Canım ama asla şimdiden başlamayacaksın lütfen buna herkes dikkat etsin canım cektiği halde yemiyorum... 37 haftada doktorum evet bebek dönmüş artık her an bekleyebişriz dediğinde gunde 1-2 tane hurma yemeye başladım. Deli gibi yürüdüm de yurudum..1 hafta sonra gitiğimde acıklığım 3 cm di... bu defa 4-5 taneye cıkardım hurmaları... 4.gunde kızım 38+5 te kucağımdaydı.. ilk doğum olmasına rağmen 4 saatte doğdu kızım.,
Birde fatma ana eli otu aldım sancı baslayınca suya koyuyorsun o acıldıkca rahim de acılıyormuş.. Ebeler bile gel de inanma demişti.. denemişler... Yine tabi bol yuruyuş ve pozitif düşünce.. Ayrıca doğumda kimseyi idtemedim ben ne kv ne annemi eşim çünkü içlerinde en pozitifiydi. iyiki de öyle yapmışım.Kv bozulmuşdu ama yapacak birsey yok beni yoruyordu o anda herkes..annem bile yokken onun ne işi var :)))
Fatma ana otunu ben de duydum. Normal doğumda gerçekten yardımcı oluyormuş. Kuzenim sezeryan yapmış kullanamamış. Ona getirmişler kutsal topraklardan. Bana verecek bakalım hayırlısıBulabilirseniz bulun. Umre'ye gidenlerden isteyin.
kizlar ben bebek bezi alacim prima yeni dogan var bi de prima premiur yeni dogan hangisinden almam gerekiyor ve kac adet alayim? Tecrubeli analar beni bi bilgilendirsin bakayim
cnm bel oyuntuli yeni dogan olsun derim. 1paket alsan yeterli. gerekirde ikinci paketi sonra alirsin.kizlar ben bebek bezi alacim prima yeni dogan var bi de prima premiur yeni dogan hangisinden almam gerekiyor ve kac adet alayim? Tecrubeli analar beni bi bilgilendirsin bakayim
magnezyum kullaniyor musun xnm?Sabaha kadar kabus gördüm anneler dün ayak kramplarim için sağlık ocağına gittim o kadar şiddetli bir krampti ki iki gündür topallayarak yürüyorum kramplar önemli falan diye anlatınca rüyama girdi sanırım sersem gibiyim bugün hiç dinlenemedim
aynen ya. benimki de bozulmustu. annem yok san ne hacet. buarada bana da kabeden gelmisti fatmaana otu. ne yazik ki sezeryan diye kullanmadim. duruyor hala. kardesime lazim olur belki diyrm.Canım ama asla şimdiden başlamayacaksın lütfen buna herkes dikkat etsin canım cektiği halde yemiyorum... 37 haftada doktorum evet bebek dönmüş artık her an bekleyebişriz dediğinde gunde 1-2 tane hurma yemeye başladım. Deli gibi yürüdüm de yurudum..1 hafta sonra gitiğimde acıklığım 3 cm di... bu defa 4-5 taneye cıkardım hurmaları... 4.gunde kızım 38+5 te kucağımdaydı.. ilk doğum olmasına rağmen 4 saatte doğdu kızım.,
Birde fatma ana eli otu aldım sancı baslayınca suya koyuyorsun o acıldıkca rahim de acılıyormuş.. Ebeler bile gel de inanma demişti.. denemişler... Yine tabi bol yuruyuş ve pozitif düşünce.. Ayrıca doğumda kimseyi idtemedim ben ne kv ne annemi eşim çünkü içlerinde en pozitifiydi. iyiki de öyle yapmışım.Kv bozulmuşdu ama yapacak birsey yok beni yoruyordu o anda herkes..annem bile yokken onun ne işi var :)))
cnm 8.ci ayda gogus ucu kremine baslarim ben yine. lansiloh du. cok sukur hic meme yarasi yasamadim.Ay kızlar iyi ki varsınız. Gerçi çok kafam karıştı ama
Aynen zaten alsam Türkiye'den daha güzel bir şey alırım kuzucum.
Ya o zaman belki de bir duruma bakıp gerekirse alınabilir. Hani çok acı macı, yara mara olmazsa bulaşmam hiç.
Avent göğüs kalkanı, yazdım kenara. İşte bilemiyorum acaba benim de çok acılı olur mu? Ben de şimdiden yağlıyorum, zeytinyağı da çok mantıklı, çok teşekkür ederiiim.
Ya işte ben de çok duydum arkadaşlarımdan ama insafsızlar çok pahalı satıyorlarPlastik olan uç sorunu yaşayanlar içinse bana gerek olmaz ama daha az acılıysa deneyebilirim. Ben en iyisi ilk bi emzireyim bakayım ne olacak.
selam kızlar, akşam 6 dan sonra giremedim maşallah, sayfalar birikmiş.
alışverişleri bitti doğum muhabbetleri başlamış, maşallah çok hızlıyız:)
ama haziran annelerine baktım da çoğu mayısta doğurdu:) artık bu bebelere belli olmuyor
dogum bittigi an da sudan biri cikarmaliben nasıl olduysa buldum valla 2 tane aldım biri de arkadasıma :))) evet atmayın tekrar kulanııyor .Hastaneye giderken bir de cam kase mi götureceğiz şişenin ağzından geçmez ki
Oglumda son aya kadar yurudum üstelik yokuş ta oturuyorum.. son ay agridan yuruyemedim sadece..hurmayi cok sevdigimden en basindan beri gunde iki.uc tane yedim ama bizim ki yola bile girmedi koca dana 40 haftanın dolduğu gün sezeryan oldum...dr da bu saatten sonra ne yaparsan yap yola girmez artik dedi..dogum.isi nasip kısmet birazda..tembel bebisler kendini yormuyor o yolu gözleri almıyor saniyorumCanım ama asla şimdiden başlamayacaksın lütfen buna herkes dikkat etsin canım cektiği halde yemiyorum... 37 haftada doktorum evet bebek dönmüş artık her an bekleyebişriz dediğinde gunde 1-2 tane hurma yemeye başladım. Deli gibi yürüdüm de yurudum..1 hafta sonra gitiğimde acıklığım 3 cm di... bu defa 4-5 taneye cıkardım hurmaları... 4.gunde kızım 38+5 te kucağımdaydı.. ilk doğum olmasına rağmen 4 saatte doğdu kızım.,
Merhaba hanımlaar, ben daha hiç alışveriş yapmamış tembel bir teneke olarak daha az önce bir liste çıkardım.Tabi bu arada seksen tane soru sorabilirim öhö öhöm. İlk sorum anne için gerekenler listemin ilk maddesi olan göğüs ucu koruyucusu. Şimdi hani şu gümüş iki zımbırtı var ya, aşağıda resmi olan, onu çok tavsiye ediyorlar ama benim ona o parayı vermem için ölüp yeniden bambaşka bir kişilikle doğmam lazım ki bu çok pratik bir çözüm değil. Bir de aliexpress'ten göğüs ucu koruyuculara bakıyorum şimdi, yine aşağıdaki gibi daha çok silikon ve sanırım emzirme esnasında kullanılanlardan var. Fiyatı tam bana göre. Siz ne yaptınız bu konuda, beni aydınlatabilir misiniz acaba?
Evet iş yerinde oturdum şu an bunlarla uğraşıyorum, üzgünüm patron.
Eki Görüntüle 2271923 Eki Görüntüle 2271924
Keske huggies olsa da kiyar paraya alirdim.1 paket 1 numara prima aldım beyaz paket 90 lı
1 er paket 1 ve 2 numara sleepy aldım. çünkü unutmusum prima buyuk kızımda alerji yapmıştı huggies kullanmıştık. ama malesef Türkiye pazarından çıkmış. şimdi aynı ayarda sleepy varmış.
Yok kuzu hala.pokkk gibiyimBıraz daha ıyı mısın
Kaç yılında yaptın doğumu bende mart annesiyim 2015doğrudur canım bende ilk kızımda nisan annesiydim mart annesi oldum..çoğumuz martta doğurduk hatta konuyu ilk acan arkadasımız ilk doğumu yaparak yolu açtı
Oglumda son aya kadar yurudum üstelik yokuş ta oturuyorum.. son ay agridan yuruyemedim sadece..hurmayi cok sevdigimden en basindan beri gunde iki.uc tane yedim ama bizim ki yola bile girmedi koca dana 40 haftanın dolduğu gün sezeryan oldum...dr da bu saatten sonra ne yaparsan yap yola girmez artik dedi..dogum.isi nasip kısmet birazda..tembel bebisler kendini yormuyor o yolu gözleri almıyor saniyorum
Keske huggies olsa da kiyar paraya alirdim.
Valla bi oturuşta bi kutuyu bitiririmbelki de en basından yemen olmadı annesi .. ben gebelik boyunca hiç yemiyorum valla
Kaç yılında yaptın doğumu bende mart annesiyim 2015
Valla bi oturuşta bi kutuyu bitiririm
Bir gün yemenden bisey olmaz canimYa ben dun 3 tane falan hurma yedim nooluucuk simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?