Haha valla ilk aylar ım çok zor geçti sonrasında iyiyim hamdolsun arada kasılma geliyo ağırlaştım ama çocukların peşinden koşturmaktan artık Hahaha çok da şaapamıyorum..
Haha valla ilk aylar ım çok zor geçti sonrasında iyiyim hamdolsun arada kasılma geliyo ağırlaştım ama çocukların peşinden koşturmaktan artık Hahaha çok da şaapamıyorum..
Nazar degmesın bende ıyıyım 5.5 aylık gobusum oldugu ıcın hala haraketlerım kısıtlanmadı. Sadece aksam yemekten sonra bır saat kendıme gelemıyorum oruc tutmuyorum ama gunun yorgunlugu galıba.
elaide
cevap yazamadım ama çok sinir oldum o adama. Yani insan yeri geliyor kendi memleketinde kendi insanına gıcık oluyor ancak bu adamın yaptığı düpedüz ırkçılık. Zamanında kendileri isteye isteye en zor işlerini yaptırmaya çağırmadılar mı ülkelerine. Sanki sığınmacı mı gitti zorla mı gitti bizim insanımız oraya. Terbiyesiz herifler görmüyor mu ki milyon insanımız emeği ile o ülkeye katkı sağlıyor. Sanki sokaklarda dilenip ekonomiye yük mü oluyor? Almanlardan çok çalışıyorlar çoğu daha zor şartlarda. Ülkeleri gelişiyor be bunun keyfini çıkarırken iyi. Emekçi orada bizim insanımız. Pis faşist şövenist kafalar ne anlar bundan. Ay dur sakin olim
hahah haklisin tatlim, her kelimenle hemde! irkcilik hep var herzaman var ama hic bir zaman dünki kadar apacik dupeduzuyle karsilasmamistim. adamin bunakligina verdik inan. esim boyle durumlarda ASIRI agresif olabilecek yapida bi adam, arabaya binip anlattigimda ‘ya beyni sulanmis yasli manyagin’ dedi gayet sakince. adam türk oldugumu tahmin etmemistir belki, bisuru ‘yeni’ almanyali var suriyelisi afgani vs, belkide aklindan bayagi ‘türk’ diye gecirdi bilemeyiz ki
her zaman her yerde hepppp diyorum; türkün türkten baska dostu yoktur arap arkadaslarim hollandali arkadaslarim da var, ama ülkedaslik bambaska bi durum.
bogulsun irkciliginda, koskoca avrupa da yaptigimiz isler gayet ortada
Birileri benim ayaklarımı çalıp yerine toynak takmış olabilir mi? Resimde görülen sadece parmak uçlarımı sokabildiğim şey benim Halis mulis ayakkabım idi. Acaba 1 kış durunca dolapta çekti mi ??? ayakkabıyı suya da sokmadım ama alla alllaaaa
Ben soruları hazırlayıp 500 kağıt okudum e okula girdim. Oğlanın sınavlarını çalıştırdım. Topiğin biriken sayfalarını okumak onlar kadar sürdü. Günde 50 sayfa civarında birikiyordu her gün.
Doğum yapmış ayların gruplarında herkes meşgul o kadar yazan olmuyor. Arada bakıyorum onlara ben. Günlerce bile bakmasam hemen arayı kapatıyorum biz de mi öyle olacağız acaba?
Bence biri gunun ozetini falan cikarmali gazete gibi anca yetisiriz senin oglun kac yasinda canim ? Evet onlara ben de bakiyorum da onlarinki de gerci paranormal activity tadinda surekli atesi var teninde kizariklik var bugun yesil s..ti falan adrenalin dolu burada derdimiz en azindan hangi deterjan markasini almaliyiz seklinde olabiliyo
Nazar degmesın bende ıyıyım 5.5 aylık gobusum oldugu ıcın hala haraketlerım kısıtlanmadı. Sadece aksam yemekten sonra bır saat kendıme gelemıyorum oruc tutmuyorum ama gunun yorgunlugu galıba.
Oruç da tutuyorum akşamları da full yatıştayım valla yemekten sonra kimse kaldıramaz beni yerden göbeğim de büyüdü benim ağır hissediyorum kendimi ama çocuklar işte onların sayesinde gündüz durmak yok hareket oluyor bana da
Birileri benim ayaklarımı çalıp yerine toynak takmış olabilir mi? Resimde görülen sadece parmak uçlarımı sokabildiğim şey benim Halis mulis ayakkabım idi. Acaba 1 kış durunca dolapta çekti mi ??? ayakkabıyı suya da sokmadım ama alla alllaaaa
Bence biri gunun ozetini falan cikarmali gazete gibi anca yetisiriz senin oglun kac yasinda canim ? Evet onlara ben de bakiyorum da onlarinki de gerci paranormal activity tadinda surekli atesi var teninde kizariklik var bugun yesil s..ti falan adrenalin dolu burada derdimiz en azindan hangi deterjan markasini almaliyiz seklinde olabiliyo
Doğru yazmışsın gerçekten horror time gibiler. Oğlum 12 yaşında canım 7 sınıf olacak seneye inşallah
Özet çok iyi fikir yaaaa bence siteye eklesinler özellik. Mesela günün olayları: udgnin ayağı şişmiş, a kişisinin uykusu kaçmış gibilerinden. Süpppper olurdu
Dertlenme canım küçülür geri. Eski haline dönecek. Böyle kalamaz değil mi tecrübesi daha yeni olan arkadaşlar siz de söyleyin ZeytinliiiRRzg14
ve iki ve üçüncüye hamile nicklerini yazamadığım diğer arkadaşlar. oğlumdan sonrA küçülmüştü benim.
Doğru yazmışsın gerçekten horror time gibiler. Oğlum 12 yaşında canım 7 sınıf olacak seneye inşallah
Özet çok iyi fikir yaaaa bence siteye eklesinler özellik. Mesela günün olayları: udgnin ayağı şişmiş, a kişisinin uykusu kaçmış gibilerinden. Süpppper olurdu
Ozetle zaten anca takip ederiz yoksa aa diyorum bak bunu okumamisim gecmis olsun yazamadim ya da digeri bisey paylasmis heekes onu konusuyo o yaziyi bulana kadar devamli geri tusuna basiyorum Ayyy masallah sana da ne guzel buyutmussunuz vallahi darisi basimiza insallah Allah bagislasin