2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eşim bayramda izmire gidelim diyor dayısı teyzesi orda kv kp de gelicek tabi bizle.. bi çeşme yaparız sana da iyi gelir dedi ben de dr konuşmam lazım ne der dedim. İlla kv kp de gelicek yani peşimize takılmasalar olmaz . Bursa dan izmir arabayla 4 saat falan herhalde nasıl olur gidilir mi bilemedim

Arabada bi siskoya da yer var mi benide gotursene izmire bnm ailemde izmirde ama bn gidemiyorum yolculuk yasak diye ama kardesim gelicek ins anne babam gelemesede :)

İyi pazarlar kızlar.Bende ayağa kalkınca vajima baskı bazen de sol kasık ağrısı oluyor.Şimdiye kdr hiç olmadı.2 3 gündür başladı.Sizlerde oluyor mu?
Bana da oluyor doktor muayene etti bir sorun yok dedi bebek büyüdükçe ağırlaşıyor ve normal . Kasik ağrısı da normal demisti. Ama sen yine de baktir acilma vs var mi diye. Benimde otururken bise yok kalkinca yururken genelde bi sizi oluyor

İyi pazarlar kızlar.Bende ayağa kalkınca vajima baskı bazen de sol kasık ağrısı oluyor.Şimdiye kdr hiç olmadı.2 3 gündür başladı.Sizlerde oluyor mu?
Ben de her türlü ağrı var valla kasık da sancı oluyor arada kasılma oluyo ama en çok vajina kemiğim ağrıyor sol taraf hep

Bende de yoktu normal de yeni yeni başladı.Perşembe randevum var o zman sorucam artk.Sağol canım cevap için.

kizlar iyi oglenden bu zamana cok kaynatmamissiniz hemen yetistim size esimin aylardir bekledigi filmi sinemada izlemeye gittik. kan govdeyi goturdu silah havada ucustu tabikide. bizim oglan ya cok sevdi yada cocugun ödü patladi asiri gurultu patirti kuturtuden cocuk kimil kimildi tum film boyunca alisiversin annesi babasi gurultulu film sever

saol cnm.
bence de germe kendini. cok ciddi agri sanci, su gelmesi, kanama vs yoksaaaa germe kendini.
Şayet dediğin gibi ikinci sezeryan daha iyi geçerse o zaman ben hemen ayaklarım.insallahsanki daha önce doğum yapmamış gibi bazen stres basıyor zaman yaklastikca
insallah cnm kolay atlatacagiz cnm. ben de diyenlerin yalancisiyim.
Çok tatlış bir göbüş.. Hatıra kalıcak hep..
saol cnm.
cnm ben onu 1 haftadir yasiyorum. hatta uzun sure oturup kalkarsam fena. cikti cikacak kadar baski yapiyor. dr normal dedi. agirasiyorlar. rahme olan baski artiyr. o da vajinaya baski yapiyor. eh catida yavastan esniyor.
Maşallah güzel göbüş .
saol cnm.
Ay ay maşallah size çok yakışmış elbise :))
cnm tesekkur ederim. hepimize yakisir
nasil güzelsiniz siz öyle masallah
saol canim ben elbiseyle geziyrm hep artik.

sinemada yuksek ses oldugu icin tepki veriyorlar cnm. tekme icerde hic durmuyor

Anladım canım çok sağol.

Bugünkü paranoyalarim; silah alcam cocumu koruycam (oha yuh), bizim airbegler calismiyor olabilir oyleyse bir sey olursa onu kurtarsinlar (ic ses kim bakcak? Kayinvalidem büyütür)

Ooo analik hormonları yaktı beni. Loading
Neyi merak ettim.biliyor musun rüyalarını

Bizimki de bugun havali tabanca sesine tepki verdi sanırım. Emin olamıyorum sese tepki verip vermediğine. Sabah uykumu katledince bütün gün bluk bluk gezdi zaten içerde.
Sese tepki veriyor canim. Hatta artik senin sesini taniyor ve ayiriyor... Bol bol konus....
Bugünkü paranoyalarim; silah alcam cocumu koruycam (oha yuh), bizim airbegler calismiyor olabilir oyleyse bir sey olursa onu kurtarsinlar (ic ses kim bakcak? Kayinvalidem büyütür)

Ooo analik hormonları yaktı beni. Loading
En uç noktalr gelir aklina cnm. Lohusalikta bu hal artar. Kedilerinden yavrulayan oldu mu hic bilmem, ama kedi yavrulayinca bebeklerine elletmez. Tirnaklarini cikarir. İste biz de oyle oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…