2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sorma bende aynı 6,30 da kalkıyorum gecede erken yatamıyorum ama sahura da kalkma diyen bir koca yok :) dur şimdi dün gece boğmadım bu gece boğduracaksın :)
hahah yok canim okadarda degil:) biz birbucuk yillik evliyiz bizde yeniyiz, aksamlari iftarda midesi guzel guzel bayram ediyo sahurda yiyebilmesi icin tonla secenegi var niye illa ben kalkayim ki.
‘son 9/10 gun kendini idare et hayatim bebek artik cok yoruyo’ de kalkma. napiyosa yapsin, alissin. hem yarin lohusa olucaksin bakalim o senin kahvaltini hazirliicak mi:))) gaza getirmek icin demiyorum ama kendine deger verdirt.

Kiz zaten boluk porcuk uyuyorum devamli tuvaletr kalkiyorum kalkmisken kahvalti yapiyo zaten kahvaltilik cikariyorum acmaydi borekti onlari yapacaksam aksamdan yapiyorum yani en fazla 10 dakka mi aliyo aslinda

akşamları yemeği hazırlar kahvaltıyı hazırlar yardımcı olur her konuda ama konu sahur olunca nedense uyanamıyor işte :) hazırlayıp yatayım desem bile sen olunca daha iştahlı yiyorum diyor, mecbur bekliyorum öyle :)

Ben sormuştum cnm çok sagol icim rahatladı vlla arada sertlesiyo cnku . Bide Ben de balık yagi hapı içiyorum balık yiyemiyorum diye bunu duyduğuma sevinemedim ama cnku cevizde yemiyodum en iyisi ben cevize başlayım bari
Canim sen yine de doktoruna sor benim sordugum 2 doktor boyle dedi ama belki senin doktorunun farkli bi tibbi gorusu wardir

sofrayı toparlamak için bekliyorum mecbur, şurada 9 sahur kaldı dayan diye avutuyorum :) birde beraber yatağa girmezsek odaya gir çık uyanıyorum zaten. uykum hafif çok
Ama benim anladiyim senin esin yemek yiyo o yuzden belki isin uzundur bizde o kahvaltilik seyleri buzdolabina koyma kismi artik esime kaliyo ben yatmis oluyorum aman evet az kaldi canim benim bisey kalmadi evet odaya girmesiyle aslindanben de uyaniyorum

Sonunda ben de alışveriş yaptım kızıma üç tane 5li hastane çıkışı aldım ben onlu set almayacağım içime sinen olmadı üç yeter diye düşünüyorum çünkü büyük kızımın da var birkaç tane sahura ben de kalkmiyorum kızlar zaten kramplardan dolayı çok zor uyuyorum sabah da erken kalk kahvaltı yap işe git uyuyacak vakit kalmıyor

Vayy o kadar yolu göze alıp gttn ya helal sana merkeze 20 km uzakta annemin yazlgna zor geldim ben eşime bin bir dil döktüm de ama sen orda da boş durmamasndr eminim bisey almssndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…