2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar çanta olarak ne aldınız nerden aldınız. Çok fonksiyonlu bişey olması şart mı? Sırt çantası gibi mi olsun yoksa omuz askılı mı
Bebek bakım çantasını mı diyorsun yoksa hastane çantası gibi bir şey mi? Bebek bakım çantasıysa sırt çantası olması avantaj bence. Çünkü yeri geliyor çocuğu kucaklıyorsun, eğiliyorsun falan. Sürekli koldan düşen çanta hoş olmaz. Ben geçen sene Stylo marka çanta almıştım. Bir sürü modeli var. Hatta benimki hem sırt, hem yandan asmalı olarak kullanılabiliyor. Önemli olan çantanın içini açtığında ne var ne yok kolayca görebilmek diye düşünüyorum. Çünkü üst üste çok fazla şey bindirince alması zor oluyor, her şey karışıyor. Fermuarı yere kadar açılınca daha kolay ulaşıyorum her şeye. Onun dışında bir sürü farklı cebi olunca da ufak tefek şeyleri karışmadan saklamış oluyorum. Mesela bir cebinde kızımın tokaları, birinde benim cüzdan, ruj gibi ufak tefek şeyler. Birinde çorap, birinde ıslak mendil, bez v.s. çoğaltılabilir. Piyasada çok fazla model var. Hatta açılınca bebek yatağı gibi olanları da gördüm. Hiç kullanmadım ama güzel olabilir.

Bu kocaları gırtlaklama hissi de hamileliğin Bi getirisi ya hepimizde aynı his adamları boğmadan doğursaydık bu bebeleri iyiydi

Kremlenme yaglanma faslinin.kolay yolunu.bulan varmi.kizlar aranizda basit.kolay hizli biktim ya sprey seklinde deodarant kullanan var mi aranizda vaseline arko nem markalarinda var ama.nasil
Aklıma estikce bebek yagi sürüyorum Masallah 3. Gebelik hiç çatlak olmadı.
Bana kendini bitkin hissedersen multivitamin iç dedi onun dışında kan ilaci ve d vitamini alıyorum

Bebısın gelısımı onden gıdıyorsa doktor ondan bıraktırmıstır ya da sız fazla kılo alıyorsanız doktor ondam bırak demıstır. Doktoruna danıs canım.
Herzaman 1hafta önden gidiyordu canım. Bilmiyordum bunu doğrusu soracağım mutlaka

Herzaman 1hafta önden gidiyordu canım. Bilmiyordum bunu doğrusu soracağım mutlaka
Onden gıtmesıde sorun teskıl edıyor anne hızlı kılo alırsada sorun ılaclar kılo alımını hızlandırıyor. Bebek ve sende seker olma rıskını artırıyor. O yuden ılac kesmıs olabılır. Bende bebıs bır hafta gerıden gelıyor daha bu hafta basladı doktor ımomla kan ılacı stoklar bıtmıs benım doktorum gerekmedıkce tavsıye etmıyor ılacı anneye bırakıyor. Mısal Tıp dunyası degısken oldugu ıcın 10 yıl sonra arastırma yapılır aaa balıkyagı hamılelere zararlıymıs derler dıye ilaç alımını gebeye bırakıyorum dıyor. Tabı gözle gorulur düşük olursa erken verıyor.

ayni vitamini kullaniyoruz cnm. dr.una danisarak kullanmanda fayda var cnm. gerek gormuyorsa vardir bir sebebj.

Kızlar çanta olarak ne aldınız nerden aldınız. Çok fonksiyonlu bişey olması şart mı? Sırt çantası gibi mi olsun yoksaa omuz askılı mı
cnm ben decathlondan sirt cantasi almistim oglumda. hala onu kullaniyrm. alacagin cantanin hafif olmasina dikkat et cnm..

Hepinize günaydın. Pazar sabahı erken kalkmış uyuyamamış tatlı hamileler grubu. Ben de uyuyamıyorum en fazla 08:00. Ama akşam sağda solda uyuyakalıyorum ordan kurtarıyor bebişler bizi erken kaldıracak vücudumuz ona hazırlanıyordur. Gerçi bana göre bu çok saçma insan uykusuzluğa nasıl hazırlanır arkadaş başına gelince yaşarsın. Daha bebek yokken boşa uykusuz kalıyoruz. Bu saçma hormonlarda da hiç akıl yok vallahi

Kızlarr hepinize güzel Pazarlar diliyorum. Mesajlar baya birikmiş henüz okuyamadım inşallah herkes iyidir. Hasta olanlara şifa diliyorum. Benim Cumartesim çok güzel geçti. Arkadaşım İngiltere’den gelicekti Kızlarla hep beraber onda kalıp vakit geçirecektik arkadaşımın evine bir geldim ki sormayın bunlar baby shower hazırlamışlar nacizane o kadar mutlu oldum ki çok çok güzeldi uğraşmışlar benim için insanın böyle arkadaşları olması çok güzel.. sizlerle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• C590D030-7225-4E89-BABF-8EFF504B80DC.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 7D3EA459-0D7B-46ED-97A6-D2EE809F8B9E.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…