2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zeytinliii canim bizim dezavantajimiz ilk cocuk oldugu icin hicbi seyleri yok ya ondan bu kadar uzun suruyo alisveris isi ama sen 1 gunde halledersin icin rahat olsun cok cabuk biter o yuzden hic uzulme
İnşallah hallolur sıcaklardan korkuyorum ben Bi güne sıkıştırmaya çalışıcam yoksa çok yoruyor olmadı iki gün benimkinin umurunda değil ilk bebekte de böyleydi bu hiç değişmemiş 10 yıldır

banada yazarmısın canım doktorun ne diceğini. benim doktorum ameliyat olmuş izinli ulaşamıyorum.

Herseyden önce sağlık canım...sağlıklı olalım bebislerimiz sağlıkla dünyaya gelsin hayırlısıyla seneye tam kadro istediğimiz tatili yapıp istediğimiz yerlere gideriz insallah

Oralar soğuk ya yazı bahar gibi oranın Bi ara arkadaşım kalmıştı orda ağrı dağının esintisiyle püfür püfür senin için yaz desene

Ben de farkli markalar aldim insallah patlamayiz
Benim oğlum.akilliydi ne aldiysam ne yedirip ne içirdiysem ne sürdüysem hiç dokunmadı.. onun cesaretiyle stok yapıyorum aynılarından umarım bu oğlumda abisi gibi ololu.brenim deri de katir derisi gibidirayak kremini yuzume sureyim bisey olmaz..bana ceksinler bu konuda

günaydın kızlar konu dışı olacak amam bebişerler için sling yada kanguru aldfınızmı aldıysanız hangi ürünü tercih ettiniz yazarmısınız ?
Sling kullanmayı denedim kullanamadım ama kanguru alacağım. Neko Swicth Baby Size almaya karar verdim.
Bebeğin doğmasına yakın alacağım ya da doğunca da alabilirim.
elaide kanguruya/slinge alışanlar 4 mevsim, 7/24 kullanıyorlar ya. Yaz-kış farketmez. Özellikle kısa süreli bir markete gideyim geleyim durumlarında çok gerekli oluyor.

Oralar soğuk ya yazı bahar gibi oranın Bi ara arkadaşım kalmıştı orda ağrı dağının esintisiyle püfür püfür senin için yaz desene
Aynen buralardan kıştan cıkana mıllet yaza gecmıs bızımde bır yılımız daha var. Kısı kotu oluyor ama altı ay kış. Tv de kar görsem bıle mıdem bulanıyor.

Sapasağlam olsunlar inşallah valla en güzeli alerji zor benim kız da oldu egzama falan inşallah bunda da olmaz

peridrol84 masallah kiz insallah benzer alerjik.olmaz hicbirisi stok güzel ama iste korkuyoruz ya olmazsa ben farkli markalardan ala ala gittim uc marka sampuan kucuk boy pisik kremi iki marka vb vb ama.hep.minik aldim 100 200 ml kiz gomme göbeğimi vallahi buyuk fotoda minik.çıkıyor bu hafta patladi resmen ağrıları beni.otturuyor

Okudum.okudum.mubarek o kadar hızlı konuşuyorsunuz yazılanları okuyamasan yenileri ekleniyor..az bi susunda yetişeyim size

Kız bunun ağrısından noluuurr yaa minnooş karpuz göbekli olarak biz napak de bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…