Tovbe.tovbe dünkü.doktor bana.igne yapacakti.akcigerleri.gelissinn diye var mi.boyle.biseyBen kendime güveniyorum; hızlı okurum. Bir sağlık sorunum olmazsa susmam ben.
3 ay deyince uzun geliyor da 8 hafta bana da kısa geldi.
Ben hep terlik giyiyorum ya anlamiyor muyum yoksa sismedi mi?
Eve gidince motor botlarimi deniyim, ordan anlarim.
@sinemist57 şimdiden geçmiş olsun. Ornek vaka destek olur derseniz İrem Guzey var, cok daha erken haftalarda yanilmiyorsam 700gr civari dogdu bebegi, onun konusmalarini izletebilirsin.
Arkadasim 1.800 dogmus 1.5 kiloya düşmüş. 87li bir de ve o zamanin Bulgaristan' inda. Malum sonra sınır dışlari vs cok cekmisler. Yani yasayacak olan yaşıyor. Umudunu kaybetmesin.
Kocama anlattim, temmuzun son haftasi yerine erken dogmus diye. O temmuz annesi niye bizim gruba yaziyor dedi. Kocalari da alistirdik agustos anneleri temasına.
Başımıza gelirse engelleyebilecegimiz bir durum değil. Olmadan stresine girmek mantıksız, daha cok zarar verir. Ona da hazırım yani doğarsa doğacak.Tovbe.tovbe dünkü.doktor bana.igne yapacakti.akcigerleri.gelissinn diye var mi.boyle.biseypsikolojik.de dunden.beri bebegin.her hareketini.hissediyorum gece gunduz her hareketini kafayi taktim
Tovbe.tovbe dünkü.doktor bana.igne yapacakti.akcigerleri.gelissinn diye var mi.boyle.biseypsikolojik.de dunden.beri bebegin.her hareketini.hissediyorum gece gunduz her hareketini kafayi taktim
Kendi.doktorum çok sık ve can yakan.agrin kanaman.yoksa korkma.zayif hamile.kaldin o bebek.hareketlerini.hissediyorsun normal.dedi korkma.dedi bu doktor ilk.kez.gittiğim bir doktordu acilma.uzunluk.vb vb. Normal deyip Allah Allah deyip korktuda hakli ama.beni endiselendirdi de dunden.beri yemin ediyorum dakika hareketlerini hissetmeye basladim vurus vb vbErken doğum ihtimali olduğunda her ihtimale karşı yapıyorlar o iğneyi..ilk gebeligimde karnımda kasılmalar oluyordu, başlarda kafasını yasladı felan diye düşünürken uzun süreli olmaya başlayınca dr nst ye sokmuştu..sanci olduğu ortaya çıkınca akciğer gelişimine destek için o iğneden oldum. Sonrasında bir sıkıntı olmadı ve oğlum sezaryen için planladığımız tarihte geldidr iğneyi dedi diye korkma, bebeğe riski olan bişey değil ama sen kendi dr una gidememiştin galiba dün? Bence kendi dr unla görüşüp karar ver gerekliliğine
Masallah masallah dikkat et.canimSelam herkese kızlar. Cuma akşamdan beri okuyamıyorum yarın eksik sayfaları tamamlicam.
Cuma gecesi sahurda yola çıktık 6 saate manisaya geldik ve 3 saatini ben kullandım 1 gece kaldık şimdi dönüyoruz. Aralarda mola verip yürüyorum. Şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür. Belime yastık koyuyorum ve ayaklarımı hep uzatıyorum. Bayramda yola çıkacaklara biraz rahatlatıcı olsun diye yazıyorum. Dikkatli olun ve kafa olarak rahat olun hepimiz Allaha emanetiz. Öpüyorum
ben gecsin istemiyorum cnm. develerle dogurabilirim o derece yaniAy geçsin zaman ya doğum yapanların sayfalarını okuyorum ben de bu aralar gün bekleyenler kucağına alanlar sancı çekenler ayy çok heyecanlanıyorumminnoşlarımız kucağımızda eve döndüğümüz günler...
bana da ikinci daha iyi gecti diyorlar genelde cnm. Allah hepimize kolayligini versin.Sezeryan olmasına rağmen aslında benim pek bi aman aman agrım oldu diyemem..rahat geçti aslında tek sorunumun iki üç gün ayağa kalkarken baya zorlandım onun dışında bi problemim.olmadi..ikinci nasıl olur bilemem..iki sezeryan farklı oluyor diyenler var..(ikinci daha zor oluyor gibi)insallah oyle olmaz
bir sure kullanim disi oluruz kesin ama sonra evde bunalmaktan yazilar ucabilir gibi.Ben soruları hazırlayıp 500 kağıt okudum e okula girdim. Oğlanın sınavlarını çalıştırdım. Topiğin biriken sayfalarını okumak onlar kadar sürdü. Günde 50 sayfa civarında birikiyordu her gün.
Doğum yapmış ayların gruplarında herkes meşgul o kadar yazan olmuyor. Arada bakıyorum onlara ben. Günlerce bile bakmasam hemen arayı kapatıyorumbiz de mi öyle olacağız acaba?
kiyamam odem olmustur cnm. benim oglanda 38den 40a cikmisti. seneler icinde 39da sabitlenmisti. simdilik sukur bisi yok. hala 39 no ya devamBirileri benim ayaklarımı çalıp yerine toynak takmış olabilir mi? Resimde görülen sadece parmak uçlarımı sokabildiğim şey benim Halis mulis ayakkabım idi. Acaba 1 kış durunca dolapta çekti mi ??? ayakkabıyı suya da sokmadım ama alla alllaaaa
yok kuzu. kilo da verdim herseyi de yaptim. sadece 1 no kuculdu.Dertlenme canım küçülür geri. Eski haline dönecek. Böyle kalamazdeğil mi tecrübesi daha yeni olan arkadaşlar siz de söyleyin
Zeytinliii R Rzg14 ve iki ve üçüncüye hamile nicklerini yazamadığım diğer arkadaşlar. oğlumdan sonrA küçülmüştü benim.
Allah sifa versin.bebek 1500 gr dogmus kuveze almislar. kuzenim yogun bakimda hala cok kan kaybetmis. Kendinde ama odaya almadılar hala. bebegi kimseye gostermiyorlarmis. kordon bebekten ayrilmis pihti seklinde kan gelmeye baslamis kani durduramamis doktorlar
Tovbe.tovbe dünkü.doktor bana.igne yapacakti.akcigerleri.gelissinn diye var mi.boyle.biseypsikolojik.de dunden.beri bebegin.her hareketini.hissediyorum gece gunduz her hareketini kafayi taktim
panik anne severim seni. seni takip eden dr.un gorusu daha onemli. bu sabah da dr.a gidecektin sanki yanlis mi hatirliyorum.... hastanede mudaheleyi gerektiren birsey olmadikcs, erken dogum riski olmadikca o igneyi yapmiyorlar diye biliyorum. nst ye girdin mi? sanci vs bisi dediler mi? detay ver bakem.Kendi.doktorum çok sık ve can yakan.agrin kanaman.yoksa korkma.zayif hamile.kaldin o bebek.hareketlerini.hissediyorsun normal.dedi korkma.dedi bu doktor ilk.kez.gittiğim bir doktordu acilma.uzunluk.vb vb. Normal deyip Allah Allah deyip korktuda hakli ama.beni endiselendirdi de dunden.beri yemin ediyorum dakika hareketlerini hissetmeye basladim vurus vb vb
Ben 36 numarayım.oglumda son aylarda 38 olmuştu.. ama tabi sonra normale döndü.. şuan ayaklar şişiyor ama hala ayakkabılarımı giyebiliyorum..Dertlenme canım küçülür geri. Eski haline dönecek. Böyle kalamazdeğil mi tecrübesi daha yeni olan arkadaşlar siz de söyleyin
Zeytinliii R Rzg14 ve iki ve üçüncüye hamile nicklerini yazamadığım diğer arkadaşlar. oğlumdan sonrA küçülmüştü benim.
Neeyy cam mi sildinKızlar bu gün hava çok güzel tam temizlik havası hahaha kocam kursa gitti bende eve giriştim son kez camları sildim ama kırmızı biber gibi oldum kıpkırmızıkadın olmak çok zor yahu
Bizim ki bayılır öyle şeylerle uğraşmaya desem kişi su odayı dekore et diye hiç üşenmeden hemen gider başlar bitmeden de çıkmazbu arada dün bebek odasi duvar dekorasyonu icin boya aldik üc renk (koyu gri acik gri ve acik mavi). bitane de yildiz ‘stamp’ i aldik, onu boyaya basip sonra duvara basicakmisiz. maalesef tek boyu vardi. odamizdaki buyuk duvari beyaz birakicaz ve ust kismina buyukce yildizlar, asagilara dogru daha kucuk yildizlar yapicaz ara araesim alirken azcik sikayetlense ‘tek tek mi yapicam bunlari ben gercekten yahu’ diye, eve gelince bi baktim karton bulmus icine daha buyukce yildiz kesmis, ‘bunu üst taraflarda kullanirim’ diyo, istaha gelmis. verdim gazi tabi ‘benim kocam en guzel seklinde yapicak guveniyorum sana’ diye
Şayet dediğin gibi ikinci sezeryan daha iyi geçerse o zaman ben hemen ayaklarım.insallahben gecsin istemiyorum cnm. develerle dogurabilirim o derece yani
bana da ikinci daha iyi gecti diyorlar genelde cnm. Allah hepimize kolayligini versin.
bir sure kullanim disi oluruz kesin ama sonra evde bunalmaktan yazilar ucabilir gibi.
kiyamam odem olmustur cnm. benim oglanda 38den 40a cikmisti. seneler icinde 39da sabitlenmisti. simdilik sukur bisi yok. hala 39 no ya devam
Gezmeci.gelmis gezdin mi.bakimmmŞayet dediğin gibi ikinci sezeryan daha iyi geçerse o zaman ben hemen ayaklarım.insallahsanki daha önce doğum yapmamış gibi bazen stres basıyor zaman yaklastikca
İvitNeeyy cam mi sildinbizde de kocamin temizlik günüydü evi sildi süpürdü mutfagi temizledi ben toz aldim
Güzel telaşlar bunlar eminim çok güzel olacaktır güzel günler geçsin odasında bebişin güle güle eskitsin..bu arada dün bebek odasi duvar dekorasyonu icin boya aldik üc renk (koyu gri acik gri ve acik mavi). bitane de yildiz ‘stamp’ i aldik, onu boyaya basip sonra duvara basicakmisiz. maalesef tek boyu vardi. odamizdaki buyuk duvari beyaz birakicaz ve ust kismina buyukce yildizlar, asagilara dogru daha kucuk yildizlar yapicaz ara araesim alirken azcik sikayetlense ‘tek tek mi yapicam bunlari ben gercekten yahu’ diye, eve gelince bi baktim karton bulmus icine daha buyukce yildiz kesmis, ‘bunu üst taraflarda kullanirim’ diyo, istaha gelmis. verdim gazi tabi ‘benim kocam en guzel seklinde yapicak guveniyorum sana’ diye
Çok tatlış bir göbüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?