gunaydın,
calısan arkadaslarıma iyi mesailer diliyorum, evdekilere sevgiler
tgif tgif. kaldı sadece 5 gun, sonra kocaman upuzun bir bayram tatili.
gebe kalmadan evvel kıs icin 2 tatil organize olmustuk, biri subat kapadokya idi. kısın gormemistik kapadokyayı, cok hevesliydik. digeri mart bası roma idi. cocuklarla ilk yurtdısı. kızım ve oglum asırı hevesliydi ona da. noldu, olmadı tabi, iptal ettik biletleri. nasip. degil yolculuk dr bos bile olsa toba tasıma dedi. yaz tatili programlamadık boyle olunca. kızımın kas'ta masterclassı var temmuzda ona gidecek babayla ve kardesiyle, agustos bası viyana, onda yalnız...ben hicbir yere gidemeyecegim! bu kadar uzun bayram tatilinde evde olmak, hapishanede kilitli kalmak gibi bizim ailede. atlayıp arabaya hic degilse cevre illere program yapardık, uzuluyorum bu duruma evet. canımı sıkıyor.
ama aile olmak da boyle bir sey. simdi kızım ya da oglum hasta olsaydı biz onu bırakıp sehir dısında bayram tatili yaparmıydık, aklımız kalırdı yapamazdık sanırım. kendimi avutuyorum boyle...
icimi doktum biraz. saglıklı olalım, bebek saglıkla gelsin, ekstra kotu bir durumla karsılasmayalım, seneye cıkarız bebisle di mi tatile. ucak bileti kovalardım hep, hey gidi hey...ben ucak biletlerini alırdım arabayı esim kiralardı, oteli ortaklasa oderdik, ah allahım gidecegimiz sehrin haritaları, on arastırmalar, sonra gorulecek yerler listesi, yemek yenecek yerler, ucakta kim cam kenarını kapacak yarısı, cocukları heyecanlandırıp gaza getirmece. simdi otur evde. bos bos gecsin istemiyorum o kadar sure!
oyle iste.
guzel bir gun diliyorum hepimize.