2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Fatma ana otunu ben de duydum. Normal doğumda gerçekten yardımcı oluyormuş. Kuzenim sezeryan yapmış kullanamamış. Ona getirmişler kutsal topraklardan. Bana verecek bakalım hayırlısı Bulabilirseniz bulun. Umre'ye gidenlerden isteyin.

ben nasıl olduysa buldum valla 2 tane aldım biri de arkadasıma :))) evet atmayın tekrar kulanııyor .Hastaneye giderken bir de cam kase mi götureceğiz şişenin ağzından geçmez ki

kizlar ben bebek bezi alacim prima yeni dogan var bi de prima premiur yeni dogan hangisinden almam gerekiyor ve kac adet alayim? Tecrubeli analar beni bi bilgilendirsin bakayim

1 paket 1 numara prima aldım beyaz paket 90 lı
1 er paket 1 ve 2 numara sleepy aldım. çünkü unutmusum prima buyuk kızımda alerji yapmıştı huggies kullanmıştık. ama malesef Türkiye pazarından çıkmış. şimdi aynı ayarda sleepy varmış.

kizlar ben bebek bezi alacim prima yeni dogan var bi de prima premiur yeni dogan hangisinden almam gerekiyor ve kac adet alayim? Tecrubeli analar beni bi bilgilendirsin bakayim
cnm bel oyuntuli yeni dogan olsun derim. 1paket alsan yeterli. gerekirde ikinci paketi sonra alirsin.
magnezyum kullaniyor musun xnm?
aynen ya. benimki de bozulmustu. annem yok san ne hacet. buarada bana da kabeden gelmisti fatmaana otu. ne yazik ki sezeryan diye kullanmadim. duruyor hala. kardesime lazim olur belki diyrm.
cnm 8.ci ayda gogus ucu kremine baslarim ben yine. lansiloh du. cok sukur hic meme yarasi yasamadim.

doğrudur canım bende ilk kızımda nisan annesiydim mart annesi oldum..çoğumuz martta doğurduk hatta konuyu ilk acan arkadasımız ilk doğumu yaparak yolu açtı

ben nasıl olduysa buldum valla 2 tane aldım biri de arkadasıma :))) evet atmayın tekrar kulanııyor .Hastaneye giderken bir de cam kase mi götureceğiz şişenin ağzından geçmez ki
dogum bittigi an da sudan biri cikarmali unutmayin.

Oglumda son aya kadar yurudum üstelik yokuş ta oturuyorum.. son ay agridan yuruyemedim sadece..hurmayi cok sevdigimden en basindan beri gunde iki.uc tane yedim ama bizim ki yola bile girmedi koca dana 40 haftanın dolduğu gün sezeryan oldum...dr da bu saatten sonra ne yaparsan yap yola girmez artik dedi..dogum.isi nasip kısmet birazda..tembel bebisler kendini yormuyor o yolu gözleri almıyor saniyorum

Ben ebebkte indirimdeyken avent gogus kalkani aldim o gumusler cok pahali bende hayatta o parayi vermem dun iftardaki annelerden biri kelebek al dedi o gogus ucu olmayanlar icinmis dedim evet ama ben yara olunca onunla emzirdim rahat ettim dedi.
Bi de cinden geliyo o silikonlar cok saglikli olacagini dusunmuyorum bence bu tarz seyleri buradan bilindik bi marka al indirim yakalarsin illa ki.

Keske huggies olsa da kiyar paraya alirdim.

belki de en basından yemen olmadı annesi .. ben gebelik boyunca hiç yemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…