2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay super olmus cnm. ne guzel supriz

Kızlar günaydın, son zamanlarda çok takip edemiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim son zamanlarda ciddi ağrılarım kasılmalarım ve genital bölgede aniden yırtılma gibi kısa süreli hislerim oluyor. Muayene de erken doğrum riskini kesin olarak anlayabilirmi dr acaba? Farklı bir muayene yöntemi varmıdır acaba?

Ben de coraspin kullanıyorum bana alanında çok iyi bir perinatolog 32. haftada mutlaka keseceksin dedi.34-35. hafta biraz geç gibi, ben olsam doktordan gizli kullanmazdım.

Gunaydinnnn guzel anneler ve bebislerii sağlıklı günler diliyorum herkese
@greyfurt_ o. Ne güzel sürpriz kiz masallah bayıldım
Sabaha kadar bebek taklalar tekmeler kasilmalar bugun.yine.gidicem.nst baksinlar icime sinmedi uykusuz her gece grubuna beni de kaydedin

Günaydın cinnet gecirmeden kahvalti faslini hallettik cok şükür bugn oruclu degil 10a kdr uyudu sagolsuun acliktan öldüm 8den beri en son masada şu sekilde bekliyodum. Uykusuzluktan yakinmissiniz ama ben daha cok uyumaya basladim. Son 2 3 gundur 8e kdr uyuyorum ve gun boyu uykum var.. Aksamlari zaten 9da koltukta bayilmis oluyorum. Ama bu zamana kdr sabah 5-6 da uyanir uyuyamazdim. Bugun 27+6 olduk bikc gundur ice içe vuruyo kasiklarima falan arada da midemin oralarda pit pit disaridan cok belli olmuyo hareketleri pozisyon mu degistirdi acaba tedirgin olmaya basladim kontrolum de haftaya daha

Pozisyonla alakası kuzum...iki gündür bende gündüz nerdeyse hiç hissetmiyorum..sadece bir iki pıt yapıyor ben burdayım dercesine..ama gece başlıyor.. bunalım takılıyor lar heralde zaman yaklastikca

Ayyy cok guzel senin adina bende mutlu oldu cnmm..insanin etrafinda boyle dusunceli guzel arkadaslari olmasi ne kadar harika ❤

kizlar gunaydin. kuzenimin bebegi benimkinden 10 gun buyuktu dun aksam dogum yapti kanamasi olmus durmayinca sezeryana almislar. Kan sulandirici igne falan kullaniyordu. bebegi en son carsamba gunu konustugumuzda 1450 gr demisti.
Kuzucuk erken davranmis..saglik problemi ıyidir inşallah.. allah anasına babasına bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…