Bebem 1 kilo olmuş. Boyu 34 santim olmuş. Kafama takılan en büyük şey şu coraspin kullanımı. Doktor 30.haftadan sonra bırakacaksın dio ama ya bebeğime bişey olursa.
sofrayı toparlamak için bekliyorum mecbur, şurada 9 sahur kaldı dayan diye avutuyorum :) birde beraber yatağa girmezsek odaya gir çık uyanıyorum zaten. uykum hafif çok
Kizlar burada biri doktora gidilirse sorun karnim tas gbi yazmisti kendimde de vardi sordum doktor direkt normal dedi... Baska sordugum soru gunde bi bardak kahve icmek caiz mi dedim caizdir dedi... Ve en can aliciya geliyorum balik yemiyorum omega alacak miyim dedim omega haplarini tasvip etmedigini omegayi farkli yiyeceklerden zaten aldigimi soyledi sonra arkadasimin amcasi doktor ona da ayri soruyu yonellik bu sefer ki prof o da balik yagi haplarini onermedigini bol bol ceviz yemem gerektihini soyledi velhasil boyle
Ben sormuştum cnm çok sagol icim rahatladı vlla arada sertlesiyo cnku . Bide Ben de balık yagi hapı içiyorum balık yiyemiyorum diye bunu duyduğuma sevinemedim ama cnku cevizde yemiyodum en iyisi ben cevize başlayım bari
bende onunla yyip ilaçlarımı içer sabah daha geç kalkıyordum iyi oluyordu. ama diyete başladığımdan beri saatlerimi değiştirmiyorum ki diyetisyene gittiğimden şekerim dşmüş olsun diye harfiyen uyuyorum :)
Bebem 1 kilo olmuş. Boyu 34 santim olmuş. Kafama takılan en büyük şey şu coraspin kullanımı. Doktor 30.haftadan sonra bırakacaksın dio ama ya bebeğime bişey olursa.
Maşallah kuzuya.Benim de aklıma çok takılıyor canım.Bende normalde 30.haftada bırakacıktım ama bacaklarım da morarma burun kanaması olunca 3gün önce kesti aspirini.İğneye hala devam ediyorum.Doğuma kadar vuracakmışım onu.
bugun canik sıkkın kizlar ya bebegim cok az hissettim nerdeyse hic kimildamadi sadece icten hareket hissettim normalde biyle dedildi hic canim sıkıldı bugün aglaklar kulubune beni de alabilirsinz
bende onunla yyip ilaçlarımı içer sabah daha geç kalkıyordum iyi oluyordu. ama diyete başladığımdan beri saatlerimi değiştirmiyorum ki diyetisyene gittiğimden şekerim dşmüş olsun diye harfiyen uyuyorum :)
GgujanMysonismysun
yahu kizlar sahur eziyeti niye cekiyosunuz. ilk hafta kalktim baktim cekilecek dert degil.
esinizi bebekli hayata alistirmak icin muthis bi firsat. kendi kendilerine hazirlayip yesinler. esimle aksamdan ‘ask gece sunu ye bunu ye hazirliim istersen simdi’ diyorum, ne gerek var canim hallederim diyo. hamileyiz rahatsiz uyuyoruz, erken kalkiyoruz, vucud yorgun iki kisilik enerji pompalamaktan. tekrar dusunun bu sahur yarenligini:))