Benimkiler normal oldu ama çok dikişler im oldu ikisinde de ve dikişler in iyileşme süreci beni çok zorladı 2 haftaya kadar oturamıyordum bebeği uzanarak yan yatarak emzirebiliyordum o aşağıdaki baskı yanmaSezeryan olmasına rağmen aslında benim pek bi aman aman agrım oldu diyemem..rahat geçti aslında tek sorunumun iki üç gün ayağa kalkarken baya zorlandım onun dışında bi problemim.olmadi..ikinci nasıl olur bilemem..iki sezeryan farklı oluyor diyenler var..(ikinci daha zor oluyor gibi)insallah oyle olmaz
Gecmese zaten nasil.ikinci üçüncü olacak dimi...allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de iyileşme.suresi geçer hayırlısıylaBenimkiler normal oldu ama çok dikişler im oldu ikisinde de ve dikişler in iyileşme süreci beni çok zorladı 2 haftaya kadar oturamıyordum bebeği uzanarak yan yatarak emzirebiliyordum o aşağıdaki baskı yanmabeni çok yıpratmıştı ama sonra geçiyor tabi..
Amin öyle gerçekten sağlıkla gelsinler yeter kiGecmese zaten nasil.ikinci üçüncü olacak dimi...allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin de iyileşme.suresi geçer hayırlısıyla
Evet tarih sinavi gbi mubarek sayfalar dolusuAsıl.zaten pazartesi salı önemli benim için..bizim herif izinli disarda.oluyoruz sonra.oku oku bitmiyor..arada.arabadayken falan bi kac sayfa okuyorum kar kardir diyesanki sanarsin sinava hazırlanıyorum
Masallah buyumusler Allah sana bagislasinOğlum 8 kızım 4.5 yaşında
Allah razı olsun hepimizinkini bağışlasın. İnşallah.. Büyüyorlar yaaMasallah buyumusler Allah sana bagislasin
Günaydın cinnet gecirmeden kahvalti faslini hallettik cok şükür bugn oruclu degil 10a kdr uyudu sagolsuun acliktan öldüm 8den beri en son masada şu sekilde bekliyodum. Uykusuzluktan yakinmissiniz ama ben daha cok uyumaya basladim. Son 2 3 gundur 8e kdr uyuyorum ve gun boyu uykum var.. Aksamlari zaten 9da koltukta bayilmis oluyorum. Ama bu zamana kdr sabah 5-6 da uyanir uyuyamazdim. Bugun 27+6 olduk bikc gundur ice içe vuruyo kasiklarima falan arada da midemin oralarda pit pit disaridan cok belli olmuyo hareketleri pozisyon mu degistirdi acaba tedirgin olmaya basladim kontrolum de haftaya daha
totosundan cikani yesin hatta pis herif! esim ‘das sind zwei!’ (iki tane var karnimda) deseydin oracikta kalpten giderdi dedi. diyemedim yaaAyyy totosunu yesin o senin cocugunun be kendi nufuslari yasliliktan kiriliyo gelmis ne diyo ! Gayette yuzune karşı kahkahayi patlatarak cevabini vermissin bence
pis nazi alman bunak iste. hayretler icinde kaldim inan hic boyle acik secik bi yabanci dusmanligi gormedim ben.Sen olde bi kisilik yer acilsin onzaman dede diyeydin tovbe yarabbim hadsiz uremeyin demek icin usenmemis seni durdurmus hayret ya
yanimizdan gecen insanlar duymamis olamaz, bayagi da kalabalik, kimse duymadi mi duymazdan mi geldi. bi dede oyle dese hamileye valla tepki gosteririm herhalde. basima geldiginden kahkaha geldi banaÜlkemın canını yeyım. Burda o dedeyı lınc ederler. Hamıle kadına derler mı oyle sey bız hamıle gorunce mutlu oluyoruz. Gıdıp konusmak ıstıyoruz hemen
bide hala devam ediyo haha, dur artik desemde dinleyen yokMaşallah anneciğinee valla battaniye koleksiyonu olmuşçeşit çeşit kullanırsınız artık güle güle kullanın..
pis herife diyemedim bisi isteAmca senin gitmene az kalmış zaten segn düşünme böyle şeyler deseydin yeterdi ona
diyorumya hep beni bulur boyle acayiplikler diye. erkekligini goreydim onun esimin yaninda deseydi ya pis bunak.Gülsemmi kızsam mi bilemedim...ne saçma bisey olmuş oyle
Ay çok geçmiş olsn ya nasıl smdi inşallah iyidirler Rabbim bagislasin yavrusunu bende iğne kullanıyorum ya neden olmuş ki kanamasikizlar gunaydin. kuzenimin bebegi benimkinden 10 gun buyuktu dun aksam dogum yaptikanamasi olmus durmayinca sezeryana almislar. Kan sulandirici igne falan kullaniyordu. bebegi en son carsamba gunu konustugumuzda 1450 gr demisti.
Ben soruları hazırlayıp 500 kağıt okudum e okula girdim. Oğlanın sınavlarını çalıştırdım. Topiğin biriken sayfalarını okumak onlar kadar sürdü. Günde 50 sayfa civarında birikiyordu her gün.Evet tarih sinavi gbi mubarek sayfalar dolusu
Doktoruna katlyrm canımOnden gıtmesıde sorun teskıl edıyor anne hızlı kılo alırsada sorun ılaclar kılo alımını hızlandırıyor. Bebek ve sende seker olma rıskını artırıyor. O yuden ılac kesmıs olabılır. Bende bebıs bır hafta gerıden gelıyor daha bu hafta basladı doktor ımomla kan ılacı stoklar bıtmısbenım doktorum gerekmedıkce tavsıye etmıyor ılacı anneye bırakıyor. Mısal Tıp dunyası degısken oldugu ıcın 10 yıl sonra arastırma yapılır aaa balıkyagı hamılelere zararlıymıs derler dıye ilaç alımını gebeye bırakıyorum dıyor. Tabı gözle gorulur düşük olursa erken verıyor.
Bebelerden.kafayi kaldiramicaz muhtemelen oyalayacaklarBen soruları hazırlayıp 500 kağıt okudum e okula girdim. Oğlanın sınavlarını çalıştırdım. Topiğin biriken sayfalarını okumak onlar kadar sürdü. Günde 50 sayfa civarında birikiyordu her gün.
Doğum yapmış ayların gruplarında herkes meşgul o kadar yazan olmuyor. Arada bakıyorum onlara ben. Günlerce bile bakmasam hemen arayı kapatıyorumbiz de mi öyle olacağız acaba?
Olcaz bence Bi sakinlik gelir bebelerle çıldırcazBen soruları hazırlayıp 500 kağıt okudum e okula girdim. Oğlanın sınavlarını çalıştırdım. Topiğin biriken sayfalarını okumak onlar kadar sürdü. Günde 50 sayfa civarında birikiyordu her gün.
Doğum yapmış ayların gruplarında herkes meşgul o kadar yazan olmuyor. Arada bakıyorum onlara ben. Günlerce bile bakmasam hemen arayı kapatıyorumbiz de mi öyle olacağız acaba?
Ayy ben heyecan yaptım senin 8 hafta deyncedeğilmi yaa 8 haftam kaldı Allahın izniyle Rabbim korusun bebeklerimizi. daha hastane çıkışını bile almadım bendeki rahatlığa bak
Ne guzel valla arkadas dedigin boyle olur bizimkiler anca dedikodu etsin cok guzel hazirlamislar
Aynen ya bizde nerde öyle arkadaş
Hamilelgi sorunsz geçen anne sen msn yoksa 3 tane masallah Allah korusun hepsini ben 1 tane de havlu attımAllah razı olsun canım yaa hepimizinkini bağışlasın rabbim inşallah.. Evet üçleyecem bebeleri ben tadını alınca durduramadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?