Onunda oluyordu sonradan yazmıstı hatta artık olmuyor dıye belkıde bebısle hıc alakası yok rahımın yaptı kanama. Sen bı arastr derım senı bısa strese sokuyor durduk yere bebısle alakası olmayan bır kanamadır.
Ben kardeşiminkini aldm hic kullamamıstı
Chicco markası.
cOK Kullanıslı değil diyrlar kangurular için.5.aydan sonra kullanılıyor ya ağırlaşıyor bebek tasıyamıyorsn dediler.
yenidoğan kangurusu diye bisey cıkmıs simdi.
Ggujan@Mysonismysun yahu kizlar sahur eziyeti niye cekiyosunuz. ilk hafta kalktim baktim cekilecek dert degil.
esinizi bebekli hayata alistirmak icin muthis bi firsat. kendi kendilerine hazirlayip yesinler. esimle aksamdan ‘ask gece sunu ye bunu ye hazirliim istersen simdi’ diyorum, ne gerek var canim hallederim diyo. hamileyiz rahatsiz uyuyoruz, erken kalkiyoruz, vucud yorgun iki kisilik enerji pompalamaktan. tekrar dusunun bu sahur yarenligini:))
Ggujan@Mysonismysun yahu kizlar sahur eziyeti niye cekiyosunuz. ilk hafta kalktim baktim cekilecek dert degil.
esinizi bebekli hayata alistirmak icin muthis bi firsat. kendi kendilerine hazirlayip yesinler. esimle aksamdan ‘ask gece sunu ye bunu ye hazirliim istersen simdi’ diyorum, ne gerek var canim hallederim diyo. hamileyiz rahatsiz uyuyoruz, erken kalkiyoruz, vucud yorgun iki kisilik enerji pompalamaktan. tekrar dusunun bu sahur yarenligini:))
Az kaldı ya biraz daha idare ederiz artık bende kalıp hazırlıyorum sonra toparayip öyle yatıyorum uyuması sonra uyanması biraz zor oluyo ama idare ediyorum
Yok canım eşimin iş seyahati vardı bende eşlik ettim. Ankara, eskişehir şimdide Afyondayız benden tavsiye herkese kimse yolculuğa çıkmasın. Ayaklarım davul oldu hala acıyor. Saat başı tuvaletim geliyor doktor asla tutmıycak saat başı mola ver dedi aynı öyle oldu 4 saatten fazla kimse yola gitmesin
esim bi gece kalkamamis, migreni tuttu o gun yine. sonraki sahur kalktim ama esim kizdi uyusana diye bidaha da kalkmadim. yarin bebek olunca ‘vicdan’ yapma firsatimiz olmiicak:)
Bide calisan calismayan kadin farkli aslinda. ben calisiyorum, zaten sabah 6 bucukta kalkmam gerekiyo bide sahur eklenince cok yorgun geciyodu gunler. bir hafta iyi dayanmisim yinede
beim doktor hem progestan kullanıyorsun hemde yürü demek çok doğru olmaz dedi. bana önermedi. sende en azından 15 dk falan yürüsen 1,5 saat çok geldik sanki
esim bi gece kalkamamis, migreni tuttu o gun yine. sonraki sahur kalktim ama esim kizdi uyusana diye bidaha da kalkmadim. yarin bebek olunca ‘vicdan’ yapma firsatimiz olmiicak:)
Bide calisan calismayan kadin farkli aslinda. ben calisiyorum, zaten sabah 6 bucukta kalkmam gerekiyo bide sahur eklenince cok yorgun geciyodu gunler. bir hafta iyi dayanmisim yinede
sorma bende aynı 6,30 da kalkıyorum gecede erken yatamıyorum ama sahura da kalkma diyen bir koca yok :) dur şimdi dün gece boğmadım bu gece boğduracaksın :)
beim doktor hem progestan kullanıyorsun hemde yürü demek çok doğru olmaz dedi. bana önermedi. sende en azından 15 dk falan yürüsen 1,5 saat çok geldik sanki