf arıyor konuşmaya carcar

Hahaha kız bizim anneler benziyor mu ne annemde “bi zayıf kız vardı bizim greyfurt gibi Dicem ama eski hali gibi diyim hadi” dedi ben kaldım böyle
Ya kadın mint yesili ordugum zirha bundan olsa olsa tuvalet paspasi olur dedi ya. 70 liralik ip var orda ben 70 liraya paspas almam dedim.

Anne degil kayinvalide, hatta kaynana

Canım o Fatma ana eli otunu geçen komşu teyzemiz bahsetti bana.. hatta gösterdi bile çok mucizevi bişey gerçekten. Anlattığına göre tam açılma olduktan sonra rahimde açılıyormuş ve hep yakınlara yapmış telefon etmişler Doğum oldu diye.. bana da dedi giderken Doğuma haber ver ben okumaya başlarım dedi sağolsun.

Ohh sefan olsun hadi hep güzel haberlerle inşallah..

Bende emzik askısı sipariş verdim bide bu bebek bakım örtüsü yorumları güzeldi deneyelim görelim

Eklentiler

• 762159CE-4C4B-4DB6-9BA4-AD4AC4791FA1.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 54F6CAB1-179C-482B-B7F5-63170552E494.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 48
Yeni bir bilgi öğrendim kızlar sizinle de paylaşayım. 32 haftadan sonra 5 hafta çalışabilir raporunu alınca o 5 haftalık süreçte istediğiniz zaman çalışamaz raporu alıp çıkabilirmişiz. Benim hedef 16 Temmuzda ayrılmak kısmet olursa o da 35+3 falan oluyor. 15 temmuz pazartesi öncesi zaten cumartesi pazar boşuna 3 gün gitmesin diye salı günü ayrılıcam inşallah.

Ya kadın mint yesili ordugum zirha bundan olsa olsa tuvalet paspasi olur dedi ya. 70 liralik ip var orda ben 70 liraya paspas almam dedim.

Anne degil kayinvalide, hatta kaynana
. Ayy.. Çok tatlı anneleriniz.. El emeği o yaa kışın çok yaricak işine bak gör ter basacak bebeyi

Doğumu çok kolaylaştıran bir de böğürtlen yaprağı çayı (raspberry leaf tea) var, Fatma ana otu ile aynı şey değil sanırım, değil mi?

Nasil icicez canim neymis bu hurmayi duydum da bunu duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…