2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cocuklarin kac yaslarindalar canim

Ne guzel valla arkadas dedigin boyle olur bizimkiler anca dedikodu etsin cok guzel hazirlamislar

Peki abla konusmayiz sen gez dolaş

kizlar gunaydin. kuzenimin bebegi benimkinden 10 gun buyuktu dun aksam dogum yapti kanamasi olmus durmayinca sezeryana almislar. Kan sulandirici igne falan kullaniyordu. bebegi en son carsamba gunu konustugumuzda 1450 gr demisti.
allahim sifa versin. anasina babasina bagislasin. en kisa zamanda toparlar minis umarim.
Ben alıştım artık uykusuzluğa uyuma fırsatım olunca bile ben uyuyamiyorum..gün-de 4 saat anca..o da dusun hamilelikte elli kere uyanıyorum sağa sola donmekten
cnm zor yahu. zaten diger elenmandan gece enaz 3 kere kalkiyrm. gebelikten de wc ye kalk dur. iste 5 saatin kac saati uykuda geciyor bilemiyorum ;(

Evrt pazar gunu buraya fazla yazilmaz merak etme haftaici ama gilgamis destani gbi bitmek bilmiyo

ben de dusunuyorum..kaldi maksimum 10hafta diye... azaltmisiz baya zamanj.
Ay geçsin zaman ya doğum yapanların sayfalarını okuyorum ben de bu aralar gün bekleyenler kucağına alanlar sancı çekenler ayy çok heyecanlanıyorum minnoşlarımız kucağımızda eve döndüğümüz günler...

Çok tatlı arkadaşların.. Bana yapılmış kadar sevindim haha Burdan aaaa diyorum severim sürprizleri bu aralar benim de Doğum günüm yaklaşıyor bakalım benim ki bişey yapacak mı Bi pastayla kandırmazsa beni yine iyidr

Evrt pazar gunu buraya fazla yazilmaz merak etme haftaici ama gilgamis destani gbi bitmek bilmiyo
Asıl.zaten pazartesi salı önemli benim için..bizim herif izinli disarda.oluyoruz sonra.oku oku bitmiyor..arada.arabadayken falan bi kac sayfa okuyorum kar kardir diyesanki sanarsin sinava hazırlanıyorum

Bana kalsa simdi gidip doğurasım var..isik hızıyla dogum olup ilk 10 gün geçse ne guzel.olurama zamanında olsun tabi

Bana kalsa simdi gidip doğurasım var..isik hızıyla dogum olup ilk 10 gün geçse ne guzel.olurama zamanında olsun tabi
Ben ben aynen ben de öyleyim.. Oilk on gün de geçse dediğin gibi ağrı sızı kalmadan bebişle ilgilendiğimiz o günler de gelse inşallah

Ben ben aynen ben de öyleyim.. Oilk on gün de geçse dediğin gibi ağrı sızı kalmadan bebişle ilgilendiğimiz o günler de gelse inşallah
Sezeryan olmasına rağmen aslında benim pek bi aman aman agrım oldu diyemem..rahat geçti aslında tek sorunumun iki üç gün ayağa kalkarken baya zorlandım onun dışında bi problemim.olmadi..ikinci nasıl olur bilemem..iki sezeryan farklı oluyor diyenler var..(ikinci daha zor oluyor gibi)insallah oyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…