2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende emzik askısı sipariş verdim bide bu bebek bakım örtüsü yorumları güzeldi deneyelim görelim
Ortu uyguna almissin canim.bisey dicem.askiyi kaca aldin.duvara vurma.kafani ben aliexpressten aldim da

okunmasıda mı gerekiyormuş. ne okuncakmış tam öğrenseydin canım yapalım bizde tabi normal olurda inşallah :)

benim hedefte öyle canım inşallah olur dayanabilirimde :)

okunmasıda mı gerekiyormuş. ne okuncakmış tam öğrenseydin canım yapalım bizde tabi normal olurda inşallah :)
Evet duası var onun. İnternette yazıyor. Ben de anneme söyledim o yapacak. Birine yaptırmanız daha mantıklı. Ben bi de bir yerde o sudan yudum alıyorsun diye okumuştum. Hastaneye götürmek zorunda değilsiniz tabi. Sizin adınıza başka biri de yapabilir.

bir tek ölü gibi uyuyan ben miyim ya :) bıraksalar sanırım 24 saat kesintisiz uyurum.
Ayy ne güzellll :) oğluşumuz gece 12 buçukta bir başlıyor oynamaya 2 ye kadar durmuyor. Ve bende zaten göbeğimde uyuyamıyorum. Birde kımıl kımıl olunca hiçten dalamiyorum. Deli gibi uykum oluyor ama malesef. Eşimin eli karnımda öyle uyuyor. Yahu diyorum o vururken nasıl uyuyor bu adam bilmem :))

şimdi o otu 1 tane aldık götürdük ne zaman suya koyulcak doğuma girince mi öncesinde mi :S birde bir yudum mu içilcek

Gündüz sinirlerim bozulmuyor. Uykusuzluk etkilemiyorda gece uyuyamayınca moralim bozuluyor. Ne güzel çözümler bulmuşsun :)

şimdi o otu 1 tane aldık götürdük ne zaman suya koyulcak doğuma girince mi öncesinde mi :S birde bir yudum mu içilcek
Biz şöyle yapıyoruz. sancılar düzenli başlayınca yada öncesinde nişan gelince yani doğum sürecine girince suya koyuyoruz. Dua falan okuyor kuzenim ama bende bilmiyorum ne okuyo. Zaten hemen pat diye açıkmıyo aşırı kuru ağaç gibi bi şey saatler sonra açılıyor

Otu aldık. Sancılar başladı. Doğuma gitmeye niyetlendik. Suya atıyoruz. O esnada açılmaya başlıyor. Birisi duasını yapıyor . Yudum içmek gerekli mi bilmiyorum bir yerde okumuştum. Ama içmeden de kolaylık sağladığını biliyorum. Doğum bitene kadar suda duruyor. Doğum tamamlanınca sudan çıkartılıyor. Kuruyunca yine küçülüyor.

Dün benim de aynen böyle oldu. Çok zorlandım gün boyunca...

Pineapple60
Mysonismysun
Kızlar şöyle anlatayım bunu umreden bulabiliyorsunuz başka bi yerde varmı bilmiyorum.
Komşu teyzenin anlattığına göre, Doğum yapanın ismiyle ona niyet ederek, Fatma ana eli otunu suya koyuyor ve Yasin okumaya başlıyor. O kişinin Doğumu başlamış olması gerekiyor ama.
Sonra da o suda açılmaya başlıyor bu da o kişinin de rahminin açıldığı anlamına geliyor yani binevi Doğumu kolaylaştırdığını söyledi. Ot tam açıldıktan 5 dk sonrada Doğum gerçekleşiyormuş. Yani ona hep öyle olmuş. Gerçekten mucizevi gel de inanma denecek tarzda bişey.

Tamam canim ben bunu iyce bi arastirayim cok sagol

ben meryem suresi okunuyor diye biliyorum.

Doktor söylerdi tabii Sağlık sorunu olmadığı sürece sorun olmaz Sen biraz kilo al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…