2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hamilelgi sorunsz geçen anne sen msn yoksa 3 tane masallah Allah korusun hepsini ben 1 tane de havlu attım
Haha valla ilk aylar ım çok zor geçti sonrasında iyiyim hamdolsun arada kasılma geliyo ağırlaştım ama çocukların peşinden koşturmaktan artık Hahaha çok da şaapamıyorum..

Haha valla ilk aylar ım çok zor geçti sonrasında iyiyim hamdolsun arada kasılma geliyo ağırlaştım ama çocukların peşinden koşturmaktan artık Hahaha çok da şaapamıyorum..
Nazar degmesın bende ıyıyım 5.5 aylık gobusum oldugu ıcın hala haraketlerım kısıtlanmadı. Sadece aksam yemekten sonra bır saat kendıme gelemıyorum oruc tutmuyorum ama gunun yorgunlugu galıba.

hahah haklisin tatlim, her kelimenle hemde! irkcilik hep var herzaman var ama hic bir zaman dünki kadar apacik dupeduzuyle karsilasmamistim. adamin bunakligina verdik inan. esim boyle durumlarda ASIRI agresif olabilecek yapida bi adam, arabaya binip anlattigimda ‘ya beyni sulanmis yasli manyagin’ dedi gayet sakince. adam türk oldugumu tahmin etmemistir belki, bisuru ‘yeni’ almanyali var suriyelisi afgani vs, belkide aklindan bayagi ‘türk’ diye gecirdi bilemeyiz ki
her zaman her yerde hepppp diyorum; türkün türkten baska dostu yoktur arap arkadaslarim hollandali arkadaslarim da var, ama ülkedaslik bambaska bi durum.
bogulsun irkciliginda, koskoca avrupa da yaptigimiz isler gayet ortada

Birileri benim ayaklarımı çalıp yerine toynak takmış olabilir mi? Resimde görülen sadece parmak uçlarımı sokabildiğim şey benim Halis mulis ayakkabım idi. Acaba 1 kış durunca dolapta çekti mi ??? ayakkabıyı suya da sokmadım ama alla alllaaaa

Eklentiler

• 36A63C36-65E7-421E-937C-5AC276E192B2.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 64
Bence biri gunun ozetini falan cikarmali gazete gibi anca yetisiriz senin oglun kac yasinda canim ? Evet onlara ben de bakiyorum da onlarinki de gerci paranormal activity tadinda surekli atesi var teninde kizariklik var bugun yesil s..ti falan adrenalin dolu burada derdimiz en azindan hangi deterjan markasini almaliyiz seklinde olabiliyo

Nazar degmesın bende ıyıyım 5.5 aylık gobusum oldugu ıcın hala haraketlerım kısıtlanmadı. Sadece aksam yemekten sonra bır saat kendıme gelemıyorum oruc tutmuyorum ama gunun yorgunlugu galıba.
Oruç da tutuyorum akşamları da full yatıştayım valla yemekten sonra kimse kaldıramaz beni yerden göbeğim de büyüdü benim ağır hissediyorum kendimi ama çocuklar işte onların sayesinde gündüz durmak yok hareket oluyor bana da

Haha senin ayacıklar malesef.. Benimkiler de aynı durumda Bi numara büyüdü

Doğru yazmışsın gerçekten horror time gibiler. Oğlum 12 yaşında canım 7 sınıf olacak seneye inşallah
Özet çok iyi fikir yaaaa bence siteye eklesinler özellik. Mesela günün olayları: udgnin ayağı şişmiş, a kişisinin uykusu kaçmış gibilerinden. Süpppper olurdu

Poff benmkiler de ayni durumda 35 36 olan ayaklarim artik 37 38dertlendim gene bakk kaldi onca ayakkabim

Poff benmkiler de ayni durumda 35 36 olan ayaklarim artik 37 38dertlendim gene bakk kaldi onca ayakkabim
Sizin normal.boyuta cikmis minnoslariniz.biz napalim 39 40 oldu 41 42 palet palet eskimo ayakkabisi

Dertlenme canım küçülür geri. Eski haline dönecek. Böyle kalamaz değil mi tecrübesi daha yeni olan arkadaşlar siz de söyleyin
Zeytinliii R Rzg14 ve iki ve üçüncüye hamile nicklerini yazamadığım diğer arkadaşlar. oğlumdan sonrA küçülmüştü benim.

Ozetle zaten anca takip ederiz yoksa aa diyorum bak bunu okumamisim gecmis olsun yazamadim ya da digeri bisey paylasmis heekes onu konusuyo o yaziyi bulana kadar devamli geri tusuna basiyorum Ayyy masallah sana da ne guzel buyutmussunuz vallahi darisi basimiza insallah Allah bagislasin

bebek 1500 gr dogmus kuveze almislar. kuzenim yogun bakimda hala cok kan kaybetmis. Kendinde ama odaya almadılar hala. bebegi kimseye gostermiyorlarmis. kordon bebekten ayrilmis pihti seklinde kan gelmeye baslamis kani durduramamis doktorlar
Çok çok geçmiş olsun. Bebiş de anne de bir an evvel sağlıklarına kavuşurlar inşallah. Allah tüm anaları bebişleri korusun birbirlerine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…