2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabi ya küçülüyor ama kilo verme durumuna da bağlı zayıflayınca eski haline dönüyor ayaklar

bebek 1500 gr dogmus kuveze almislar. kuzenim yogun bakimda hala cok kan kaybetmis. Kendinde ama odaya almadılar hala. bebegi kimseye gostermiyorlarmis. kordon bebekten ayrilmis pihti seklinde kan gelmeye baslamis kani durduramamis doktorlar
Allah sifa versin insallah tez zamanda.toplarlar

bebek 1500 gr dogmus kuveze almislar. kuzenim yogun bakimda hala cok kan kaybetmis. Kendinde ama odaya almadılar hala. bebegi kimseye gostermiyorlarmis. kordon bebekten ayrilmis pihti seklinde kan gelmeye baslamis kani durduramamis doktorlar
çok geçmiş olsun anneyede bebeğede Rabbim acil şifalar versin inşallah. baştan beri tehlikeli bir durum varmıydı biranda mı oldu canım

Allah bağışlasın. Onları birbirine inşallah..

sinemist57 cok gecmis olsun, anne de bebek te bir an önce toparlar insallah, hic bir sikinti yasamazlar Allahin izniyle

ayakkabi demeyin bak pazar pazar kendimi belcika ya carsiya atarim! ayagima olan 3 adet spor ayakkabim kaldi. onlardan bitanesi azcik spordan casual chique’lige gecisli gibi. topuk hastasi ben kendime zerre yakistirmiyorum sporu ama napayim. bitane kibar ofislik siyah düz (belki hafif kalin tabanli) bi ayakkabiya ihtiyacim var aslinda.
eski numarama dönebilecek miyim acaba, güzelim ayakkabilarimi giyebilecek miyim tekrar acaba

bu arada kizlar fena halde elbiseye takmis durumdayim, sanirim pantalon/tight yalan oldu artik.

çok geçmiş olsun anneyede bebeğede Rabbim acil şifalar versin inşallah. baştan beri tehlikeli bir durum varmıydı biranda mı oldu canım
tehlikeli bir durumu yoktu bir anda olmus hatta iftar yemegini falan hazirlamis evde agir işte yapmamis sadece ütü yapmis sonra kan gelmeye baslamis kani durmayinca sezeryana almislar

tehlikeli bir durumu yoktu bir anda olmus hatta iftar yemegini falan hazirlamis evde agir işte yapmamis sadece ütü yapmis sonra kan gelmeye baslamis kani durmayinca sezeryana almislar
Onceden tehlikesi yokmuyms tirsmaya basladim ben iyce tamam daha bakamicam

Kızlar bu gün hava çok güzel tam temizlik havası hahaha kocam kursa gitti bende eve giriştim son kez camları sildim ama kırmızı biber gibi oldum kıpkırmızı kadın olmak çok zor yahu
KıZ ne camı dellenme yorma kendini

Ben kendime güveniyorum; hızlı okurum. Bir sağlık sorunum olmazsa susmam ben.
Ayy ben heyecan yaptım senin 8 hafta deynce az kaldı dimi sayılı günler çabuk geçiyor dimiii
3 ay deyince uzun geliyor da 8 hafta bana da kısa geldi.
Haha senin ayacıklar malesef.. Benimkiler de aynı durumda Bi numara büyüdü
Ben hep terlik giyiyorum ya anlamiyor muyum yoksa sismedi mi?
Eve gidince motor botlarimi deniyim, ordan anlarim.

sinemist57 şimdiden geçmiş olsun. Ornek vaka destek olur derseniz İrem Guzey var, cok daha erken haftalarda yanilmiyorsam 700gr civari dogdu bebegi, onun konusmalarini izletebilirsin.

Arkadasim 1.800 dogmus 1.5 kiloya düşmüş. 87li bir de ve o zamanin Bulgaristan' inda. Malum sonra sınır dışlari vs cok cekmisler. Yani yasayacak olan yaşıyor. Umudunu kaybetmesin.

Kocama anlattim, temmuzun son haftasi yerine erken dogmus diye. O temmuz annesi niye bizim gruba yaziyor dedi. Kocalari da alistirdik agustos anneleri temasına.

Kızlarr valla ben baby shower falan hiç düşünmüyordum zaten bu da sürpriz yapılıyormuş öğrenmiş oldum. Naçizane düşünüp yapmışlar Allah size de böyle güzel yürekli arkadaşlar nasip etsin. Yapmasalarda olurdu ama insan yapılınca da ayrı bi mutlu oluyormuş gerçekten
Sizinle paylaşmak istedim sizde Benim mutluluğumla mutlu oldunuz sizde arkadaşlarım kadar mutlu ettiniz beni iyi ki varsınız

Doğru canım çok şükür kilo problemim yok henüz 4kilo aldım. 1.500 kilosu oğluşum zaten doktoruma danışayım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…