Ben de farkli markalar aldim insallah patlamayizAynen doğru söylüyorsun ben mesela beşik ti hastane cikisi battaniye vs vs almadım hiç hepsi oğlumdan kalma fazlasıyla var çoğu da kullanılmamış.. tek yapacağım doğduğu an bi kıyafet alicam bide.mevlut için.. biberon emzik araba onları hallettim..eksiğim olmadığından kendimce eksik cikariyorumbeğendiğin şeyleri alıyorum aklımda kalmasın evimde olsun diye şampuan deterjan bez vs onlara stok yapıyorum.insallah alerji falan yapmazsa stoklar çöp olmaz
Evet en iyisi zaten doldurmanin bi anlami da yok nasil olsa kardeslerinden vardir bizde hicbi sey olmadigi icin tecrube de yok gerekli seyler aliniyoda acikcasi geven gun baktim gereksiz de cok sey almisim yani insallah canim ayyy sampuanlar cok pahali vallahiAynen doğru söylüyorsun ben mesela beşik ti hastane cikisi battaniye vs vs almadım hiç hepsi oğlumdan kalma fazlasıyla var çoğu da kullanılmamış.. tek yapacağım doğduğu an bi kıyafet alicam bide.mevlut için.. biberon emzik araba onları hallettim..eksiğim olmadığından kendimce eksik cikariyorumbeğendiğin şeyleri alıyorum aklımda kalmasın evimde olsun diye şampuan deterjan bez vs onlara stok yapıyorum.insallah alerji falan yapmazsa stoklar çöp olmaz
Minnos gobegimden.eser yok.simdi
Kiz fotografta kucuk cikmis ama bu hafta patladi resmen iki kat atti normalde minnostu adam agrilarla oldurdu beni
Cocugu yiyip sindirdin mi ayoll bu neyyy
Kesinlikle yap bence yoga. Her hafta hamilelik yogası yapıyorum. O kadar iyi geliyor ki. O bir saat kendime ayırdığım zaman dilimini anlatamam. Bebeğiminde hoşuna gidiyor. Ki hocamda baya esneksin. Kolayca doğum yaparsın gibi diyor. İnşallah öyle olur yaa :)
Valla kurtar durumu tatlim hic sevmem boyle yanlis anlamalariii yahuuuukızlar karıştırdınız Türk zaten kocası da kaynanasıda:)elaide karıştı ortalık :)))
aynen yahuuuu, kaynanam almanyada calismis didinmis emekli olmus burdan simdi kesin donus yapmislar turkiyeye. burda dört kizlari bir ogullari var, kizlariyla iliskileri yok gibi bisey oglanciligindan. maaşini cekmek icin ikidebir geliyo iste bana sikayet ediyorum okadar!
oku bak kizlarin yazdigini yukaridan, kiz yoook bildigin typical türkish mama!! ne almaniiiBiz bu kaynanayi çok eleştirmişiz o zaman bak üzüldüm simdibizim türk kaynanaları örfü adeti bilirken uygulamiyor bizim elaide de elin almanın dan örf adet bekliyor
hahah yerim gobeginii cikmis biraz daha sukurMinnos gobegimden.eser yok.simdi
Ağrılarin sebebi bu hahaha normalde yoktu agrim mahvetti iki haftadir tesekkur ederiz teyzesihahah yerim gobeginii cikmis biraz daha sukurmasallah!
kızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
Gideceksen bi yerlere sabah enerjisiyle git gel hemencikGunaydin hayirli cumalar canim. Ayiptir soylemesi ben geceleri baya dana gibi uyudugum icin hic bisey farkettmedim
Aynen canım. Benm hatam aksam cikmak oldu biraz da.. Sabah erkenden uyaniyorum enerji bomba o coşkuyla baya is kotariyorum sonrasi tirt aksama dogru yavas yavas pilim bitiyo sicak basiyo nefesim daraliyo..
Önce bindirim yapıp sonra da indirim yapmış gibi görünüyor bazıları..tshop girdim bi ara %50 indirim var diye biseyler alıp stoklayım kendim icin dedim..en basiti deodarantlari tanesi ni 26 lira yapmış sözde indirimden 13 liraya satıyor.zaten normal fiyatı o..dalın şampuan fiyatı yapmış 40 lira indirim lafı altinda 20 liraya satiyor..kim kimi keklerse bu devirde..bende sinirlendim uye aldim sitesine usenmeden sikayet yazdimBen şöyle bi gozgezdirmistm fiyatlara ama almicam diye dikkatli bakmamistim zaten indirim adi altinda bindirim yapmaya pek bi alistilarmigros baya uygunmus
Bu ne ya böyle zayıf hamile, böyle göbüs mü olur , sen hamile degil misin yoksa kandırıyor musun biziMinnos gobegimden.eser yok.simdi
aman Allah korusun bebeklerimizi. geçen komşumla konuşuyordum ben hep yolculuk yaptım hamileyken dedi ama 2 saate bir inip yürüyordum dinlenyordum dedi doktor öyle söylemiş. inşallah bir sorun olmaz. benim ablam 8 aylık hamileyken 10 saat yolculuk yaptı hemde otobüs yolculuğu çok şükür birşey olmadı. dinlene dinlene gidersek sorun olmaz sanırım evdede oturuyoruz sonuçta.Valla bizde memlekete gidecektik 5saat sürüyor ama malesef doktorum bu haftalrda yolculuk yapmayı hiç bir hastama tavsiye etmiyorum dedi.Ne yapıcaz bilmiyorum. Diğer doktorumu da gidicem o ne diyecek bakalm.Bir de bir arkdaş da benim haftalrda doktoru yolculuk yapma demesine rağmen yapmış, kanaması olmuş.Erken doğum durumu var şimdi.O yüzden korkmuyor değilim.
Biz su dogum hediyelerini ev araba yazlik vs oblara mi cevirsek acabagunaydiiin hanimlaar ♥
hayirli cumalar dilerim ayrica haftasonum basladi sukur mutluyum! bugun planim programim yok, ne yapsam diye dusunuyorum:) annemle biraz gezmelere mi gitsem. neyse az daha dusuneyim:)
tövbe bismillah kiz dur ne almani Allah korusun yazdiysa bozsun. yanlis anlamayin herkes özgür istedigi ile evlenir asla onyargi yorum yapmak haddimize degil ama bana kisi karakter olarak asla uymaz Allah gostermesin
alamanci derken avrupali turklere bazen ‘alamanci’ derler ya turkiye de, ordan espiri baabinda sey ettim yahu!
elden para verme olayi cooook enteresanmis unutmam artik tamam
gercekten daha cok kiymet goruyo koca parasini harcayanlar. uni bitirmis master yapmis kariyer diye kendini yirtmis biri olarak bana hic eziyet gibi gelmiyo ondan para istemek ve almak. ohhh kesene bereket hayatim cok makbule gecti diyorum:) dedigin gibi gazlamak ta lazim:))
bunu bende merak ediyorum, esim istiyor. ama en fazla agustos eylul de kullanir, kış gunu kullanilmaz ki. mantikli mi almasi? ancak cocuk 8/9 aylik olunca tekrar kullanir onda da cocukla rahat edemezler sanirim?günaydın kızlar konu dışı olacak amam bebişerler için sling yada kanguru aldfınızmı aldıysanız hangi ürünü tercih ettiniz yazarmısınız ?
Tatil mevzusunu hiç açma bilgecim içime düşüp çıkamıyorum aksi takdirde. Benimde doktorayı bitirip yurtdışı planlarım yazjn ailecek ayvalık gezisi düşüncelerimiz vardı hepsi yalan oldu. Doktora bitsin onada fitim.dua edin bana nolur. Diplomayı alana kadar başınıza ekşiyeceğim
Doktorı sorup cıkacagım 10 saatlık yol. Bebısın kafası asagıda etkıler mı bılmıyorum yıne ayrıntılı erken dogum rıskım var mı dıye sorup cıkarım. Benım doktor ızın verır ben yıne temkınlı olaym. Bende kendı arabamızla gıtcezkızlar günaydın bayramda uzun yolculuğa çıkacak olan varmı benim memleket antalya 8 saat sürüyor arabayla gidicez. ayaklarımı uzatırım diye düşünüyorum arkada inşallah rahat geçer yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?