2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bugun canik sıkkın kizlar ya bebegim cok az hissettim nerdeyse hic kimildamadi sadece icten hareket hissettim normalde biyle dedildi hic canim sıkıldı bugün aglaklar kulubune beni de alabilirsinz
Bazen oluyor öyle ya hemen üzülme belki yorulmuşsundur ben de yorulduğum gün çok az hissettim yarına kendine gelir inşallah merak etme

bugun canik sıkkın kizlar ya bebegim cok az hissettim nerdeyse hic kimildamadi sadece icten hareket hissettim normalde biyle dedildi hic canim sıkıldı bugün aglaklar kulubune beni de alabilirsinz
Canım geçen gün benim kızda öyleydi panik oldum baya çikolata yedim dinlendim işyerinde fln bir kaç kez hissettim akşamda öyle ama sonra düzeldi. Her gün aynı olmuyormuş kimi zaman çok kimi zaman az hissediliyormuş. Canını sıkma sakın bugün düzelir

günaydın güzel ağustos anneleri :) bende bu ara durup dururken kocamı boğasım geliyor :) hele gece sahurda iki saat mıy mıy yemek yedi ya keyif yaptı resmen. sessizce oturdum la havle dedim. tutttum kendimi. çayını içti yemeğini yedi üstne bisküvi açtı soda açtı keyif yaptı resmen uyuz gıcık.

Sen niye kalkiyorsun ki annem? Hem yeni evlisin, hem ise gidiyorsun, hem 7.ayindasin.
Kalkip sinirini bozma hic.

Hayatimin en Yuksek kilosunda hanile kaldim, mayis basi kontrolde +8 idim total 85 olmuştu.

Seninle aynıyız, fotonu bile görünce aha benim göbek dedim en kilolu halimle hamile kaldım ben de, 77, üstüne 10 koydum oldum 87 ilkinde 20 kilo alarak doğuma girmiştim..bu sefer son aylarda yavaşlasam diye dua ediyorum kilo verilir, o kısma takmıyorum ama kendimi feci ağırlaşmış, hantal hissediyorum..yaş oldu 39, bu kadar kiloyla nefes almak, yürümek zorlaşıyor şu bıdıklar bir an önce doğsa da hafiflemeye başlasak diyorum

1.58im de de tam olsun. Ben de 80liyim, herseyimiz es. Baska cocugum da var ama ben dogurmadim biraz tuyluler

Ben valla sonuna kadar bitirmesini beklemiyorum sofrayi hazirlayip az bisey duruyorum zaten uykum kacar fazla durursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…