2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimkiler normal oldu ama çok dikişler im oldu ikisinde de ve dikişler in iyileşme süreci beni çok zorladı 2 haftaya kadar oturamıyordum bebeği uzanarak yan yatarak emzirebiliyordum o aşağıdaki baskı yanma beni çok yıpratmıştı ama sonra geçiyor tabi..

Gecmese zaten nasil.ikinci üçüncü olacak dimi...allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de iyileşme.suresi geçer hayırlısıyla

Asıl.zaten pazartesi salı önemli benim için..bizim herif izinli disarda.oluyoruz sonra.oku oku bitmiyor..arada.arabadayken falan bi kac sayfa okuyorum kar kardir diyesanki sanarsin sinava hazırlanıyorum
Evet tarih sinavi gbi mubarek sayfalar dolusu

benimde oyle bu aralar cok belli olmuyi hareketler

Ayyy totosunu yesin o senin cocugunun be kendi nufuslari yasliliktan kiriliyo gelmis ne diyo ! Gayette yuzune karşı kahkahayi patlatarak cevabini vermissin bence
totosundan cikani yesin hatta pis herif! esim ‘das sind zwei!’ (iki tane var karnimda) deseydin oracikta kalpten giderdi dedi. diyemedim yaa

Sen olde bi kisilik yer acilsin onzaman dede diyeydin tovbe yarabbim hadsiz uremeyin demek icin usenmemis seni durdurmus hayret ya
pis nazi alman bunak iste. hayretler icinde kaldim inan hic boyle acik secik bi yabanci dusmanligi gormedim ben.

Ülkemın canını yeyım. Burda o dedeyı lınc ederler. Hamıle kadına derler mı oyle sey bız hamıle gorunce mutlu oluyoruz. Gıdıp konusmak ıstıyoruz hemen
yanimizdan gecen insanlar duymamis olamaz, bayagi da kalabalik, kimse duymadi mi duymazdan mi geldi. bi dede oyle dese hamileye valla tepki gosteririm herhalde. basima geldiginden kahkaha geldi bana

Maşallah anneciğinee valla battaniye koleksiyonu olmuş çeşit çeşit kullanırsınız artık güle güle kullanın..
bide hala devam ediyo haha, dur artik desemde dinleyen yok

Amca senin gitmene az kalmış zaten segn düşünme böyle şeyler deseydin yeterdi ona
pis herife diyemedim bisi iste

Gülsemmi kızsam mi bilemedim...ne saçma bisey olmuş oyle
diyorumya hep beni bulur boyle acayiplikler diye. erkekligini goreydim onun esimin yaninda deseydi ya pis bunak.

kizlar gunaydin. kuzenimin bebegi benimkinden 10 gun buyuktu dun aksam dogum yapti kanamasi olmus durmayinca sezeryana almislar. Kan sulandirici igne falan kullaniyordu. bebegi en son carsamba gunu konustugumuzda 1450 gr demisti.
Ay çok geçmiş olsn ya nasıl smdi inşallah iyidirler Rabbim bagislasin yavrusunu bende iğne kullanıyorum ya neden olmuş ki kanamasi

Evet tarih sinavi gbi mubarek sayfalar dolusu
Ben soruları hazırlayıp 500 kağıt okudum e okula girdim. Oğlanın sınavlarını çalıştırdım. Topiğin biriken sayfalarını okumak onlar kadar sürdü. Günde 50 sayfa civarında birikiyordu her gün.
Doğum yapmış ayların gruplarında herkes meşgul o kadar yazan olmuyor. Arada bakıyorum onlara ben. Günlerce bile bakmasam hemen arayı kapatıyorum biz de mi öyle olacağız acaba?

Doktoruna katlyrm canım

Bebelerden.kafayi kaldiramicaz muhtemelen oyalayacaklar

gunaydinlar bu arada kizlar:) ablamlarda güzel bol kahkahali sohbetli bi iftar yaptik aksam. gec gelincede bugün gec kalktik. temizligimi maalesef bugüne biraktim esim icerden ‘sütlac yapmis miydin sen’ diye soruyo (ben yatak keyfindeyim hala); bide o eklendi yapilacaklara.

hepinize iyi pazarlar kizlar arada girip konulari takip ederim

Olcaz bence Bi sakinlik gelir bebelerle çıldırcaz

elaide cevap yazamadım ama çok sinir oldum o adama. Yani insan yeri geliyor kendi memleketinde kendi insanına gıcık oluyor ancak bu adamın yaptığı düpedüz ırkçılık. Zamanında kendileri isteye isteye en zor işlerini yaptırmaya çağırmadılar mı ülkelerine. Sanki sığınmacı mı gitti zorla mı gitti bizim insanımız oraya. Terbiyesiz herifler görmüyor mu ki milyon insanımız emeği ile o ülkeye katkı sağlıyor. Sanki sokaklarda dilenip ekonomiye yük mü oluyor? Almanlardan çok çalışıyorlar çoğu daha zor şartlarda. Ülkeleri gelişiyor be bunun keyfini çıkarırken iyi. Emekçi orada bizim insanımız. Pis faşist şövenist kafalar ne anlar bundan. Ay dur sakin olim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…