Dertlenme canım küçülür geri. Eski haline dönecek. Böyle kalamaz değil mi tecrübesi daha yeni olan arkadaşlar siz de söyleyin Zeytinliii@Rzg14 ve iki ve üçüncüye hamile nicklerini yazamadığım diğer arkadaşlar. oğlumdan sonrA küçülmüştü benim.
sinemist57
cok gecmis olsun, anne de bebek te bir an önce toparlar insallah, hic bir sikinti yasamazlar Allahin izniyle
ayakkabi demeyin bak pazar pazar kendimi belcika ya carsiya atarim! ayagima olan 3 adet spor ayakkabim kaldi. onlardan bitanesi azcik spordan casual chique’lige gecisli gibi. topuk hastasi ben kendime zerre yakistirmiyorum sporu ama napayim. bitane kibar ofislik siyah düz (belki hafif kalin tabanli) bi ayakkabiya ihtiyacim var aslinda.
eski numarama dönebilecek miyim acaba, güzelim ayakkabilarimi giyebilecek miyim tekrar acaba
bu arada kizlar fena halde elbiseye takmis durumdayim, sanirim pantalon/tight yalan oldu artik.
tehlikeli bir durumu yoktu bir anda olmus hatta iftar yemegini falan hazirlamis evde agir işte yapmamis sadece ütü yapmis sonra kan gelmeye baslamis kani durmayinca sezeryana almislar
tehlikeli bir durumu yoktu bir anda olmus hatta iftar yemegini falan hazirlamis evde agir işte yapmamis sadece ütü yapmis sonra kan gelmeye baslamis kani durmayinca sezeryana almislar
Kızlar bu gün hava çok güzel tam temizlik havası hahaha kocam kursa gitti bende eve giriştim son kez camları sildim ama kırmızı biber gibi oldum kıpkırmızı kadın olmak çok zor yahu
Kızlar bu gün hava çok güzel tam temizlik havası hahaha kocam kursa gitti bende eve giriştim son kez camları sildim ama kırmızı biber gibi oldum kıpkırmızı kadın olmak çok zor yahu
Ben soruları hazırlayıp 500 kağıt okudum e okula girdim. Oğlanın sınavlarını çalıştırdım. Topiğin biriken sayfalarını okumak onlar kadar sürdü. Günde 50 sayfa civarında birikiyordu her gün.
Doğum yapmış ayların gruplarında herkes meşgul o kadar yazan olmuyor. Arada bakıyorum onlara ben. Günlerce bile bakmasam hemen arayı kapatıyorum biz de mi öyle olacağız acaba?
Ben hep terlik giyiyorum ya anlamiyor muyum yoksa sismedi mi?
Eve gidince motor botlarimi deniyim, ordan anlarim.
sinemist57
şimdiden geçmiş olsun. Ornek vaka destek olur derseniz İrem Guzey var, cok daha erken haftalarda yanilmiyorsam 700gr civari dogdu bebegi, onun konusmalarini izletebilirsin.
Arkadasim 1.800 dogmus 1.5 kiloya düşmüş. 87li bir de ve o zamanin Bulgaristan' inda. Malum sonra sınır dışlari vs cok cekmisler. Yani yasayacak olan yaşıyor. Umudunu kaybetmesin.
Kocama anlattim, temmuzun son haftasi yerine erken dogmus diye. O temmuz annesi niye bizim gruba yaziyor dedi. Kocalari da alistirdik agustos anneleri temasına.
Kızlarr valla ben baby shower falan hiç düşünmüyordum zaten bu da sürpriz yapılıyormuş öğrenmiş oldum. Naçizane düşünüp yapmışlar Allah size de böyle güzel yürekli arkadaşlar nasip etsin. Yapmasalarda olurdu ama insan yapılınca da ayrı bi mutlu oluyormuş gerçekten
Sizinle paylaşmak istedim sizde Benim mutluluğumla mutlu oldunuz sizde arkadaşlarım kadar mutlu ettiniz beni iyi ki varsınız
Onden gıtmesıde sorun teskıl edıyor anne hızlı kılo alırsada sorun ılaclar kılo alımını hızlandırıyor. Bebek ve sende seker olma rıskını artırıyor. O yuden ılac kesmıs olabılır. Bende bebıs bır hafta gerıden gelıyor daha bu hafta basladı doktor ımomla kan ılacı stoklar bıtmıs benım doktorum gerekmedıkce tavsıye etmıyor ılacı anneye bırakıyor. Mısal Tıp dunyası degısken oldugu ıcın 10 yıl sonra arastırma yapılır aaa balıkyagı hamılelere zararlıymıs derler dıye ilaç alımını gebeye bırakıyorum dıyor. Tabı gözle gorulur düşük olursa erken verıyor.