2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de farkli markalar aldim insallah patlamayiz

Evet en iyisi zaten doldurmanin bi anlami da yok nasil olsa kardeslerinden vardir bizde hicbi sey olmadigi icin tecrube de yok gerekli seyler aliniyoda acikcasi geven gun baktim gereksiz de cok sey almisim yani insallah canim ayyy sampuanlar cok pahali vallahi

Ben de egzama gibi şeyler cikmisti gecen yil dermatolog kimyasal alerjin var dus jeli ve kimyasal bisey sürme vücuduna demisti. Ben de dogal sabun ve yaglara gectim bir daha boyle bi problemim kalmadi. Simdi bebise de boyle yapmak istiyorum sampuan fln almak istemiyorum dogal sabunla yikayayim dogal yaglarla masajini yapayim diyorum. Sizce cok mu utopik sabunla zorlanir miyim yikarken ? hatice teyze diye dogal urunler satan bi marka buldum bebek sabunu da var alsam mi yoksa illa bebek sabunu degl de dogal z.yagli sabun fln mi alsam ay ne yapsaam

kızlar karıştırdınız Türk zaten kocası da kaynanasıda:) elaide karıştı ortalık :)))
Valla kurtar durumu tatlim hic sevmem boyle yanlis anlamalariii yahuuuu

elaide kaynanası türk bayanlar hakiki halis mulis turkish kaynana emekli teyze
aynen yahuuuu, kaynanam almanyada calismis didinmis emekli olmus burdan simdi kesin donus yapmislar turkiyeye. burda dört kizlari bir ogullari var, kizlariyla iliskileri yok gibi bisey oglanciligindan. maaşini cekmek icin ikidebir geliyo iste bana sikayet ediyorum okadar!

Biz bu kaynanayi çok eleştirmişiz o zaman bak üzüldüm simdibizim türk kaynanaları örfü adeti bilirken uygulamiyor bizim elaide de elin almanın dan örf adet bekliyor
oku bak kizlarin yazdigini yukaridan, kiz yoook bildigin typical türkish mama!! ne almaniii

günaydın kızlar konu dışı olacak amam bebişerler için sling yada kanguru aldfınızmı aldıysanız hangi ürünü tercih ettiniz yazarmısınız ?

kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk

Valla bizde memlekete gidecektik 5saat sürüyor ama malesef doktorum bu haftalrda yolculuk yapmayı hiç bir hastama tavsiye etmiyorum dedi.Ne yapıcaz bilmiyorum. Diğer doktorumu da gidicem o ne diyecek bakalm.Bir de bir arkdaş da benim haftalrda doktoru yolculuk yapma demesine rağmen yapmış, kanaması olmuş.Erken doğum durumu var şimdi.O yüzden korkmuyor değilim.

Gideceksen bi yerlere sabah enerjisiyle git gel hemencik

Ben şöyle bi gozgezdirmistm fiyatlara ama almicam diye dikkatli bakmamistim zaten indirim adi altinda bindirim yapmaya pek bi alistilar migros baya uygunmus
Önce bindirim yapıp sonra da indirim yapmış gibi görünüyor bazıları..tshop girdim bi ara %50 indirim var diye biseyler alıp stoklayım kendim icin dedim..en basiti deodarantlari tanesi ni 26 lira yapmış sözde indirimden 13 liraya satıyor.zaten normal fiyatı o..dalın şampuan fiyatı yapmış 40 lira indirim lafı altinda 20 liraya satiyor..kim kimi keklerse bu devirde..bende sinirlendim uye aldim sitesine usenmeden sikayet yazdim

aman Allah korusun bebeklerimizi. geçen komşumla konuşuyordum ben hep yolculuk yaptım hamileyken dedi ama 2 saate bir inip yürüyordum dinlenyordum dedi doktor öyle söylemiş. inşallah bir sorun olmaz. benim ablam 8 aylık hamileyken 10 saat yolculuk yaptı hemde otobüs yolculuğu çok şükür birşey olmadı. dinlene dinlene gidersek sorun olmaz sanırım evdede oturuyoruz sonuçta.

Biz su dogum hediyelerini ev araba yazlik vs oblara mi cevirsek acaba

günaydın kızlar konu dışı olacak amam bebişerler için sling yada kanguru aldfınızmı aldıysanız hangi ürünü tercih ettiniz yazarmısınız ?
bunu bende merak ediyorum, esim istiyor. ama en fazla agustos eylul de kullanir, kış gunu kullanilmaz ki. mantikli mi almasi? ancak cocuk 8/9 aylik olunca tekrar kullanir onda da cocukla rahat edemezler sanirim?

tamamdır iclalciğim, insallah biter doktora, alırsın diplomayı da oh mis mis, hep dua. allah rast getirsin canım.

kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
Doktorı sorup cıkacagım 10 saatlık yol. Bebısın kafası asagıda etkıler mı bılmıyorum yıne ayrıntılı erken dogum rıskım var mı dıye sorup cıkarım. Benım doktor ızın verır ben yıne temkınlı olaym. Bende kendı arabamızla gıtcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…