2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya ben dun 3 tane falan hurma yedim nooluucuk simdi
Bir kereden bişey olmaz canım. Ben oğlumda çok yemiştim sonlarda yine de girmedi kanala sezaryen oldum. Şimdi iftara gittiğimizde bazen yiyorum çok güzel dayanamıyorum.
peridrol84 valla bende yerim bayılıyorum tadına. Koku esanslarını aktarlara sorabilirsin.

Canım onu aktardan filan mı alıyoruz Fatma ana eli otunu

Polyannaligim tuttuysa demek umut işte napcan

Canım onu aktardan filan mı alıyoruz Fatma ana eli otunu
Aktara bak bulamazsan nette satiliyor ben.ilk defa duydum deneriz açılınca bir yudum.içiyormuşsun dogum.bitince sudan çıkarıyormuşsun ebe hemsire de eline suyu ıslatıp fatma ananin eli.kolayligi sende.olsun deyip sırtına sürüyormuş ilk defa duydum deneriz

Canım duydugum kadarıyla güneydoğuda yetişen fatmaeli otuna benzeyen başka bir ot varmış onu satabiliyormuş bazı uckagitcilar fatma eli otu diye dikkatli olmak güvenilir yerden almak gerek

Aynen şu an internetten tarıyorum bile, Avent güzel yorumlar almış, çok teşekkür ederim

El kadar bebek nereden bilecek alışmayı ya, onların bizlere ihtiyacı var bence. Gerçekten daha şimdiden “kucağa alıştırmayın” diyenler oluyor, cevaplarını veriyorum hemen...
Bende rotoskolyoz var, yurudugumde cok is yaotigimda, egilip kalkmam bol olunca ağrıyor. Kitlemesin de ben agriya raziyim.
Bende de skolyoz var, seni cooookkkkk cokkk iyi anlıyorum

Son düzenleme:
Kızlar decathlon’dan mayo aldım sonunda! snowmotion teşekkür ederim canım, sen önermesen aklıma gelmeyecekti oraya bakmak. Fotoğrafta göründüğünden çok daha güzel çıktı. Fotolardaki gibi soluk değil güzel canlı bir siyah rengi var. Üstümde de güzel durdu. 75 tl’ye aldım, mayo isteyenlerin bilgisi olsun.

Eklentiler

• 0E3A4479-6D96-437B-B211-0E0D2A6AC676.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
  • 4C2761F1-F898-4C37-A05B-5D9C4096C10C.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 45
ben normal elbiselerin büyük bedenlerini alıp hamile elbisesi gibi kullanıyorum , hem daha şık duruyorlar, hem de hamile mağazalarında satılanlar gibi demode değiller. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…